Две чертички през септември значат ЮНСКИ бебчета засмени, сбъднали мечти големи

• 35 016
  • 714
  •   1
Отговори
# 630
  • България
Миленка, бебечето се върти, скоро ще го виждаш и в движение по време на прегледите  Grinning
Моите днес ако знаеш как се въртяха  Laughing

# 631
Да се отчета и тук, макар със закъснение

Вчера бях на първия си преглед. Имам си тупкащо сърчице 1 брой, отговаря си на седмицата, малко го сметна назад с 2-3 дни и отидох към юлките, но то ще си избере, живот и здраве, кога да излезе. 11 мм го измери. И този път не ме подминаха лошите новини. Лекарката видя някаква течност, която каза, че можело да бъде кръв, т.е. някакво отлепване явно. И аз се присъединявам към лежащите мами и Утрогестана. Как ще стане с това малко дете нямам идея. Дано малкото бобче се окаже боец и устиска две седмици да порасне достатъчно, за да се закрепи добре. Днес ме понаболяваше кръста, което не е добре... Sad
Видя и разширени вени по матката, до сега не бях чувала такова нещо. Някоя от вас има ли подобен проблем или да знае нещо по въпроса ?

Добре дошли на новите мамчета Simple Smile  bouquet

# 632
Не се тревожи, както се оказа при моя случай, кървене може да има, което няма нищо общо с бебо, при мен беше от стената на матката (не там, където е бебо). Само спокойствие Hug

# 633
Здравейте момичета,

Аз докато се поФаля, че що-годе съм добре и не пия хапове и бам - зацапване леко и болки и от близо седмица съм на Дуфастон и Но-шпа. Както не съм пила химии от години, това така ми действа на стомаха, че само това ми трябваше. Гадост! В петък съм на преглед, пък ха дано махна тия хапове.  Sick Sick Sick Зацапването беше еднократно и по-скоро тип ръждиво - според мен не е нещо много стряскащо, но за всеки случай ще се видим с доФторката в петък.

Тук гледам, че вече сте почнали, че и минали с изследванията. Моята пък планира да ги пуснем като навърша 3 месеца. Вчера си отворих устата да ги пуснем тази седмица (в края на 9 г.с. ще съм), ама тя пак каза, че иска да изчака 3-те месеца.  Crossing Arms Thinking newsm78

Хубав ден на всички!  Hug

# 634
Добро утро  Hug
Синя фея аз ще ходя на бебеманията Simple Smile Мисля още на 20ти сутринта към 10-10.30ч само малчо да е станал че има навика да спи до късно.
Ако някоя и друга мама ходи може да се запознаем Simple Smile
Anik_bg обикновенно изследванията се пускат около 12 седмица - и при мен ще е тогава. На 10 декември ще ми пускат всичко възможно  + БХС

Момичета преди време писах, че мога да поема правенето на новата тема ако желаете понеже тази вече е към финала.
Ако искате без значение дали аз или не, но давайте предложения за ново заглавие.

# 635
# 636
Здравейте и от мен.
Беше ми поминало гаденето сега пак започна от време на време. Вчера ходихме на разходка уж близко, но от завойте ми стана много лошо, досега не ми се беше случвало.

Зелдина , хубаво ще е да направиш нова темичка , ако има и др.мама , която иска и.може да ти помогне, тази тема е към края, пък и никой не е обновявал първа страничка много одавна.

Аз ще дам малко предложения за заглавие:
- Юнско сърчице тупти и кара мама от щастие да лети.

- Хайде ЮНСКО мъниче , мама с нетърпение очаква първото ти ритниче. (Макар че май е рано още)

# 637
Sunyygirl няма проблем да я напарвя - имам голям опит с новите теми Wink
Да за съжаление момичето почнало тази тема изобщо не прави нищо- списъка си седи празен а и много линкове които биха били полезни могат да се добавят на началната.

# 638
Ами хайде мами давайте предложения за заглавия. Не можем ние да направим анкета, нали?
Нека да изберем заглавие и да напрявим темичка в коята всички да сме записани.

# 639
 Не можем да пуснем анкета - само направилият темата може.

# 640

"Момиче или момче ще е ЮНСКОТО дете - мама чака с трепет да разбере"

"ЮНЧЕТО е вече оформено човече и куп несгоди на мама то довлече. Мама стиска зъбки да не изпуши, защото юни бебчето ще гуши" ( това май не става, но пък е многооо вярно Simple Smile))))) )

# 641
Здравейте мамчета,  Grinning
Ето още едно предложение и от мен: Юнско бебче в нас  расте, пълни с обич маминото сърчице

Хубав ден и усмихнат на всички

# 642
Здравейте,който иска да го добавя във фб групата,да ми пише на ЛС име и имейл.
За име на новата страница,гласувам за - Момиче или момче,мама чака с трепет да разбере (или нещо такова беше,sorry)

# 643
"Малко ЮНЧЕ в нас расте - вече има сърчице" Simple Smile

# 644
Здравейте момичета,

Аз докато се поФаля, че що-годе съм добре и не пия хапове и бам - зацапване леко и болки и от близо седмица съм на Дуфастон и Но-шпа. Както не съм пила химии от години, това така ми действа на стомаха, че само това ми трябваше. Гадост! В петък съм на преглед, пък ха дано махна тия хапове.  Sick Sick Sick Зацапването беше еднократно и по-скоро тип ръждиво - според мен не е нещо много стряскащо, но за всеки случай ще се видим с доФторката в петък.

Тук гледам, че вече сте почнали, че и минали с изследванията. Моята пък планира да ги пуснем като навърша 3 месеца. Вчера си отворих устата да ги пуснем тази седмица (в края на 9 г.с. ще съм), ама тя пак каза, че иска да изчака 3-те месеца.  Crossing Arms Thinking newsm78

Хубав ден на всички!  Hug
В предната бременност и аз бях на Дуфастон до края на третия месец. И аз прокървих в началото на третия месец.  Според доктора които ме наблюдава сега това е страничен ефект на лекарството...

Общи условия

Активация на акаунт