Лакове за нокти- 101

• 97 971
  • 728
  •   1
Отговори
# 240
А как най-лесно стават точките?

аз преди да имам инструмент за точки си ги правех с карфица или клечка за зъби

# 241
Аз съм така

Има много блясък топа на Римел , но за съхнене е ужасен

# 242
  • Den Haag
J"D много красива комбинация, кой е глитъра?

От вчера съм така:

# 243
diana lobodova, кой е лакът?  Heart Eyes

# 244
  • Den Haag
diana lobodova, кой е лакът?  Heart Eyes
Лакът е Flormar 427 Grinning

# 245
Бърз опит за "воден" маникюр, само втори по ред и малко по-сполучлив от първия:

Последна редакция: нд, 20 сеп 2015, 11:52 от ~Di~

# 246
  • София
Аз да се редактирам за водния, правя си го в чашката и го слагам в камерата докато нанасям основата. Втвърдява се, реже се и се лепи, много е удобно.  Peace

# 247
Аз да се редактирам за водния, правя си го в чашката и го слагам в камерата докато нанасям основата. Втвърдява се, реже се и се лепи, много е удобно.  Peace
Моят е буквално 5-минутен, толкова време имах.  Намазах зоната около нокътя с чист вазелин (това намерих из къщи), лакът - във водата, единият пръст, след това - другия, обиране излишната мацаница с клечка за уши, пласт топ-лак и ... това е. Е, далеч е от съвършенство, но за това време и никакъв опит - толкова Laughing

# 248
  • София
Аз да се редактирам за водния, правя си го в чашката и го слагам в камерата докато нанасям основата. Втвърдява се, реже се и се лепи, много е удобно.  Peace
Моят е буквално 5-минутен, толкова време имах.  Намазах зоната около нокътя с чист вазелин (това намерих из къщи), лакът - във водата, единият пръст, след това - другия, обиране излишната мацаница с клечка за уши, пласт топ-лак и ... това е. Е, далеч е от съвършенство, но за това време и никакъв опит - толкова Laughing

И така става бързо, по-горе една съфорумка каза, че чакала час (или нещо подобно) водният да изсъхне, че да става за рязане и лепене като лепенки. Обаче аз съм нетърпелива и си направих проба, вместо да чакаш толкова време, за 5 мин, докато нанасяш основата, сложи водния в камерата и след това лепиш. Топ лака го сложих малко по-късно, за да не се разтече.

# 249

Благодаря!  Simple Smile

Давате доста добри идеи за воден маникюр... Ще се престраша да пробвам номера с камерата  Thinking

# 250
  • София
Само още не съм установила дали мирише вътре след това.  Mr. Green Поне аз не усещам.

# 251
Днешният маникюр - Flormar N001  Heart Eyes

# 252
  • Пловдив
И така става бързо, по-горе една съфорумка каза, че чакала час (или нещо подобно) водният да изсъхне, че да става за рязане и лепене като лепенки. Обаче аз съм нетърпелива и си направих проба, вместо да чакаш толкова време, за 5 мин, докато нанасяш основата, сложи водния в камерата и след това лепиш. Топ лака го сложих малко по-късно, за да не се разтече.

Ей, страшно. Ще го пробвам, иначе е много досадно да чакаш. Аз чаках два часа последния път.

# 253
  • Стара Загора
Днешният маникюр - Flormar N001  Heart Eyes

Страхотен маникюр имаш. Crazy

# 254
  • Стара Загора
Маникюр "падащи листа" Crazy Laughing

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт