Кауфланд / Kaufland- тема 14

• 112 775
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
Това issuu забива страшно много.

# 301
И аз съм доволна от прах за пране Елви,аз дори го купих на цена 2.49 или2,69лв за 2кг.Добре изпира и има хубав аромат.

# 302
  • Sunshine state
Това issuu забива страшно много.
Значи не е само при мен... Rolling Eyes
Елви определено ме спечели. Интересното е,че миризмата остава по дрехите и не се пени много. Peace

# 303
  • Русе
В гланцираната малка брошура има филтриращи кани за вода Аквафор за 17,99 лв. и филтри за 6,59 лв. ако някой го интересува.
Все по-рядко ходя в Куфланд и то предимно за нехранителни стоки, ако изобщо са останали.

# 304
  • София
Струва ли си каната Аквафор? Отдавна и се чудя.

# 305
  • Русе
Изгодно е защото е включен и филтър в тази цена. Каната е с индикатор за ресурса на филтъра. Предполагам, че може да се ползва и с филтри брита, но да кажат по-запознатите. Аз съм доволна от моята.

# 306
  • Русе
В Техномаркет има кана Аквафор с 2 бр. филтри за 19,90 лв. Май е по-на сметка newsm78

# 307
Нашата кана е Акваефект и на опаковката и пише, че е съвместима с филтри на европейски производители (например Брита). Предполагам, че и с каните Аквафор е така- филтрите ми изглеждат доста подобни... newsm78

# 308
  • София
В Техномаркет има кана Аквафор с 2 бр. филтри за 19,90 лв. Май е по-на сметка newsm78
Тези в Техномаркет не са ли без включен филтър? Поне на сайта никъде не е упоменато да има.

# 309
  • Русе
Най-вероятно е с един включен филтър както обикновено, и аз не видях да пише два. Между другото като купувате кана отворете кутията и погледнете дали вътре има неразпечатан филтър, че има хора, които така се снабдяват с филтри.

# 310
  • София
То дори и за един не пише. Или по принцип практиката е да си се продава с един?
И като разгледах в Техномаркет, установих, че тази от Кауфланд няма индикатор май за филтъра. Има тази с кръглия филтър.

# 311
  • Русе
В брошурата е посочено, че има индикатор за ресурса на филтъра. Моята е с точно такъв вид филтър и има индикатор.
Ето и брошурката:
http://www.kaufland.bg/webdatenupload/Pdf/BG/HZ_1_HZ_KW40/blaett … atalog/index.html

# 312
  • София
Ще отида да я видя на място за по-сигурно и ще реша. Благодаря.
Едит. Да дам отчет, че ходих до К. Ами имаше кани и от двата вида (с двата филтъра), но в кутията на нито една нямаше филтър...

Последна редакция: пн, 28 сеп 2015, 13:08 от Veseto*

# 313
  • Варна
Здравейте! Днес се загледах във формите за кекс на Фереро. Пускали ли са досега такива и качествени ли са? Пишеше, че са незалепващи, от карбонов... не знам какво си. Много им се зачудих. Като цяло не знам нищо за продуктите на тази фирма и не посмях да си купя. Но ако кажете някоя добра дума за тези или да препоръчате от другаде, може и да се замисля. М?  Hug

# 314
Днес правих колективен шопинг с родителското тяло и направихме сметка към 40лв,та ни дадоха два пакета карти.Купихме прах Ариел иразни други дреболии.Но най голямото ми подадение намалено страхотно грозде за 80ст и някакво зелено тревисто за 13ст.И ние се чудихме за тавичките на Фереро,утре ще купя една.

Общи условия

Активация на акаунт