Да видим ще има ли някаква реакция от институциите (най-вероятно не).
, та я изяде сега. И ссе замислих колко сме зависими от разни удобства на съвремието ни 

Отидох, задрусах я и тя пак заспа. След 10 мин. се обръщам и гледам бабата се надвесила на нея и я закача. А не е като да не съм обяснила, че като се разбуди да не бързат да я заиграват, а да я подрусат и тя ще заспи.
Спи в количката.
Не винаги за кърмене, просто и е интересно да го прави.
А най новото е да се прибира всичко по шкафовете..толкова е подредено нашето дете
Вчера си намерих чехлите в шкафа за чорапи на ММ,Дормикинда в шкафа под фурната и такива ..
И дребния е така - задължително на телевизия и трябва да има нещо да си играе, ако го хвърли аз трябва да вдигам и да подавам други играчки, за да яде. Но поне яде. Напоследък фурорът е да му дам негови си купичка и лъжичка и си играе с тях, дори понякога ми подава лъжицата и му я топя в яденето, а той си я пъха в устата в приемлив успех - тоест когато най-сетне стигне устата има поне аромат на ядене
Ти какви пюрета даваш? Надявам се подходящи за възрастта, иначе има да я чакаш да прояде най-бебешките. Иначе много й се връзваш. Какво като пореве. Дребния реве за всякакви неща, ако някой яде в градинката, а аз не давам, ако иска да бута лаптопа или други забранени неща, а аз не давам - реве, тръшка се, протяга ръце - като му харесва да си действа 
Започна последните дни като си намери някой лигавник из вкъщи го носи до пералнята, отваря вратата, слага лигавника вътре и затваря вратата. А после отваря вратата, вади лигавника, хвърля го на пода и затваря вратата. Това второто не го е видял от мен
вчера, докато яде, си игра с капачката на бурканчето - отваряше и я затваряше. Цялата манджа изяде така
Изпусне си шешето с вода, пак реве. И аз започнах да го оставям - реве без сълзи, само физоиномии странни прави и ме гледа, и нарежда Ба Ба Баааа - пълен артист 
Редовно вадя играчки от пералнята - вчера имаше детски лаптоп, на косъм беше да го изпера, иначе си пера солети и хляб редовно
Много иска все да влиза в банята и да ходи на терасата - сигурно защото не му давам. Абе започват да стават много креативни и много интересни.

един ден имаше, в който кучето се беше разболяло и мм го води на ветеринар - луда станах, докато събера всичката храна наоколо
хвърлянето на неща по време на хранене и задължителните занимавки.

Препоръчани теми