Big Brother - Сезон 5, Тема 3 (31.08.-06.09.)

• 110 230
  • 2 914
  •   1
Отговори
# 2 190
 Силвия пие повече, отколкото яде, така каза Анита. Разбра ли се какви хапчета пие Сиса?
Сигурно не гледам внимателно, ама откъде имат толкова алкохол? Нали са с някакъв малък бюджет..

# 2 191
Седя и си мисля, що за жени биха симпатизирали на мъжлетата там... ooooh! Имам предвид Катя, Силвия. Тази Силвия дори и не искам да я коментирам, жал изпитвам към нея чак!! Катя- изключително глупаво момиче според мен. Николина е най-голямата интригантка в цялата къща, ходи слухти и после докладва- егати долното!

Ей такава ни е държавата- мутри, с интелекта на първобитни хора и около тях пърхат женичките им.

Много ми е интересно, какво ще е мнението на Силвия за "мъжкарите" като види/чуе какво мислят  за нея и как я коментират.

Ужас!

# 2 192
Катя с какво се занимава навън? Куха ми изглеждаше като влизаше, не промени впечатлението ми по никакъв начин. Малко ала Кучкова го играе, но тя пък беше по своему забавна.
Кучкова не изглеждаше толкова проста и  злобна като Катюха. Катя не знам кой я набеди за красавица....но като за Цуцко бива  bowuu

# 2 193
Как кой? Кирето каза, че била топ  Sunglasses

# 2 194
Лека нощ на всички, отивам да къпя внука и да го приспивам, това е по приятно от ББ.
И понеже на теб ти е неприятно, трябва и на нас да ние, когато четем такива глупави коментари, нямащи общо с темата?
Що не го изкъпа един час по-рано? Щото беше залепнала за телевизора да гледаш брадъра, а детето да те чака.

Laughing Лиляна! Joy  Направо си те представих в ББ - перушина ще хвърчи, сами ще почнат да си я скубят.  hahaha

# 2 195
Ужасни са ми всички, на никого не симпатизирам.
Най-противна от всички ми е Николинка, след нея Аделина.

# 2 196
Сигурно не гледам внимателно, ама откъде имат толкова алкохол? Нали са с някакъв малък бюджет..
Странно наистина, от къде се взе всичкия този алкохол?
Добре, че не съм мнителен, иначе щях да си помисля, че алкохола е последния шанс на некадърен продуцент да предизвика някакъв екшън в замрялото си предаване.
Но не съм такъв човек, че да си го помисля!

# 2 197
  • София
Има живо!Ще ядат.

# 2 198
Странно наистина, от къде се взе всичкия този алкохол?
Добре, че не съм мнителен, иначе щях да си помисля, че алкохола е последния шанс на некадърен продуцент да предизвика някакъв екшън в замрялото си предаване.
Но не съм такъв човек, че да си го помисля!
Joy  Не, тук никой не си пада по конспиративни теории   Joy

# 2 199
Групата на Цецо. Тъпи са , прости са- обаче мен ме потресе най- вече това, че нямат грам човещина... случаят с инцидента с Пламен бармана.  Naughty

# 2 200
Лека нощ на всички, отивам да къпя внука и да го приспивам, това е по приятно от ББ.
И понеже на теб ти е неприятно, трябва и на нас да ние, когато четем такива глупави коментари, нямащи общо с темата?
Що не го изкъпа един час по-рано? Щото беше залепнала за телевизора да гледаш брадъра, а детето да те чака.

Laughing Лиляна! Joy  Направо си те представих в ББ - перушина ще хвърчи, сами ще почнат да си я скубят.  hahaha
много добра идея. Даже във фемили брадър ще е съвсем на място.
Мисля че мамасита е добър кандидат също.

# 2 201
А кога ще се състои наддаването? Интересно ще е.
Да, Елора, така е, Николина си трае, не се дърля с никого.
Тя не се заема да се кара с някой. Само ходи, интригантства и после мълчи и гледа кавгата  Whistling

# 2 202
Не разбрах кой ще саботира мисията - Кирето или Богданов. Никита иска да се изразява по-простичко, да не би зрителите да не я разберат, брех Crazy .
Ако Никита говори за Боби, Ади кво се прави, че не знае кой е  hahaha . Нещо ми прекъсва, та затова казвам "ако" .

Последна редакция: чт, 03 сеп 2015, 23:14 от Ензим

# 2 203
Никита разказва как се запознала с Боби.  Grinning

# 2 204
  • София
Ох, пак се сетих за тъпата Ката. В няколко епизода, ни наду главите,с колко гооолЕми души са ромите, колко били ДЪ БЕСТ, колко хубави хора и т.н. Даже, обвини Ирена, че цит. "не е представителна извадка", на тяхното общество. Днес, се изцепи, че трябва да ги бият от малки, и само бой на такива, и само така се опрявали. Последно кВо, да го правиме? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт