Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 635 213
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 6 555
So far this year, at least 794 000 people have applied for asylum in European countries.

До края на годината може да минат милиона.

# 6 556
Стига локуми , трябват действия .
Какви , ами на война - като на война . Тези орди трябва да се спрат от армията .
Топло , топло видео от нова тв

дано да ви тръгне , че на мен не ми тръгва , но го гледах и мисля на 100 процента така

http://novanews.novatv.bg/news/view/2015/09/24/125030/социолог-нашите-политически-лидери-се-държат-като-чиновници-/

# 6 557
  • София - Рим и обратно
Сега Ердоган демонстрира властта си - и отваря всички врати.

http://www.faz.net/aktuell/politik/fluechtlingskrise/tuerkei-lae … 4181.html#GEPC;s6

# 6 558
Горещите точки щели да са " местата, където мигрантите ще бъдат събирани и вероятно разпределяни за други държави на ЕС."

Копирано от standartnews.com

Ама дали наистина ще ги разпределят, а и колко от държавите в ЕС ще продължат да приемат бежанци на квотен принцип? Докога?

Вероятно се разчита да насочат потока, а и мигрантите да възприемат начина за достигане на Западна Европа през горещите точки, до които, както знаем, се стига по море.
Вероятно лицемерите от ЕС разчитат така да редуцират желаещите, както и пристигащите,  защото по море едни стигат, други не. А ние ще се правим, че не виждаме какво се случва.

# 6 559
Ще си измият ръцете пред тяхното население, че това, което се случва, е далеч от тях, някъде там в България, Гърция и Италия. Няма да виждат купищата мръсотия, оставена от прииждащите орди и няма да им се нарушава спокойствието. После ще си изберат по-читавите, а останалите кой ще ги връща? Ще станем боклучарникът на Европа, че и най-опасното място за живеене. Някой попита ли хората в пограничните райони дали искат горещи точки или тях кучета ги яли? Не може ли вместо да им отваряме врата като Орбан да си построим оградата и да им я затръшнем? И да си пазим границите не със 111 войничета ами с цяла армия? Ама то и армия нямаме вече, щото много слушкаме ЕС, та и нея разтурихме. Много ми се издигнаха унгарците в очите, много, явно или като нация не съм ги познавала досттъчно или този човек е някакъв бисер, който не знам откъде измъкнаха, но досега каквото е казал, го е направил.

# 6 560
Еми Европа хубаво ще глобява за недопускане на бежанци, но ако 1000 човека искат силово да преминат през границата с Турция, това какво е? Един Орбан ни трябва и на нас, ама няма. Tired

Германците намерили начин да спрат настаняването на бежанци, като запалили центъра за настаняване. линк

Последна редакция: чт, 24 сеп 2015, 10:16 от Барелина

# 6 561
Аз допускам, че са се договорили с Турция да не "изпуска без да иска" повече мигранти към границата, едва ли вярвате, че тези, които нахлуха, са изпуснати по невнимание. Мисля, че турците извиха ръцете на ЕС, след това си ги стиснаха и се разбраха нещо.

# 6 562
Не мога да кажа, не познавам сирийци, но няма да забравя една случка във влака преди много много години, бях ученик още, когато в купето пътувах заедно с един сириец, студент тук. Говореше естествено много добре български, похвали се, че ще се жени за българка и снимка показа, много хубаво момиче. После стана ясно, че той имал още две жени в Сирия, за които българката нищо не знае; той каза, че там било разрешено мъжете да имат до 4 жени. Щял да заведе българката в Сирия, нямало да живеят тук. И аз го питах - ама как, тя като разбере, че имаш още жени, как ще реагира, съгласна ли ще е? А той отговори - "че кой ще я пита?"
Не съм убедена, че там можеш да имаш n на брой жени и да се ожениш тук. Ако може, то най-вероятно не е "официално" женен за тях, може би само някаква религиозна церемония.
Имах приятелка, сгодена за сириец, той ходи, вади от там някакви удостоверения, че няма брак, за да може да се ожени тук. В крайна сметка не се ожениха, де, ама все пак, явно има някакви изисквания. Ама и той не искаше особено да се връща в Сирия, че да го чакат жени там. (това се развива 2004-5та, преди войната).

# 6 563
Не съм убедена, че там можеш да имаш n на брой жени и да се ожениш тук.

може , може , всичко може ,
познавам жена , която се ожени за сириец , от посолството му бяха издали документ , че не е женен , ожениха се и тя отиде с детето им на гости в Сирия , там на летището радостно ги посрещнали другата му жена и деца , не знам как му бяха издали документ , че не е женен ...

# 6 564
http://www.dnes.bg/world/2015/09/24/bylgariia-iska-priemen-centy … za-bejanci.277443
как само си изми ръцете мама и натопи нашите, че сами са поискали да сме гореща точка
хитро, а?
България казва ,че има проблем, тя сама поиска. Все едно не знае, че има проблем, но това ли точно е решението? А нашите, които мълчаха до последната минута преди да заминат за Брюксел сигурно си правеха илюзии, че ще остане скрито.

# 6 565
ужас без край е цялата история ,
какъв точно проблем имаме , че искаме такъв център ?
подкупни полицаи и митничари - да , това ни е проблемът 
с тоя център само ще го задълбочим -
що подкупи ще се прибират и що бежанци ще се регистрират ...

# 6 566
Аз допускам, че са се договорили с Турция да не "изпуска без да иска" повече мигранти към границата, едва ли вярвате, че тези, които нахлуха, са изпуснати по невнимание. Мисля, че турците извиха ръцете на ЕС, след това си ги стиснаха и се разбраха нещо.

Според мен още не са се разбрали за всичко - може би само за парите.
Вече е ясно, че натискат за зона за сигурност в северна Сирия, което е единствено с цел да им развържат ръцете и неутрализират кюрдите до границата им  Wink

# 6 567
  • София
http://www.dnes.bg/world/2015/09/24/bylgariia-iska-priemen-centy … za-bejanci.277443
как само си изми ръцете мама и натопи нашите, че сами са поискали да сме гореща точка
хитро, а?
Скрит текст:
България казва ,че има проблем, тя сама поиска. Все едно не знае, че има проблем, но това ли точно е решението? А нашите, които мълчаха до последната минута преди да заминат за Брюксел сигурно си правеха илюзии, че ще остане скрито.

А, ние защо се нахендрихме така сами? Това не ми стана ясно. Crossing Arms

# 6 568
И на мен ми е много интересно какво обещаха на Ердоган? Той видимо не се натиска да влиза в ЕС предполагам нещо свързано с кюрдите, не мисля, че става въпрос за пари Thinking

# 6 569
хитро, а?
Скрит текст:

А, ние защо се нахендрихме така сами? Това не ми стана ясно. Crossing Arms

Щото Меглена явно е решила пак да се наведе много ниско. Само не ми е ясно, къде остана позицията на външния ни министър, който каза, че не иска да сме буферна зона. Тази ли оФца ще ни води все надолу и пак ще я избираме? Не че съм я избирала аз де, но все някой го е направил.

Общи условия

Активация на акаунт