Big Brother - Сезон 5, Тема 3 (31.08.-06.09.)

• 110 221
  • 2 914
  •   1
Отговори
# 2 205
Никита разказва как се запознала с Боби.  Grinning

Как?

# 2 206
Сигурно не гледам внимателно, ама откъде имат толкова алкохол? Нали са с някакъв малък бюджет..
Странно наистина, от къде се взе всичкия този алкохол?

Май във всички брадъри е така. Все уж пари за хляб нямат да си купят след неуспешните мисии, но алкохолните запои са чести. Върти ми се и нещо в главата, че в някой от първите ББ някой казваше, че цените на това, което поръчвали, не били като редовните в магазина, а алкохолът им бил много евтин, за разлика от някои продукти.

# 2 207
Алкохолът не беше ли от партито на спечелилите?

# 2 208
Лека нощ на всички, отивам да къпя внука и да го приспивам, това е по приятно от ББ.
И понеже на теб ти е неприятно, трябва и на нас да ние, когато четем такива глупави коментари, нямащи общо с темата?
Що не го изкъпа един час по-рано? Щото беше залепнала за телевизора да гледаш брадъра, а детето да те чака.
мдаааа и двата коментара са баш по темата ,ама нали друго си е да се захапе някой  Crazy

А кога ще се състои наддаването? Интересно ще е.
Да, Елора, така е, Николина си трае, не се дърля с никого.
Тя не се заема да се кара с някой. Само ходи, интригантства и после мълчи и гледа кавгата  Whistling
може пък Анита да е права и наистина Николинка да е слаб човек.Може би е от тихите и страхливи душички,да си плете интрижките ,но да я е страх от "челен сблъсък " с някой   Laughing

# 2 209
Никита разказва как се запознала с Боби.  Grinning

Как?

После ще разкажа, сега гледам. Стана ми интересно.

# 2 210
Ензим, Николина вади ангелско личице. Такива хора трудно се хващат. Ще я хванат навън като изгледат всичко.  Grinning

Аз пък не я харесах още в началото. Видя ми се зла и неприятна.

Скоро не бях гледала такива неприятни жени като Николина и Катя. Отвратена съм.

# 2 211
Кво ангелско личице? Не мяза на нищо Николинка без грим. Също двете с Катя не ги харесах още в началото. Но днес странно, Аделина, която също ми беше неприятна, ми е една идея по-симпатична, въпреки че с тия разкази как празнувала с бебето, как го укротявала, малко ме шокира. Но доста долна беше Николинка, когато преразказваше въпросните случки.

Алкохолът може да е бил от партито, имах предвид, че в брадърите обикновено винаги намират повод да ги снабдят с алкохол, понеже алкохолът сваля задръжките. А и ако храната им е оскъдна или пък някои от участниците не са свикнали да се хранят нормално, води до още по-голям ефект от поглъщането на алкохола на гладно.

# 2 212
Като влизаше Николина ми се видя много приятна, изглеждаше красива (сега без грим е друго нещо..), умна и добричка. Отделно я съжалих затова, че мъжът й е починал.. Стана ми много мила.

Обаче сега, пфуу, супер ми е неприятна.

Катя още като влизаше не ми хареса, изглеждаше глуповата, не мисля и че е красива дори и с грим.

# 2 213
Никита разказва за приятеля си, без да иска да назове името му и кой всъщност е той пред Анита и Ади.

При представянето и Брадъра спомена ли Боби или феновете ги разконспирираха сами?

# 2 214
Никита разказва за приятеля си, без да иска да назове името му и кой всъщност е той пред Анита и Ади.

При представянето и Брадъра спомена ли Боби или феновете ги разконспирираха сами?

Мисля, че във визитката си още го спомена.

# 2 215
Да, даже показаха снимки заедно.

# 2 216
  • Варна
Богданов и Киро са на по 16год. А трите кифли в женския лагер са станали толкова противни, че чак са нереални ... дано наградата да стане отрицателна, а колата да е от морга.

Играта с наддаването за оставане, като нищо ще направи наградата нулева. Интересно ми е кой ще иска да прецака повече другите. Thinking

П.П. Анита днес по време на номинациите ми заприлича на маймунка. ooooh!

# 2 217
Тя по принцип си прилича на маймунка, но сладка и секси маймунка. Mr. Green

# 2 218
  • sofia
От известно време надуших, тазгодишният победител.
Такам: Тупарев, преди старта обяви, че ще има нестандартни, татуирани хора, които ще ни изненадат.
Режисурата на дейлитата, както и беглите включвания от кьщата.
И тази вечер, включването от кьщата, точно на любовната история на Никита и Боби.
Та, победител ще е Никита.
То не че има голяма конкуренция.... 

# 2 219
  • Варна
От известно време надуших, тазгодишният победител.
Такам: Тупарев, преди старта обяви, че ще има нестандартни, татуирани хора, които ще ни изненадат.
Режисурата на дейлитата, както и беглите включвания от кьщата.
И тази вечер, включването от кьщата, точно на любовната история на Никита и Боби.
Та, победител ще е Никита.
То не че има голяма конкуренция.... 

+1
 Драматичен финал между Кирил и Никита. Никита печели.

Общи условия

Активация на акаунт