Новите ни козметични похождения 70

• 116 871
  • 723
  •   1
Отговори
# 30
  • В свой си свят :))))
Скрит текст:

И аз си взеха същото червило проди 5 дни, но на второто мазане и гилзата ми се счупи в основата  Tired За първи път ми се случва, с каквото и да е червило...Но иначе цветът е много приятен, текстурата също.
Здравейте, момичета, от известно време насам се заглеждам в една палитра на Лореал - NUDE и бих искала да чуя вашето мнение за нея, ако случайно някой има впечатления...ще ви бъда много благодарна   bouquet 

Скрит текст:

Аз я имам и съм доволна  Peace Според мен е много добра палитра - има и топли, и стунеди нюанси; светли и тъмни цветове; няколко текстури. Идеално може да се спретнат доста видове грим с нея - и по-неутрален, и тип вечерен  Peace
Ще се радвам да пуснат в Бг и розовият нюд  Flutter

Много, много благодаря, явно ще се зарадвам с нея...доста я мисля напоследък Blush   bouquet

# 31
  • София
А дойде без да съм я поръчвала Party Mr. Green

# 32
Tom Ford Illuminating Powder Duo

# 33
# 34
  • София
- За втори път, най-любимият ми продукт за коса  Heart Eyes

# 35
  • София

не знам колко е добтр в слънцезащитата все още, но като тониран крем е много добър. Средна покривност, незабележим, само че трябва бързо да се разнася, защото иначе става трудно...

# 36
001 Transparent

01 Ivory

Catrice Ultimate Stay Lipstick - 030 Wood You Love Me

# 37

не знам колко е добтр в слънцезащитата все още, но като тониран крем е много добър. Средна покривност, незабележим, само че трябва бързо да се разнася, защото иначе става трудно...
Хубав цвят и ефект, но ужасно ми цапа дрехите. Не ми се е случвало досега с никой тониран продукт.

# 38
# 39
  • София
Алиена, вярно! Сега като си погледнах деколтето на роклята... и то.... с креееем... ПРедполагам като съм я обличала е станало. За това ще се ползва внимателно и само с летни рокли... Малко спам към темата - много цапа тонираният слънцезащитен на SVR.

# 40
# 41
  • София
Lancome Hypnose Drama No.1 Black

# 42
Здравейте, момичета, от известно време насам се заглеждам в една палитра на Лореал - NUDE и бих искала да чуя вашето мнение за нея, ако случайно някой има впечатления...ще ви бъда много благодарна   bouquet  

Не мога да разбера по снимката това розовата или кафявата серия е. Май е розовата.
Аз имам розовата и много и се кефя.
И четката и апликтора са много хубави.
Сенките са нежни.
Може би в бъдеще ще си купя и кафявите.

# 43
Здравейте, момичета, от известно време насам се заглеждам в една палитра на Лореал - NUDE и бих искала да чуя вашето мнение за нея, ако случайно някой има впечатления...ще ви бъда много благодарна   bouquet 

Скрит текст:

Не мога да разбера по снимката това розовата или кафявата серия е. Май е розовата.
Аз имам розовата и много и се кефя.
И четката и апликтора са много хубави.

Снимката е ужасна и не прилича нито на бежовата, нито на розовата  Crazy Но розовата не съм я виждала заредена никъде по магазините до момента. В Бг мисля че е налична само бежовата.

# 44
  • Велико Търново

Общи условия

Активация на акаунт