Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите :) ) - 3 тема

• 51 746
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
  • в 1001-та нощ
Транзитна Венера  в сходящ квадрат с натален Уран - 89 гр. 18 мин  Peace

Esmee, стискам палци - пиши желания, все пак, след малко и аз ще стана, човек поне се зарежда с позитивизъм Simple Smile

За работата - чакам да "докладваш" - новолунието прави съвпад с нат. Юпитер (У3) и тригон с нат.Луна - У10.

Разчиташ ли на близки хора, за да стане работата или свързана ли е с кратки пътувания?

Адри, говорим за квадрата между натален и танзитен Плутон, рано ти е още Simple Smile

Лиз, после следват Уранова опозиция, Нептунова квадратура и т.н.  Mr. Green Няма отърване от транссатурновите. Също втори възврат на  възлите Simple Smile

Хирон в секстил с Луна - не бих нарекла емоционален хаос, но човекът сигурно е видял повече, все пак гледа картата Simple Smile

# 571
  • Sofia
Желания могат да се пишат и по време на Луна без курс, дерзайте! Новолунието е във Везни. Съвпада с наталните ми Плутон и СЛВ. Успешен ден на всички!

# 572
Доближаваме се до Новолунието в знака на Везните. То е на 13.10.2015  в 03:05ч

Всеки един от нас усети колко изтощително беше влиянието на ретроградния Меркурий по отношение на комуникацията в партньорски план. Много взаимоотношения бяха разклатени, някои приключиха, други пък съумяха да се подобрят.

И точно, когато Меркурий се обръща в знака на Везните и отново става директен, имаме и новолуние в този знак. То сякаш идва, за да постави един край и да даде ново начало.

Ето ги и петте най-важни неща, с които се свързва това Новолуние:

1. Чудесна време за стартиране на ново сътрудничество, връзка, партньорство. Сферата зависи от това в кой дом попада новолунието.

2.  Прекрасен момент за намиране на хармонията в самите нас. Често това обикновено ни липса и ние се стремим да я намерим отвън.

3.Позитивно време за решаване на спорове и на юридически разногласия. Сега ще имаме много по-голяма мекота и дипломация, а това ще позволи по-лесно да се приключат нещата.

4. Идеалният момент да направим избор, свързан с любов, с естетика, с подобрение на външния вид или дома. Mожем да направим живота си много по-красив.

5. Подходящ момент да се огледаме в очите на другите хора, без да се страхуваме и ако се налага, да се променим, не за да им угодим, а за да сме по-добри.

Всяко едно събитие в кардиналните знаци е от голямо значение, защото то винаги се свързва и с другите кардинални направления. Промяна в отношението ни към към партньорството ще даде и промяна по отношение на социалния ни образ, по отношение на семейството и на професионалната ни живот.

# 573
  • SF
Транзитна Венера  в сходящ квадрат с натален Уран - 89 гр. 18 мин  Peace

Esmee, стискам палци - пиши желания, все пак, след малко и аз ще стана, човек поне се зарежда с позитивизъм Simple Smile

За работата - чакам да "докладваш" - новолунието прави съвпад с нат. Юпитер (У3) и тригон с нат.Луна - У10.

Разчиташ ли на близки хора, за да стане работата или свързана ли е с кратки пътувания?

Леле, страхотна си! Разчитам на близки, да, които в момента са на кратко пътуване до Рим и затова комуникацията е по-трудна. Работата е в международна фирма и може това да ти дава информаця за "кратки пътувания". Иначе моята дейност не би била свързана с кратки пътувания, а много искам такава работа, свързана с кратки, чести пътувания.
Аз обаче доста се разколебах днес дали да започвам там, ако ми се обадят или не. Предложението не е много добро и в момента на борсата взимам повече пари от предложението ми, като разликата е даже чувствителна.

# 574
Здравейте! А може ли да ми кажете подходящо време за инвитро?(че все по невъзможно ми изглежда забременяване по естествен път) В момента съм пуснала документи, които са одобрени, но решението догодина ще излезе. Иска ми се до тогава да пробвам някоя по-лека процедура. Може ли да ми кажете подходящ момент и дали има смисъл?!
Аз съм пускала картата, но отново:

Последна редакция: вт, 13 окт 2015, 21:12 от puffy_po

# 575
puffy_po, линкът не се отваря. цъкни само картинката

# 576
  • в 1001-та нощ
Esmee  Hug благодаря за обратната връзка Simple Smile

Юпитер не е бърз и ще се позадържи в тригона с Луната, която при теб управлява кариерата. Слънцето е втори управител на кариерата - Лъв е интерсептиран в 10 дом, там и то в момента прави съвапд с Юпитер и тригонират заедно Луната. Моментът е силен Simple Smile Предлагат ли ти и някакво обучение?

Може да има и други оферти, но пък не пречи да водиш преговори за заплащането Simple Smile Нищо не губиш - само трупаш опит Simple Smile

Иначе гледам, че Уран транзитира в 6 дом и по някое време ще тригонира наталната Луна - може внезапно да имаш оферта или промяна в ежедневието. Сега е ретрограден - трябва да стане директен и да мръдне няколко градуса. Можеш да видиш в ефемеридите кога Simple Smile

Наближава и рождения ти ден - соларния МЦ ти е точно на Плутон, който е У2. Да очакваме промяна, вкл и по отнощение на материалната обезпеченост. Прави тригон към нат. Марс, който е почти на ИС. Би следвало да имаш енергия и воля за промяната. Марс е У6 - вероятно промяната ще по отношение на работата - ежедневните дейности.

Прави впечатление опозицията на соларни Венера и Марс с нат.СЛВ 11/5 дом. Нат.Венера е в 12 дом, У1 и У8. Квадратират и нат. Луна в 8 дом. Дали няма те изненада някоя тайна любовна връзка, която да налага от теб да направиш компромис с ценностната си система и да ти създаде емоционален дискомфорт.... Може и да е на работното място  Rolling Eyes

Уран, като съуправител на 4 дом е в сесктил със соалрния АС - определено очаквам смут в душевния ти покой, може би опция за смяна на дома или някаква промяна в него - не за лошо, нещо, което да промениш. Съществено е, че и соларен Сатурн е там - на 3 гр от сол.АС. Има ли неуредици с имоти, които очакваш да приключиш? Или да висят неуредени? Документални пропуски?

Много са ми нахвърляни мислите - малкия от 30 мин ми мрънка наоколо, но ще си го сглобиш и огледаш - мисля, че има какво още да се види Simple Smile

Последна редакция: вт, 13 окт 2015, 20:48 от a.l.e.n.a

# 577
Сатурн ще направи тригон с наталната ми Венера. Тъй като все пак е тригон мислите ли, че по-скоро транзита ще е положителен?
Венера е я 11  дом, управител на 12 и 5, а Сатурн е на върха на 7 дом.

# 578
Сатурн ще направи тригон с наталната ми Венера. Тъй като все пак е тригон мислите ли, че по-скоро транзита ще е положителен?

В кой дом ти транзитира Сатурн и на кой дом е господар?

# 579
  • София
Марбея, не подписах Sad като си видях анекса се взривих още съм бясня. Утре ще коментирам с шефката си, искат да подпиша с 6 месеца изпитателен срок, при положения че 70% от тази работа и в момента я върша и липсва клауза за възнаграждението! Много съм ядосана, а трябва да се успокоя че аз като съм бясна такива ги говоря, пустия Плутон Sad уфф пак няма да се спи  Confused
Алена, това за моята транзитна венера дет квадратира Уран и МЦ, ама това ни ми звучи убаво  newsm78

# 580

В кой дом ти транзитира Сатурн и на кой дом е господар?
Сатурн тъкмо ще навлиза в 7 дом, на върха е. Управител е на 8 дом

# 581
  • SF
Ами няма да ме изненада тайна любов, която да налага от мен да правя компромис с ценностната ми система и да ми създаде емоционален дискомфорт. Поне да не ги наричаме любов такива неща.  А и за да правя компромиси.... тази любов трябва да е поне с Енрике Иглесиас.
 Аз не съм от онези, които се влюбват, изненадват, не могат да се контролират, женени-неженени, тайни връзки, да търпя емоционални дискомфорти, афери, изневери, прошки, да се тръшкам - не! Когато съм влюбена, никой не разбира. Дори и този, в когото съм влюбена. Трая си. Това личи ли в картата ми?
На работното място бих имала връзка, но защо пък да е тайна??
Нямам неуредици с имоти. Пропуски с документи... не знам. Може и да има нещо, което не подозирам. Не виждам откъде могат да настъпят промени. Евентуално да започна работа, но опция за смяна на дома нямам, а и не търся. Смут в душевния покой... Thinking Не че съм много спокойна, ама да настъпва още смут... Благодаря му на Уран!!!

# 582
a.l.e.n.a  Бързо и безболезнено възстановяване  Hug

При мен няма развитие във връзка с онази искова молба към момента. Чаках да мине ретро Мерк, за да звънна на адвоката, който пък ми затвори и така и не се обади. В петък ще опитам отново да се свържа с него.
Междувременно преживях финансова криза ..
Откраднаха ми цялата заплата - 29 септември. За пръв път ни платиха кеш, че сметките на фирмата са блокирани. Отидох същият ден с децата в магазина, те направиха лудница. Не съм усетила как съм си оставила парите на касата и съм ги извела, за да предотвратя щети. Е... върнах се малко по-късно, но за късмет се оказа че няма камери и ни някой беше чул, ни видял... Така плеснах с ръце. Положителното в случая е, че разбрах кои са хората на които мога да разчитам. Все пак останах на абсолютната нула. При мен ретро Мерк, транзитираше през трети дом , а наталният Меркурий ми е в 10 близо до МЦ в Овен, Марс от своя страна е в 9-ти в Риби ... връзка така и не намирам  Wink
Междувременно някакви полувъзродени любови още от ретро Венерата почват да излизат на повърхността и да се изявяват много красиво и романтично, ама аз подхождам със съмнение към всичко  Tired
Това при мен. Следя ви, програмата за Алкокоден и Хилег я разгледах. Трудни са ми обаче интерпретациите на доминанти и прочее... При мен се оказва Меркурий доминант.. ох я да кача всичко тук

Dominant   - Меркурий
Dominating    - Меркурий
Alm. fig.   - Юпитер
Hyleg   - Слънце
Alcocoden   - Марс
Lilly's behav. rul.  -  Сатурн

Нищо ама нищичко не ми говорят всички тези неща Simple Smile
Усмихнат и позитивен ден  bouquet

# 583
Здравейте. Приемате ли нови? ☺️

Чета и се чудя как сте успели, да научите всичко това. Струва ми се много сложно.

От доста време искам да сменям работата. Началото на годината говорих с един от шефовете, но той не можа да ми предложи достатъчно часове. За това реших да опитам малко по нататък. Тъкмо се бях върнала от отпуска, но пък тогава се разминахме с него, тъй като отсъстваше в продължение на месец.
Чаках търпеливо, цял месец и когато най- накрая ми се отдаде възможност за разговор, ми каза че вече бил наел две момичета от същата фирма в която и аз работя и би било малко неудачно да наема още едно. Разбира се проведе набързо едно интервю, но ми каза че нищо не ми обещава. От тогава минаха 10 дена. Почти всеки ден се засичаме на работа( фирмата в която работя, работи за обекта в който искам да се прехвърля), но нито дума освен поздрав разбира се. И не знам какво да предприема, защото знам, че след отпуската му е имал нужда от малко време, за да види колко хора ще му трябват, но все пак много време мина.
Кога е подходящо, да попитам пак? Много искам работата  Sad
Ако ви трябват някакви данни, само кажете.

# 584
  • в 1001-та нощ
I♥M♥V♥, по време на кражбата си имала нат. Мерк опозиция на  тр. ретрогр. Меркурий .... А при теб той е У12 - където се гледат кражбите ...

Сигурно не е било само това, но ми се наби на очи .... Пък ти е и доминанта. Меркурий прави 3 обиколки годишно, т.е. всяка година по 3 пъти имаш такава опозиция. Можеш да си внимателна или да погледнеш дали е имал някакви случки назад - не точно същите Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт