♡~ Аромат на ягоди ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 10

• 52 549
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
Горгона много вярно трябва и сиропче да има. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 76
# 77
Изгледах Статуса с руски превод. Доста неща ми се изясниха. Джан усеща, че в него става някаква промяна. Аиш заема все повече място в мислите му, предполагам и в сърцето. Но пусти им инат и гордост, не могат да се пречупят и да изяснят отношенията си. Макар Айшегюл веднъж вече опита и реакция и отговор на съответната страна са ни известни. Джан Текин наистина трябва да излезе от филма Елиф за за да може да открие себе си. Имам чувството, че го задушава с постоянното си настояване и неспирните обещания, които изисква от него.... А кифлата вече си мисли, че той ще остава при нея....За какво? Да и бърше сополите или да и слуша безконечните монолози на тема Мурат...Като гледам и колко е гореща и  страстна, точно колкото буца лед... Дано от глупак се превърне в осъзнат глупак, тогава вече ще гледам на героя Джан с други очи.
Мурат, май си получи урока, то може да обичаш, но не може да накараш някого да те обича насила.
Айш, толкова тъжна бе накрая...
Фрагмана, за мен е подвеждащ, толкова щастие не може да им се случи, поне не сега....И накрая пак ще има тъга и изненадани лица.....

# 78

Ами аз като не обичам баклава и въобще сиропирани сладкиши, ко шЪ праЯм newsm12

Може да е натурално newsm53

# 79
  • Пловдив

Ами аз като не обичам баклава и въобще сиропирани сладкиши, ко шЪ праЯм newsm12

Може да е натурално newsm53

Освен миксера за кекса  hahaha

# 80
Джан усеща, че в него става някаква промяна. Аиш заема все повече място в мислите му, предполагам и в сърцето.

newsm10

# 81
Славена натуралничко ще е. Heart Eyes

# 82
# 83
# 84
https://instagram.com/p/7hq4d6yPTl/
Ако се отървете от змията, за вас остава баклавата Joy Joy Joy Joy

# 85
# 86
Момичета,датата се оправи,така че атакувайте Аромата   Hug

# 87

Славе, заради тази снимка се роди рубриката "Без милост"  Mr. Green  Мерве я беше публикувала миналия месец, за да ни покаже, че е символ на 5 годишната им любов с Берк  ooooh!  Аз точно тогава питах свободен ли е или не, и едно момиче писа в темата за севгилито му. Като се разрових и видях - "В шок бях"  Shocked ooooh! както каза онази руса мадама на Йомер в еп.1  Laughing

Колкото до татуировката му - орел, символ е на любимия му футболен отбор "Бешикташ"  Flutter  А за любовта му към животните е ясно - съществува явно, щом го има сниман с кучета, коне, орли, има и домашен любимец Peace
Роси е човекът, който ще ни каже дали децата са племенници на Берк или не  Peace 

# 88
http://m.youtube.com/watch?v=NE4hhwibC4QQ
Баклава с местен привкус и мнооого шам фъстък Mr. Green

Неж,   bouquet

# 89
Малее , как се зарибих по този Статус newsm09
Първо гледам на турски, после на руски и накрая на български  Shocked
Те това не ми се беше случвало hahaha

Общи условия

Активация на акаунт