Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 631 633
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 9 555
kikamora според теб бежанците са хукнали за социални помощи?

А според теб за какво са хукнали? От любов към науката и труда? Както и към германския ред и дисциплина? Joy

# 9 556

А според теб за какво са хукнали? От любов към науката и труда? Както и към германския ред и дисциплина? Joy
Защо да не са хукнали за нормален живот, в който децата им да могат да ходят на училище и да имат шанс? Защо непременно да са хукнали за социални помощи?

# 9 557
Гермaния очaквa около 1.2м."бежaнци"до крaя нa годинaтa. Вече имaт проблеми с продоволствието a и политическите пaртньори нa Меркел вече недоволствaт нa глaс. И зa протестите зaпочнaхa дa съобщaвaт.
Глупости. Как ги очакват, като засега се работи по затваряне на границите и затрудняване на процедурите за даване на статут. Много ми е интересно да видя цифри колко души са получили статут тази година в Германия. Дайте такава статистика. Нека да видим кое е ефакто и кое е парлама.
Кaзaхa го по новините нa бнр в 12ч.по мaтериaли нa в.билд.aко 1м.получaт бежaнски стaтут те ще си извикaт семеиствaтa коиго сигурно сa поне пет члени. Ужaс. A кaкто се рaзмножaвaт след 20г.не ми се мисли.

# 9 558

Бежанците бягат от войната! Всеки възприема нещата от собствената си камбанария. Ако твоя живот се върти около социалните помощи - то моя не и отказвам да повярвам, че миграцията като цяло се върти около турсене на лесен живот. А за съдбата на бежанците....не я пожелавам на никого!!!

# 9 559
  • Сред мелниците
Проблемът не се решава само с вдигане на стени  по морета и планини и отстрелване на всеки, които се приближи, а най-вече със създаване на условия за нормален живот там, откъдето идват,

Категорично не съм съгласна.
По-голямата част от света извън Европа има условия за живот, които по нашите критерии не са нормални. И тъй като е очевидно, че тук се живее по-добре, отколкото там , и тъй като Европа ги покани, те пристигат.
Кой да им създава условия? И на кого по-точно? На цяла Африка и Близкия Изток? Трудна работа. Да не кажем невъзможна. Като си поставяме невъзможни цели, оправдаваме бездействието си.

А иначе, да си кажа притесненията от последните дни.
Тоталната липса на информация по медиите.
Цензура ли е, автоцензура ли, те си знаят.
Единствено по България он Еър, дали защото са частна ТВ има предавания по темата.

Като са захлопнали информационните канали, а са отворили портите, не знам какво ни чака.
И другото ми голямо притеснение е по отношение на заразите, които тълпите вкарват в Европа. Като се съчетае това с нарушаване на имунизацоннния календар у нас и в Европа, не ми се мисли какво още, освен терористични клетки си внасяме в момента.  

# 9 560

Защо да не са хукнали за нормален живот, в който децата им да могат да ходят на училище и да имат шанс? Защо непременно да са хукнали за социални помощи?
Оле още ли имa хорa които мислят че тия зaвоевaтели искaт дa учaт и следвaт. Aми при нaс в БГ долу-горе бивa що не ни искaт-щото помощите мaлко  newsm78 и дори не го крият колко пъти го кaзвaхa.

# 9 561

Оле още ли имa хорa които мислят че тия зaвоевaтели искaт дa учaт и следвaт. Aми при нaс в БГ долу-горе бивa що не ни искaт-щото помощите мaлко  newsm78 и дори не го крият колко пъти го кaзвaхa.

Ами някои от нас са посещавали бежански лагери и са общували с тези хора. Завоевател е баба ти. В България условията са ужасни и какви шансове точно имат децата им не става ясно. Нормално е да искат да отидат  държава,  която няма безработица и не е бедна. Ти ако емигрираш, би ли отишъл  бедна държаа да се трудиш или да учиш?

Бежанците бягат от войната! Всеки възприема нещата от собствената си камбанария. Ако твоя живот се върти около социалните помощи - то моя не и отказвам да повярвам, че миграцията като цяло се върти около турсене на лесен живот. А за съдбата на бежанците....не я пожелавам на никого!!!
+1000

# 9 562
мсг7  мога да ти отговоря за себе си - аз не съм напуснала Бг, защото помощите са по-малко!

# 9 563
  • София
Не може ли да им дадете една от двете си ризи и да им отчупите половината си хляб?
Папата нали призова? Нали сте христиени у Австрията?

През цялото време в темата, Герри, наблягах на това, че австрийците са хладен и разумен народ. И точно така ще се окаже. Ако имат място за 20 000, ще приемат 20 000. Всичкото ми обкръжение помага с каквото може, но, както ти писах вече веднъж, казват: Ако имаме място за 20 000, да останат 20 000.

Това с хляба си го чела другаде.  Peace

Сигурно ти е много странно, но да, хората продължават да помагат на останалите от тази страна на границата. Някак мисълта за болни или измръзнали бежанци не им харесва, колкото и религията да им е друга; колкото и да са много. Да, за мен австрийците са едни добри хора, но с разум.

Хладен и разумен народ???!!! Австрийците и германците ли това? Значи, депортират ги в ЕС, разбирай България???!!! След като любезно ги поканиха в държавите си, да бъдат така добри да си ги държат там, защото НИЕ НИТО СМЕ ГИ КАНИЛИ, НИТО ГИ ИСКАМЕ!!!

# 9 564
Не може ли да им дадете една от двете си ризи и да им отчупите половината си хляб?

През цялото време в темата, Герри, наблягах на това, че австрийците са хладен и разумен народ. И точно така ще се окаже. Ако имат място за 20 000, ще приемат 20 000. Всичкото ми обкръжение помага с каквото може, но, както ти писах вече веднъж, казват: Ако имаме място за 20 000, да останат 20 000.

Сигурно ти е много странно, но да, хората продължават да помагат на останалите от тази страна на границата. Някак мисълта за болни или измръзнали бежанци не им харесва, колкото и религията да им е друга; колкото и да са много. Да, за мен австрийците са едни добри хора, но с разум.

Хладен и разумен народ???!!! Австрийците и германците ли това? Значи, депортират ги в ЕС, разбирай България???!!! След като любезно ги поканиха в държавите си, да бъдат така добри да си ги държат там, защото НИЕ НИТО СМЕ ГИ КАНИЛИ, НИТО ГИ ИСКАМЕ!!!
Те и не идат  България!!! Никой не иска при вас, успокойте се!!! Според мен, няма никакъв шанс да депортират бежанци  България. Българската квота е  мъничка.

# 9 565
Защо Германия не им дава статут тогава, а депортирала много /колко много?  newsm78/ нали всичките бяха предимно сирийски бежанци, и то лекари и инженери?
Последно, тези всичките, дето висяха от прозорците на влаковете и хвърляха дарената им храна бежанци ли  са или не?

# 9 566
  • постоянно
Те и не идат  България!!! Никой не иска при вас, успокойте се!!! Според мен, няма никакъв шанс да депортират бежанци  България. Българската квота е  мъничка.

OX'AMAH,
Защо не идат в България. Нали е мирна страна, Европейска при това? Нали това тързи Бежанеца ?

Mr. Green

# 9 567
Дали са бежанци, или не - има съответни процедури и служби, които го решават. Това не се решава от пресата или форумите - там вариации много и за статути и за наименования...като се прибавят и предизборните анализи и коментари - картината доста се размива... нещо като с компютрите и компотите....

# 9 568
Те и не идат  България!!! Никой не иска при вас, успокойте се!!! Според мен, няма никакъв шанс да депортират бежанци  България. Българската квота е  мъничка.

OX'AMAH,
Защо не идат в България. Нали е мирна страна, Европейска при това? Нали това тързи Бежанеца ?

Mr. Green
На никой не му се живее в нищета.

# 9 569
  • София
Скрит текст:

Те и не идат  България!!! Никой не иска при вас, успокойте се!!! Според мен, няма никакъв шанс да депортират бежанци  България. Българската квота е  мъничка.

След като самата ти го каза, пак да попитам последно - това бежанци ли са или икономически имигранти? Хайде де, кажете истината, изплюйте камъчето???

Значи в България нещат и ТОВА МНОГО МИ ХАРЕСВА, не мисли, че не. Въпросът е защо, след като много добре знаете, че това са икономически имигранти и ще се увесят на шията на данъкоплатеца, продължавате да заблуждавате същият този данъкоплатец, че това са бежанци от война и ги прибирате от кол и от въже в държавите си, пък после и да ги разселвате из ЕС искате, при това знаейки за тежките икономически условия, в които някои държави членки на ЕС живеят?! Wink Поради каква причина не се интересувате от мнението на другите държави членки на ЕС по въпроса за икономическите имигранти и това, че те не искат да приемат икономически имигранти?

Последна редакция: пн, 05 окт 2015, 13:12 от Popule

Общи условия

Активация на акаунт