Намаления 2015

• 143 780
  • 845
  •   1
Отговори
# 435
На всички им искаха карти Getti, но мисля че никой не би отказал да услужи с картата си, нищо няма да загуби.

Дори ще спечели - вие му трупате точки на картата, които той ще си ползва после.

# 436
на сайта на мол парадайс не пише да има комсед там, има ли го със сигурност и на комсед и на хиполенд в този мол ?

# 437
  • В полите на Витоша :)
Преди 10тина дни Хипо в Парадайс още не беше отворен, не знам към днешна дата дали вече работи. Комсед има със сигурност, заедно са със Сиела в едно помещение.

# 438
  • Berlin
Комсед има в Парадайз, но там май само днес е намалението, а в др магазини е до неделя.

# 439
  • Once there was a Hushpuppy...
А за Каблешков забелязахте ли дали някой успя без гети карта?
Аз нямам карта и мисля да помоля някой от опашката да ми услужи.

Не знам как са продавачките на касата там, но аз пазарувах без Гетти карта. Услужиха ми с тяхната си, на място. Не ми издадоха, защото ги свършили. Но, не отказваха да услужат при плащане. Е, хубаво е преди това да ги попиташ на влизане, дали биха ти направили намалението без да я имаш картата Peace
Не да отидеш и да им изискваш намаление на касата, само защото си чула/чела, че някъде другаде правят така. Нали ме разбираш Wink
В Скай сити пазарувах и съм доволна, няма ги обичайните блъсканици!

# 440
  • Пловдив
В магазина в Пловдив намалението е 30% от редовната цена, не от цената, на която продават. Точно както е описано в условията.  Peace
Много се ядосах вчера, че дават карти само срещу покупка, защото нямат право да го правят  #2gunfire По този повод минах през Техномаркет и си взех карта безплатно и без никакви условия (раздават ги на касите).
Днес отидох да купя въпросното нещо и след мен пазарува един господин. Магазинерката го пита:
- Имате ли карта за намаление?
- Не, нямам.
Аз още не съм се изнесла от касата, чувам разговора и предлагам:
- Искате ли да ви услужа с моята?
- Не, не искам, благодаря!- и господинът си плати играчката без намалението.
Ние с продавачката бяхме шах  newsm78 Да се чудиш да предлагаш ли помощ или да подминаваш.

# 441
В парадайс не е за хора, опашката е велика и е разгрсбено. Ходих в хипо-доволна съм, културно Peace
Благодаря на всички все пак bouquet

# 442
Днес отидох да купя въпросното нещо и след мен пазарува един господин. Магазинерката го пита:
- Имате ли карта за намаление?
- Не, нямам.
Аз още не съм се изнесла от касата, чувам разговора и предлагам:
- Искате ли да ви услужа с моята?
- Не, не искам, благодаря!- и господинът си плати играчката без намалението.
Ние с продавачката бяхме шах  newsm78 Да се чудиш да предлагаш ли помощ или да подминаваш.

Сефте... Joy Народът тотално изкукурига вече. Crazy

# 443
В Комсед на Т.Каблешков, нямаше моделите на Лего, които търсех - от новата колекция 2015 г. Купих ги по-късно от Хиполенд.
Намалението на дрехи в Комсед е 20%.
Не разбрах как е при книгите?

# 444
  • София
Книгите в Комсед са с 30% - на Т.Каблешков

# 445
  • София
Как върви черния петък в България мол? За Desigual ме интересува по-специално.

# 446
Някой помни ли какво беше миналата година намалението в Комсед? Имам спомен, че беше 40%, но може и да бъркам.

# 447
Леле, с тоя Комсед направо ми се догади от темата, пост след пост само за това... Crazy

# 448
  • София
Някой помни ли какво беше миналата година намалението в Комсед? Имам спомен, че беше 40%, но може и да бъркам.

Миналата година беше 30 % Simple Smile Предишните години беше 40 %  Hug

# 449
Леле, с тоя Комсед направо ми се догади от темата, пост след пост само за това... Crazy
Според мен е нормално, после ще така за черния петък Peace

Общи условия

Активация на акаунт