След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.75

• 22 405
  • 743
  •   1
Отговори
# 435
А аз за финал ,се надявах на един хубав целуФан  Mr. Green Blush Stop
целуфана в 54 серия, 15 минути преди финала Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Това вече сме го гледали  Mr. Green Joy Joy Joy
Ели, гледали сме го мила в един друг филм Heart Eyes
smile3521
Илинче, историята помни ...ама белким пък ни изненадат някога ...а дано да е сега ...ама като гледам как върви...надали  Rolling Eyes Mr. Green

# 436
#Cussing out #Cussing out #Cussing outще стане асистентка на Синан

ама ще има чок комик ситуации и още по вече че плана на Херо няма да е така както тя иска

ИРКО Hugмерси за превода   bouquet

а целуфан ской знае кога ще има ,във Фатиха имаше чак към 24 еп. ако не се лъжа

Е то ние целуфан си имахме още в 1 серия,ама целуфан от любов,севгилета -малко по-бързо моля  Mr. Green
викаш ко се мотат ами не се награбвата вече Mr. Green

# 437
В този сайт също е качена вече - в сайта има всички сериали и то в HD качество

http://www.canlidizihd2.com/kiralik-ask-9-bolum-izle-14-agustos-2015.html

# 438
#Cussing out #Cussing out #Cussing outще стане асистентка на Синан

ама ще има чок комик ситуации и още по вече че плана на Херо няма да е така както тя иска

ИРКО Hugмерси за превода   bouquet

а целуфан ской знае кога ще има ,във Фатиха имаше чак към 24 еп. ако не се лъжа

Е то ние целуфан си имахме още в 1 серия,ама целуфан от любов,севгилета -малко по-бързо моля  Mr. Green
викаш ко се мотат ами не се награбвата вече Mr. Green
Еми,ще почна у-ще ,а оне още ще ми се размотават,няма да мога да го видя  hahaha

# 439
между коментарите Mr. Green да сложа една готина снимка на Ханде Heart Eyes

# 440
  • Керодиспансера
Образа на Синан не ми харесва  Naughty Комплексар ,който така и не разбрах каква точно му е дейността във фирмата  newsm78, който крие същността си зад шеги и демонстрации на безгрижен плейбой, завижда до такава степен на Йомер , че се чуди къде да го удари  #2gunfire #2gunfire #2gunfireпреди беше заради Ясемин, а сега се насочи към наивната ,да не кажа тъпа,Дефне  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 441

Ханде и залеза  Heart Eyes

# 442
  • У Диспансера ...♥♥♥
Излез
Стой
Шефовете се объркаха
Защо спряхме
Нещо да имаш  да кажеш
Какво да кажа скъпи, сега натиснете
Трябва да се откажеш от работата с Синан
Добре ли си
Трябва да поговорим изглежда
Мисля, че няма тема за това, не е важно какво казваш, а какво правиш. Ти няма какво да кажеш
Има
И какво ще кажеш  

Последна редакция: пт, 14 авг 2015, 23:51 от Ирка Нарцисчева- Вицету

# 443
Образа на Синан не ми харесва  Naughty Комплексар ,който така и не разбрах каква точно му е дейността във фирмата  newsm78, който крие същността си зад шеги и демонстрации на безгрижен плейбой, завижда до такава степен на Йомер , че се чуди къде да го удари  #2gunfire #2gunfire #2gunfireпреди беше заради Ясемин, а сега се насочи към наивната ,да не кажа тъпа,Дефне  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
+1 Peace

# 444
Мен Синан от самото начало не ми хареса,ще прави мръсно  #2gunfire

# 445
Ирка  Hug, благодаря ти за превода  smile3525

Малко странна серия беше. Нищо съществено не се случи, да не говорим за  нелогичните обрати в поведението на Йомко. С право Дефо се стряска, от де да знае какво ще му дойде на ума в следващия момент  Mr. Green
Пък и това - асистентка на Синан  newsm78 Хем при него, хем далеч  Joy  Joy  Joy
Нещо и Нера и компания не ме изкефиха тази вечер, може би защото очакванията ми бяха по-големи. По-добре да чупят чаши, добре им се получава  Thinking

Пепи  Hug, Вани  Hug, лека нощ

# 446
отивам на поправка  Rolling Eyes

# 447
   Ох....умирам от смях с рускините hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
  Една пише така:

Този тъпак Йомер както бавно действа и деца няма да може да направи-ще му се вкисне спермата hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Ох,ьумирам от смях hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 448

Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes Хубавица ни е тя  Simple Smile

# 449
Ели  Hug само за Йомер не каза нищо мило  Joy
Съсипа ги направо  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт