Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 634 299
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 6 870
Missence, идеята е да се разпределят съгласно приетите квоти. Много въпросителни изникват около цялата тази процедура и честно казано не съм оптимист по отношение на ефективността и.

# 6 871
  • София
А този,който искаше да купи два острова,той къде остана.Отказаха ли му?

Уж преговаря с гърците, бил си ги избрал вече. Египетски милиардер е. Аз нещо не тая големи надежди, но да видим.

# 6 872
Добре, съгласна съм....

.....и бързо да идентифицират, регистрират и снемат отпечатъци от пристигащите мигранти".

......
и после накъде? Това е въпросът.
Идентифицираме ги, регистрираме ги и всичко е ток. После къде отиват тези хора? Изпращаме ли ги по живо по здраво на фрау Меркел, защото те при нея искат?
А, не. Стоят си, докато някой ги поиска или до поредното разпределяне на квоти. ЕС щял да праща пари за издръжката.

# 6 873
Ама те нали не искат да идват при нас? Или ще има квоти за мигранти-шматки, дето някой ги излъгал, че ей там е Австрия?

# 6 874
Няма да има разпределяне до ноември. Интересно какво ще се случва с тези хора до тогава?

# 6 875
  • София
Ама те нали не искат да идват при нас? Или ще има квоти за мигранти-шматки, дето някой ги излъгал, че ей там е Австрия?

Не само тук - те не искат и в Унгария, Чехия, Полша, Латва и прочие държави. Не, че там са приритали за тях.
Въпросът за милион долара е как ще се накарат бежанците, изтеглили късата клечка, демек не разпределените за Германия и Швеция, да заминат и останат в другите държави, за да се спазят квотите.

# 6 876
Не е ясно какво ще се случва след определяне на идентичността им.
Не е ясно и колко още ще пристигат, подлъгани за по-лесен живот.
Мнооого въпросителни. newsm78
Според мен кашата е голяма и още повече се забърква.

# 6 877
Ми ще ги връщат с влакове, после те пак ще бягат , после пак ще ги връщат и така, полезно е за икономиката на целия ЕС. Парите трябва да се въртят.  Wink
Г-точките са за да са сигурни в ЕС, че Гърция и Италлия не хитреят и регистрират всички.

# 6 878
  • София
http://news.ibox.bg/interview/id_590645027

Дори аз й се ядосах.

# 6 879

Само като я видя тая кукумявка и се отказвам да чета.

Директор на Центъра за европейски бежански, миграционни и етнически изследвания.

Тя от това се храни пиявицата. Ако няма мигранти няма да има такива изследвания.

# 6 880
Цитат
Ето за Турция: Confused

Какво иска Турция от Европа?

Всеки гледа да намаже , лешоядите кръжат доволни. Tired
Благодаря за този анализ на журналиста.   bouquet
Макар, че не харесвам ББ, сега разбирам защо често прави метани на Ердоган. Дано успеят да го спрат, щото хич не ми допадат нито методите му, нито хитлеровото мустаче, дето си е спретнал.

# 6 881
Ми ще ги връщат с влакове, после те пак ще бягат , после пак ще ги връщат и така,

Така си го представям и аз- шматкане до безкрай.
Дано скоро се освестят и вземат малко по-сериозни мерки. В противен случай за едни ще има закони, за други не.

# 6 882

Предпочиташ Орбан само заради старата българска традиция да заемаме грешната страна или рязко си смени позицията?

# 6 883
  • София
Ми ще ги връщат с влакове, после те пак ще бягат , после пак ще ги връщат и така, полезно е за икономиката.
Г-точките са за да са сигурни в ЕС, че Гърция и Италлия не хитреят и регистрират всички.

А накрая Холивуд ще заснеме една сълзлива мелодрама ''по действителен случай'', за невъзможната любов между красива бежанка и изпълнен с противоречия граничар, и светът ще въздъхне удовлетворен, докато рупа пуканки в кинозалите.

# 6 884
http://offnews.bg/news/%D0%9A%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B … D0%B4_562591.html

Много интересна статия. Хвърля светлина върху исляма и изповядващите го.

Общи условия

Активация на акаунт