В темата с ЧААТАЙ, в отровно-меден УЛУСОЙски рай / MEDCEZIR # ТЕМА 190

• 24 927
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Лека нощ  Hug Hug Hug Hug Hug

# 601
той и нашия ерген нЕма опит  hahaha hahaha само едно филмче ..  Joy Joy Joy Лейля вчера каза, че много хубаво са работили  Joy Joy и ще има изненади  Laughing .. във филма  hahaha hahaha

да, да, голите, горещи, парещи дори сцени  Crazy Crazy Crazy Crazy Party Party Party

# 602

втора вечер в тази поза  Mr. Green hahaha hahaha hahaha  ама сам  Mr. Green Mr. Green hahaha hahaha

# 603

втора вечер в тази поза  Mr. Green hahaha hahaha hahaha  ама сам  Mr. Green Mr. Green hahaha hahaha

вярно ли?  hahaha hahaha hahaha

ади, на ти друга  hahaha hahaha и по-добре сам, отколкото в лоша компания  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

ПП Бягам, че ей сега ще дойде Ренка, като надуши зелените  hahaha hahaha hahaha Mr. Green Mr. Green

# 604
той и нашия ерген нЕма опит  hahaha hahaha само едно филмче ..  Joy Joy Joy Лейля вчера каза, че много хубаво са работили  Joy Joy и ще има изненади  Laughing .. във филма  hahaha hahaha

да, да, голите, горещи, парещи дори сцени  Crazy Crazy Crazy Crazy Party Party Party
той тия ги сънува много красиво...и пада  Whistling Whistling Whistling

Лека нощ,Ани  Hug

# 605
  • София
Виве,   Laughing виж сега как се действа  hahaha hahaha hahaha hahaha Ей го, хората написали  Crossing Arms Crossing Arms hahaha hahaha hahaha

"Нов Чачо с нова любов" ли трябва да си го преведа  Thinking   Joy Joy Joy Joy Joy Joy Да не изсточи от някой ръкав нов заек

Гледам сте обсъждали голите сцени  Whistling Whistling Whistling Whistling Ако искате може да се басираме дали ще има и колко голи и страстни ще са те  gydi gydi gydi

# 606

втора вечер в тази поза  Mr. Green hahaha hahaha hahaha  ама сам  Mr. Green Mr. Green hahaha hahaha

вярно ли?  hahaha hahaha hahaha

ади, на ти друга  hahaha hahaha и по-добре сам, отколкото в лоша компания  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

ПП Бягам, че ей сега ще дойде Ренка, като надуши зелените  hahaha hahaha hahaha Mr. Green Mr. Green

Както и да го врътнеш, има кой да го обърне  Whistling Whistling
 ppp ppp ppp ppp

# 607
Виве,   Laughing виж сега как се действа  hahaha hahaha hahaha hahaha Ей го, хората написали  Crossing Arms Crossing Arms hahaha hahaha hahaha

"Нов Чачо с нова любов" ли трябва да си го преведа  Thinking   Joy Joy Joy Joy Joy Joy Да не изсточи от някой ръкав нов заек

Гледам сте обсъждали голите сцени  Whistling Whistling Whistling Whistling Ако искате може да се басираме дали ще има и колко голи и страстни ще са те  gydi gydi gydi

Ами защо ти казвам да не бързаш  ooooh! ooooh! ooooh!
Ади, ще се басираме  Party Party Party

Ще има голи сцени и то чок страстни  Peace Peace  давайте другите преположения  hahaha hahaha hahaha

# 608
Виве Hug Hug Hug
Хич да не се точиме  Stop  Нито СЕМ-а,нито Клунито ще ни отпуснат нещо по-хард  smile3503 smile3503 smile3503
Кой знае какви ще са изненадите дето вика Лейлято...най-много тя да свири на цигулка  Party Party Party  а ние веднага друго си мислиме   Wink Wink Wink 

Цитат
От Karadayi  Peace

Историята на нашта мома в киното все още не е голяма.  Very Happy
През 2013 снима във филма Günce     за мен не лошо филмче, намира се с руски суб..
Peace Peace Peace

# 609

Heart Eyes Heart Eyes  Лека и от мен.  Hug

# 610
Привет девойки! Hug Hug Hug Hug Hug
Вивчо  Hug Hug Hugизпуснах за какво точно сте се басирали ама карай да върви щом става реч за Ча ще се чете.Браво на теб.  bouquetЩе чакам и допълнение да знаеш. Peace
Забравих да благодаря на Бойчето и Вивчо за пожеланията.Благодаря ви страхотни сте. Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes
А сега за рекламата на Сери Crazy Crazy CrazyКаквото и да снима за мен това момиче е извор на енергия зарежда ме и много,много ме кефи.

# 611

Ще има голи сцени и то чок страстни  Peace Peace  давайте другите преположения  hahaha hahaha hahaha [/i]

Ще има, ще има... не знам дали ще са чок страстни  hahaha hahaha hahaha

ама ще има.  Peace Peace Peace

# 612
Вивчо  Hug Hug Hugизпуснах за какво точно сте се басирали ама карай да върви щом става реч за Ча ще се чете.Браво на теб.  bouquetЩе чакам и допълнение да знаеш. Peace
Забравих да благодаря на Бойчето и Вивчо за пожеланията.Благодаря ви страхотни сте. Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes
А сега за рекламата на Сери Crazy Crazy CrazyКаквото и да снима за мен това момиче е извор на енергия зарежда ме и много,много ме кефи.

Асеее  Hug Hug Hug
То и аз си гледам Серито и й се радвам Hug Hug Hug...другото  е фон ...засега  Flutter Flutter Flutter

# 613

Асеее  Hug Hug Hug
То и аз си гледам Серито и й се радвам Hug Hug Hug...другото  е фон ...засега  Flutter Flutter Flutter
Ники Hug Hug Hug Heart EyesХубаво е ,че имаме възможността да наблюдаваме тези млади хора как вървят нагоре и стават все по-добри и добри в това ,което вършат.Няма как всеки да се харесва на всеки ,но аз лично се кефя на тези младежи ,които върши работата си с такава любов и отдаденост. Heart EyesМного им се радвам и на Сери и на Ча -те заслужават всичките готини работи ,които им се случват. Peace

# 614
  • София
Иве, и да бързам, и да не бързам, пак щеше да се пише  Joy Joy Joy Joy пък може да се обърнат нещата и някой друг да понапише след месец-два  Whistling Whistling Whistling

Асе, басирахме се дали ще има нещо между Чачо и Лейля и ДжадЪ измисли "наградата за победителя"  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Рекламата на Серенай ми харесва  Peace продължава напред момичето, все със същата страст и енергия  Heart Eyes Heart Eyes Не разбрах много какво си говорят обаче, но се досещам  Joy Joy Joy

А за голите и страстни сцени  newsm78 Скоро гледах един филм и там имаше една страстна сцена, но както си трябва  Crazy Crazy Crazy Направо не можах да повярвам, че гледам турски филм. Сигурно за сериалите е по-строг СЕМ  Thinking Така че много ми се иска да има, но едва ли ще ни отпуснат толкова. Най-много някоя петичка или рамо и сещай се натам  hahaha hahaha hahaha hahaha Повече на драмата ще наблегнат  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт