Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 632 249
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 7 215
Какво гавра с религията на правоверните... Laughing , макар че правоверните не личи да имат нещо против.
https://scontent.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/v/t1.0-9/12042979_789 … 6&oe=56918004

Абсолютно не личи да им е неприятно. Точат лиги, правоверните, мечтаят си за такива хурии в рая.

# 7 216
  • България
За видеото пуснато от iany.
Можете да го отворите, като влезете от същия браузър в gmail акаунта си.
Или в профила си в YouTube.
-----------------------------------------------------------------------------
Едно интересно мнение:
Включиха близкия до властта бизнес в бежанската пропаганда
Близкият до властта бизнес се включи в кризисния ПР за спасяване на управляващите по темата за нелегалните имигранти, прикрити като бежанци. Започнаха да лансират по медиите тезата, че нелегалните имигранти ще са полезни за икономиката ни и за пазара на труда. Имали нужда от работна ръка. Аргументът им да приемаме хора от Азия и Африка е, че това ще бъде полезно за страната и ще даде едва ли не невиждан икономически ръст съчетан с по-голяма конкуренция. Да, ама не! Тяхната цел е коренно различна. Трябва да подчертаем, че в ролята на „спасители“ на „бягащите от ятагана“ влизат тези, които работят по обществени поръчки, усвояват средства от фондове, а трибуната им е гарантирана от медиите получаващи финансиране от комуникационните програми на ЕС.
Бизнесът измамно потрива ръце пред възможността държавата да му обучи т.нар. бежанци на български език, да им даде подслон, медицински грижи и т.н. Ако може да се измъкнат малко парички и от Европейския съюз, който сега охотно дава на всеки решил да продава последните национални парчета. Не гледат докъде се докара Германия с гастербайтерите.
Да се чуди човек на част от родния бизнес! Два милиона българи са в чужбина – икономически имигранти, бесарабски българи, хора в Македония и Сърбия. Може би сред тях няма хора, които да стават, например, за високотехнологична работа по популярните сред властта инфраструктурни проекти?!...
Скрит текст:
Това е нонсенс. Мнозинството от българите бягат в чужбина именно заради ниското заплащане и липсата на защита от държавата (тя направо е абдикирала) на правото им на труд. Имайте предвид, че у нас няма да преразпределят бежанците с образование. Те ще са по-скоро изключение. Останалите, притиснати от обстоятелствата, ще бъдат готови в един момент да работят и за по-ниско заплащане. Ако някой не вярва да пита как е в Съединените щати с нелегалните имигранти от Мексико. Как подбиват пазара на труда и го изкривяват.
В цялата ситуация изгодата е за две страни – за придворния бизнес е икономическа, а за Борисов политическа. Все пак не бива да забравяме, че политиците се заклеват в Конституцията на страната ни, когато биват избирани на висши длъжности. Бизнеса не се заклева пред нищо. Политиците носят отговорност за общото благо, впрочем тази формулировка липсва от техния речник и това никак не е случайно. Бизнесът се грижи за успеха на корпорациите, за повишаване на техните активи и благосъстояние.
Пример в тази посока е и концерна „Фолксваген“, след разкритията за нарушаване на правилата в САЩ, а уж германците се славеха като най-стриктни в тази посока. Нали корпорациите са по-добрата страна, а не олигарсите. Видно е, че използват идентични прийоми. Само, че проблемът около „Фолксваген“ удря и върху имиджа на една страна като Германия, върху това дали държавата си е свършила работата и нейните контролни органи по един или друг начин. Това е ясно и на Меркел, която успя да надроби огромна каша с отворените обятия към потока от Северна и Централна Африка, от Близкия изток, Афганистан, Пакистан и Бангладеш. Социалната система на Германия е изправена пред меко казано огромно изпитание, а какво да говорим за страната (България) с най-ниските пенсии, заплати, липсващи средства за здравеопазване и образование, да не споменаваме за други сектори.
Случайно или не, но Борисов стана заложник на ходовете на Ердоган, на голяма геополитическа игра между САЩ, Русия, страните от Персийския залив и естествено Китай, за който мнозина забравят. А Европа ли, че какво зависи от нея в момента, се пита в загадката?!
Антон Боянов
23 септември 2015
http://obshtestvo.   net/?p=12319

Последна редакция: сб, 26 сеп 2015, 14:28 от MoiraineD

# 7 217
# 7 218
Ето пак друг линк. :http://metro.co.uk/2015/09/13/topless-women-storm-the-stage-at-muslim-conference-5389598/

# 7 219
Хора, моля ви, за какви боеве говорите в Европа? Коя цивилизована държава се бие? Бият се все тези, които не са много, много развити. Близкият Изток, Африка, части от Азия. Обикновено нещата при силните се случват преди да се стигне до "ръкопашен" бой.
Те и зaтовa силните и цивилизовaни империи винaги сa пaдaли от слaби племенa. Тaкa е в историятa.

За кои времена говорим и за кои цивилизовани империи става въпрос? Защото аз за "империята, над която слънцето никога не залязва" не съм видяла племена да я упостошат. Напротив, едно, че е била най - голямата колониална държава и второ, че продължава да е световен лидер, чийто език вече е абсолютно задължително да се говори в световен мащаб и с една от най - скъпите валути в света. Wink
Е точно нaд тaя империя денят вече е много къс,и им е остaнaл половин остров. Зa езикът съм съглaсен,мaкaр че китaиският нaбирa силa чaк в сaщ искaт дa го нaучaт поне милион/имaше стaтия в нетa/.
И дa БИЛA Е!

Била е друг път. Територията й може да е остров, но влиянието и е огромно. Не просто голямо, то е огромно. На където и да погледнеш виждаш само нейното влияние. Като започнем от интернет, минем през електричеството, компютрите, абе накъдето и да се обърнем, дори да пуснем телевизора, чуваме нейната реч. Малеййй, ти ако на това зпадане му викаш?!

Между другото като малка чувах наоколо как трябвало да започнем да учим китайски, защото Китай още след падането на комунизма започна с бурен растеж, та следователно щял да надмине Америка. Говореше се, че вече Америка западала и хоп, Китай щял да й заеме мястото. Това се говореше преди около 25 години. Миналата година чух по Нова, преводачката Мариана Хил, която публично се извини, че някога тя е говорила подобни неща за китайският език, който всъщност са много езици,де. Каза:"продължавайте да учите английски, няма никакви изгледи да бъде заменен този език, напротив."

Aми незнaм но нaкaдето и дa се обърнa виждaм сaмо "произведено в китaи"

# 7 220

Има ли шанс без профил да се види? Някъде другаде поне, не е задължително в Ю Тюб.

Цитат
Aми незнaм но нaкaдето и дa се обърнa виждaм сaмо "произведено в китaи"

То ти хубаво го виждаш, ама някой е дал пари, за да го виждаш този надпис. И тези пари са все от западната част на континента. За това не се гледа фасадата, а това, което е скрито зад нея. Wink

# 7 221

OX'AMAH, това , дето си го написала за проучването е по принцип така. Но в момента не важи, защото проникват безразборно всякакви съмнителни мигранти. Отказват дори да бъдат регистрирани. Докато бъдат обработени, съответно върнати някъде обратно по трасето, много поразии могат да станат.
Вчера във видеото, което беше пуснато тук, с афганистанката, която е дошла на 15 г. в България, тя също каза: 'много трудно получих статут'. Каза колко пъти е имало съдебни заседанияи колко сили й е коствало това. Явно и в България  има строги процедури и не се получава лесно статут.
 Как обаче стана така, че Германия в момента допусна да се влиза безпрепятствено в страната от абсолютно подозрителни, доказано  контрабандни групи.
Добре, за България ми е ясно- корупция, подкупи, каналджийство......ама тук?!?!?
И другото- за Германия за 1 човек таксата на трафикантите е 10 000 $.
как и откъде имат толкова пари тези безчетни орди?

Не искам да пиша за лични разговори в този форум, но имам познати, които се занимават ИМЕННО с бежанци в Германия. Категорично такова нещо като безразборно шляене и навлизане и не знам още какво просто няма. Не знам защо подценявате службите на конкретни държави. Бях на границата с Франция, когато се случи това с Чарли, и знам какво значи всеки влак да бъде спиран от въоръжени мъже и проверяван.
Да не забравяме, че и извършителите на Чарли така бързо бързо ги откриха по забравените паспорти --да бе да. Просто подозрителният контингент се знае и е следен, без значение дали бежанец или трето поколение гражданин. Хич не вярвам в тази разпасаност, която се опитват да вменяват медии. България е и пост-комунистическа държава...уж държавна сигурност ни управлявала до ден днешен...еми как тогава разпасани бежанци в България?  
А в Германия категорично не вярвам за тези безконтролни орди, това не отговаря  на действителността и няма как да се случи.

# 7 222
Няма кой да се бие, писах някъде по-напред.
Да, бих хванала пушката, за да си защитя собствеността и ще стрелям на месо без да се замисля.
Доброволка обаче няма да се запиша, нито бих позволила на мъжете около мен да отидат на истинска война.
И не само аз мисля така, а масово хората около мен.

Абсолютно наивно да се смята, че съвремения западен човек е способен да се протипостави на организирана агресия. По-лошото е, че те го знаят Wink.

За съжеление, аз нямам достатъчно доверие на службите в западна Европа. Точно французите бяха тотално проспали заплахата от участващите в Шарли.
Дано да греша.

# 7 223
iany, представи си и аз имам познати руснаци, както емигрирали, така и такива, които идват в чужбина само на екскурзии и си се връщат там, не за друго, а защото искат и защото могат да си позволят доста добър стандарт в Москва. За разлика от теб, аз не генерализирам изводи въз основа на отделни индивиди. Видеото, което пусна например показва, че във Франция жените се чувстват дискриминирани и онеправдани, защо иначе биха протестирали. Но естествено няма да доведе до антифренски коментари и политика, въпреки че, доколкото видях, имаше насилие спрямо жените. Докато за подобен случай в Русия ще наскочат всички да обясняват колко недемократични са руснаците. Не ги защитавам, просто отбелязвам, че в голяма степен отношението ни към Русия, ЕС, САЩ и т.н. не е фактологически обосновано, а почива на предразсъдъци.

# 7 224
  • България

Има ли шанс без профил да се види? Някъде другаде поне, не е задължително в Ю Тюб.

сб, 26 сеп 2015, 14:24   #7 218  поста, който е пуснала iany- отново с клипа, но без нужда от акаунт.

# 7 225
Какво ме грее, че го знаят кой е, след като чакат първо да отреже няколко глави, та да го заловят...

И как още не са им събрали смартфоните да им преточат инфото, както NSA направи с телефона на Меркел...

И откъде имат data plans, по дяволите...телефоните са евтини, ама откъде идват мрежата и нетът? И защо работят в Европа изобщо тия телефони?

Всички знаем, че в 21 век всяко електронно устройство е повече от паспорт дори.

# 7 226

сб, 26 сеп 2015, 14:24   #7 218  поста, който е пуснала iany- отново с клипа, но без нужда от акаунт.

Мерси много.  bouquet

# 7 227
  • постоянно
[
Хора, моля ви, за какви боеве говорите в Европа? Коя цивилизована държава се бие? Бият се все тези, които не са много, много развити. Близкият Изток, Африка, части от Азия. Обикновено нещата при силните се случват преди да се стигне до "ръкопашен" бой.
Т
[/quote]

American Civil War ?

# 7 228
  • София
Няма кой да се бие, писах някъде по-напред.
Да, бих хванала пушката, за да си защитя собствеността и ще стрелям на месо без да се замисля.
Доброволка обаче няма да се запиша, нито бих позволила на мъжете около мен да отидат на истинска война.
И не само аз мисля така, а масово хората около мен.

Абсолютно наивно да се смята, че съвремения западен човек е способен да се протипостави на организирана агресия. По-лошото е, че те го знаят Wink.

За съжеление, аз нямам достатъчно доверие на службите в западна Европа. Точно французите бяха тотално проспали заплахата от участващите в Шарли.
Дано да греша.

Отдавна мисля, че съвременният западен човек е една добра, голяма бяла птица  Wink С всичките произтичащи от това позитиви и негативи. В конкретния случай с нашествието, негативите надделяват..а резултатите от добрината и глупостта тепърва ще се проявяват. И няма да са розови.

# 7 229

Всички знаем, че в 21 век всяко електронно устройство е повече от паспорт дори.
точно!
все пак пак държа да отбележа погледнете броя на убийства във Франция и западна европа и КЪДЕТО И ДА Е БИЛО другаде по света. Няма по-безопасно място за живот. И това след милиони милиони мюсулмански имигранти и пак е по-безопасно от САЩ, Русия и прочее. Явно не е толкова разпасано.

Общи условия

Активация на акаунт