Звездни компромати - 258 част

• 78 871
  • 734
  •   1
Отговори
# 615
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз още толкова в шок от лудостта да се изакат върху коронната роля на Пачино (с благословията на Де Палма, Боже, прости старческата деменция!!), че нито Джонката с безумното сакенце, нито останалите днешни модни недоразумения във Венеция могат да ме впечатлят Tired

# 616
  • IT
Ей тоя левент не и дава развод, който тя искала от 2 години. Държи си я като трофей и като заложница, а бебето, на 8 месеца, е от друг мъж.
Не съм много сигурна, че е точно така. Сигурно има някаква драма, но не вярвам да я държи като заложница, трофей и т.н. Познавам този човек от  повече от 15 години, те и тогава бяха заедно, но не бяха още женени.

# 617
  • DE
Дакота и на мен ми хареса. Хубава рокля и на оскарите бе със страхотна рокля.
Има някаква тънка меланхолия в излъчването и. За актьорските качества нямам наблюдения.

Бруклин изобщо не е за модел, но нали е дете на родителите си  Rolling Eyes

# 618
  • Варна
Джизъса бил отменил сватбата. Стига бе, не мога да повярвам  Crazy
Господи! Ще се напия от мъка тази вечер!
Четох една толкова захаросана статия за тях двамата,
че отказвам да повярвам, че сватба няма да има...

# 619
# 620
Ето го човека, с който можем да се гордеем Heart Eyes
Няма да забравя преди много години как му се подиграваха, как го изпъдиха от ЦСКА, как той едва ли не плачеше, а майка му го успокояваше. Е, дойде време, когато някои други да плачат, че не са оценили този талант. Цял свят разбра и видя колко голям футболист е, само в милата ни родина не го оцениха на времето....ама сега вече е късно! Много се радвам за него Peace

Бербатов  и тук усмихнат

Страхотен Бербо, евала

# 621
 Дакота се е скрехнала като една млада версия на леля си Анна Уинтор.

Нещо скука днес май,а?

# 622
  • Бургас
Да бе, да вземем да обсъдим пак бавачката ли  Thinking

# 623
  Давай да се дърлим за нещо!

Аз, по принцип, бих могла да разкажа как преди малко си взех топла вана, после тихичко попръцнах, което май обезсмисли целия процес,но пък веднага ароматизирах наоколо с Шанел 5, подарък от Шиши, та никой не разбра.
 Бих го разказала, но после като се замисля, кой пък го е грижа, та затова си трая...

Последна редакция: пт, 04 сеп 2015, 23:24 от меркантилница

# 624
Е как кой го е грижа- мен ме е. Peace Ще заспя спокойно мислейки за газирането на 5- цата.

# 625
  • София
Много са ми симпатични.  Heart Eyes Дали има шанс да останат семейство?   ooooh!

# 626
Дженифър има много чаровни трапчинки  Heart Eyes

# 627
Е как кой го е грижа- мен ме е. Peace Ще заспя спокойно мислейки за газирането на 5- цата.

Joy Joy Joy 

# 628
  • На топло
Петък вечер е и май всички скучаем.
А на звездната сцена нищо ново сякаш  Flutter

# 629
Ето ви една поналята Дженифър Анистън Wink
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт