"На кафе с подигравки" и един диспансер...ТЕМА-15

• 17 267
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Гъбун Laughing 94г кат карах така беше Peace после 2008 кога изкарах Laughing полигона го нямаше Peace а сега знам че листовките са външни и вътрешни Mr. Green

# 646
Една листовка от 45 въпроса.
Първо се решава вътршен пак листовки и всъщност това е за самата фирма не е пред  ДАИ.
Външния е пред ДАИ.И кормуването е пак пред ДАИ.
Само че преди кормуване пред ДАИ има 30 часа кормуване.

# 647
  • Още у мъглата ...
Първо се решава вътршен пак листовки и всъщност това е за самата фирма не е пред  ДАИ.

Ахаааа, май разбрах Grinning Значи вътрешния е един вид, като контролно, за да ви пусне фирмата към ДАИ, а пред ДАИ е все едно матурата Laughing Peace
А сега, като си взела "матурата", имаш още 30 часа кормуване и тогава отиваш на изпита Grinning Peace

# 648
Ясно  bouquet

# 649
  • Още у мъглата ...
Гъбун Laughing 94г кат карах така беше Peace после 2008 кога изкарах Laughing полигона го нямаше Peace а сега знам че листовките са външни и вътрешни Mr. Green

Между другото полигонът за мен беше много важна част да съществува и не знам защо го махнаха Peace
То затова сега така паркират, кат този горе и още куп други "дреболии" Mr. Green Peace

# 650

Между другото полигонът за мен беше много важна част да съществува и не знам защо го махнаха Peace
То затова сега така паркират, кат този горе и още куп други "дреболии" Mr. Green Peace
Peace

# 651
Само кажа че в която фирма карам курса има полигон.Даже първият час  беше там в момента карам извънградско.

# 652
Ауууу, ми аз сега виждам на фрагмана, че на Йонко му е срязана ръката.  Laughing

Нашта е дива, дива, като пантера, пантера....   Joy Mr. Green

# 653
Само кажа че в която фирма карам курса има полигон.Даже първият час  беше там в момента карам извънградско.

И с другата ръка пишеш у мамата.  Joy Готова си за шофьор.  Joy Joy Joy

# 654
Ауууу, ми аз сега виждам на фрагмана, че на Йонко му е срязана ръката.  Laughing

Бана не ма ooooh! ooooh! ooooh!
Само кажа че в която фирма карам курса има полигон.Даже първият час  беше там в момента карам извънградско.

И с другата ръка пишеш у мамата.  Joy Готова си за шофьор.  Joy Joy Joy
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 655
  • Още у мъглата ...

Е, браво на фирмата, че е предоставила полигон  Peace Майтап, не майтап, ма си е важно Grinning Peace

# 656
  • Още у мъглата ...
Само кажа че в която фирма карам курса има полигон.Даже първият час  беше там в момента карам извънградско.

И с другата ръка пишеш у мамата.  Joy Готова си за шофьор.  Joy Joy Joy

Мчи ний, диспансерките, явно сме многостранно развити личности  Naughty Mr. Green Joy Joy Joy Joy

# 657
Ауууу, ми аз сега виждам на фрагмана, че на Йонко му е срязана ръката.  Laughing

Нашта е дива, дива, като пантера, пантера....   Joy Mr. Green
Бана не ма ooooh! ooooh! ooooh!

Викаш, докато не му клъцне гръкляна да не те занимаваме.  Joy

# 658
Ох днес Гришо Ноле Барса Party Party Party Party Party

Киарче Peace Mr. Green hahaha

# 659
  • Още у мъглата ...

Joy Joy Joy Joy Яяяя, верно, че отдавна не сме си говорили за фрагмана Mr. Green Joy

Аз си мисля, че Йонко, като й каза да остане, а тя вика, че не може, та той е застанал с едно парче от счупените чаши и й казал: Ако не останеш, ще си срежа вените Naughty Ей така, виж Whistling И от показното му е това Mr. Green Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт