Big Brother - Сезон 5, Тема 3 (31.08.-06.09.)

• 109 823
  • 2 914
  •   1
Отговори
# 2 685
  • somewhere near the sea
Барманчето върна ли се?

# 2 686
Барманчето върна ли се?

няма да се връща
ще се лекува

# 2 687
Какво обсъждат Киро и Катя,има ли нещо интересно?

# 2 688
Какво обсъждат Киро и Катя,има ли нещо интересно?
Одеве обсъждаха Николина, че седяла при Никита, смяла се изкуствено. Катя го светна, че за всички интриги е виновна тя, ама тя отиде при тях и спряха  Mr. Green

# 2 689
Пфууу,то това Кате много умно ще дойде бе. Как така някаква мисъл е преминала през мозъчето й..... Поне вече ми е ясно защо времето се разваля

# 2 690
При цена 12-15лв. печалба 10 Crazy, а ако имал човек обект по 1000 гривни щял да продава на месец - тази Катя май една гривна не е продала през живота си като ѝ гледам сметките.

Киро и Катя обсъждат Николина  Simple Smile
Да  при цена 15 лв на гривна от ахат,  кварц, содалит,   авантюрин  и подобни евтини с нисък клас качество камъни,  печалбата е ~10 лв на брой.  Информация от 1ва ръка 😀

# 2 691
  • through the wormhole
А дали плаща данъци? Thinking

# 2 692
може да сменят камерата
видяхме как се мият чинии

# 2 693
Ама не им отвориха вътрешната тоалетна, тюх  Crossing Arms .

# 2 694
Николина май ще я изгонят от алфа групата
Започнаха да се усещат завалиите. Само Никита да не я приберат  Praynig
Да вземат Николина в техния отбор ли? Вече няма значение, те са го ударили на уволнение. Grinning

# 2 695
Николина май ще я изгонят от алфа групата
Започнаха да се усещат завалиите. Само Никита да не я приберат  Praynig
Да вземат Николина в техния отбор ли? Вече няма значение, те са го ударили на уволнение. Grinning
Да. дано не я  Mr. Green Не, че Никита не си я иска  Whistling

# 2 696
Да  при цена 15 лв на гривна от ахат,  кварц, содалит,   авантюрин  и подобни евтини с нисък клас качество камъни,  печалбата е ~10 лв на брой.  Информация от 1ва ръка 😀

Благодаря за поправката  bouquet , не мислех, че е възможно.

Явно много не я харесвам Катка и все ми се струва, че лъже Blush

За 1000-та бройки обаче мнението ми остава същото, а ако има инфо от първа ръка с подобни бройки
започвам веднага и аз да нижа гривни и да се именувам бижутер  Simple Smile

# 2 697
Добре де, нали е имало наддаване за спасение от номинация, всъщност имало ли е? Не го дават. В понеделник ли ще го дават? newsm78
Няма ли да има елиминации и дрънканици в студиото, или то не пречи? Чувствам се ощетена от това, че много малко неща показват Crossing Arms . И ги показват много след като са се случили Crossing Arms .

# 2 698
Добре де, нали е имало наддаване за спасение от номинация, всъщност имало ли е? Не го дават. В понеделник ли ще го дават? newsm78
Няма ли да има елиминации и дрънканици в студиото, или то не пречи? Чувствам се ощетена от това, че много малко неща показват Crossing Arms . И ги показват много след като са се случили Crossing Arms .

в момента гласуване няма
ще има спасяване в понеделник
мисля, че ще има и елиминации

# 2 699
Ясно Peace . Ще наддават непосредствено преди елиминациите..(или просто тогава ще го излъчат). Но преди това да си събират евентуалните SMS-и hahaha . Гадове Joy .

Общи условия

Активация на акаунт