Изчерпан яйчников резерв

• 324 826
  • 2 704
  •   1
Отговори
# 1 230
  • София
Убилвинол Q10 ли е? На ЕЦ колко често горе долу се ходи до клиниката преди пункцията?
Аз ходех на 2-3 ден на преглед и след това на 7-8 ден за проследяване + хормони, и 10-11 ден на пункция (с ранна овулация съм).

# 1 231
Да Убиквинол е Q10 ,аз цяла торба хапчета взимам !

# 1 232
  • Пловдив
Мойте шишендета  са 12 Wink

# 1 233
Мойте шишендета  са 12 Wink
А моите 19 😊,бяха повече,но реших,че мога да започна да ги намалявам постепенно,тъй като няма резултат😢.
Редактирам се-оказаха се 20 😊.

Последна редакция: сб, 02 май 2020, 14:24 от bubastet

# 1 234
След неуспеха и аз засилих добавките - Мултивитамини, Фолиева Мета, Витамин Е, Омега 3, Q10, зелен чай на таблетки, Витамин Б комплекс, Витамин Ц 1000, Аргинин, Колаген. Една торба пари и пак не се знае има ли смисъл изобщо, поне си подобрих физическото състояние.
Ние имаме едно детенце на 4 години и половина и затова се питам има ли смисъл. Ако нямахме дете, едва ли бих се отказала така лесно....И въпреки това, неуспехът те съсипва психически, физически, финансово...Не всичко трябва да бъде на всяка цена в този живот. Това ме накара да бъде още по-благодарна и смирена, че Бог ме е дарил с детенце и да спра да го обвинявам за това, което нямам, защото това, което имам е МНОГО Heart Успех, момичета! Редовно ви чета и се моля за всяка една от вас!

# 1 235
Доц Русев ми каза да спра Л Аргинин , както Пикногенол .

# 1 236
А защо, обясни ли?

# 1 237
За Пикногенола повдига много имунитета и съответно способността на организма да отхвърли ембриона , За Л аргинина не обясни , но другаде също го отричат като книгата 'It starts with the egg ' която е много полезна !

# 1 238
Здравейте, преди 3 месеца отидох на гинеколог, поради липса на цикъл. Пусна ми хормонални изследвания и се оказа, че FSH 31.00 както и LH 30.00. Изписаха ми лекарства за предизвикване на цикъл, на 3ти ден пак отидох на хормонални изследвания FSH беше 7.8, а LH 31.00, попитах защо LH е толкова висок, а лекарката ми отговори, че той не е важен. Каза ми и този месец пак да си направя изследвания на FSH, вчера направих и пак е много висок 34.84. Мисля да отида и на друго място на преглед, тъй като гинеколожката ми каза само за инвитро с донорска яйцеклетка. Наистина ли нямам шанс за детенце с мои гени?! 😟

# 1 239
Tzina, какво  лекарство ти изписаха за предизвикване на цикъла, че успя да смъкнеш FSH на 7,8?

# 1 240
sparki7,  дуфастон.
Също така миналия месец освен че имах цикъл от дуфастон, имах отново без лекарства след 10 дни.

# 1 241
sparki7,  дуфастон.
Също така миналия месец освен че имах цикъл от дуфастон, имах отново без лекарства след 10 дни.
Само ЛХ и ФСХ ли са ти мерени? На колко си години?

# 1 242
На 29 години съм,
Първия път и на още 2 хормона, но бяха в норма. Само fsh и LH бяха много високи.

# 1 243
На 29 години съм,
Първия път и на още 2 хормона, но бяха в норма. Само fsh и LH бяха много високи.
Кои са хормоните в норма? Млада си, дано е нещо моментно при теб, а не преждевременно заминал резерв. Най-добре е да намериш репродуктивен гинеколог, който да ти изброи антралните фоликули - 2-3 ден от цикъла, да ти пусне хормони и да направи оценка на резерва. Много е рано да се отписваш.

# 1 244
+-123,
бяха в норма инхабин Б, пролактин.
Да със сигурност ще посетя и друг лекар. Просто съм изключително паникьосана. 😟

Общи условия

Активация на акаунт