♡~ Аромат на ягоди ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 10

• 52 548
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
Славе, както си гледах Ягодите и като видях Джанджим  Crazy  разконцентрирах се, джанъм  Whistling  Берк е направо  smile3544

Аз от вълшебния чай на Айш не съм пила, ама като видях тя какви ги сънува  Crazy  Представям си какви ще ги натворят двамата, щом се решиха да не се развеждат  Flutter

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
 Оная седмица фантазира, Джан, сега е ред на Айшегюл.. ама тя е доооста по- добра от него..  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Неж  Hug ще стреляме и още как  Joy Joy Joy Joy Ама много ми хареса , че видя как Джан си загръща женичката, много сладко си завря муцунката във вратлето и  Heart Eyes и отново и е купил цветя  Laughing

Какви цветя, по- скоро цял цветарски магазин...  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 526
Интересно как ли ще реагира Джан на голямата си любов като разбере че го е издънила яко.... Тя го прави от злоба и ревнос а Едже и Ефе от глупост, а префинения Мурат ще доомаже картината оф от сега паля

Тоя път брадвите ще почиват, идва ред за мотиките /за бурена Мурат, както някой се изрази/ и  #2gunfire #2gunfire за оная русата змия..  smile3511 smile3511 smile3511

# 527
Чаят не е виновен hahaha той само подпомогна Джан да прекрачи прага към Айшето.

Елиф ще сътвори поредната простотия,само че ще предизвика бомба, която ще я отдалечи окончателно от Джан

И сега като сънувате не мислете за баници и баклави, а за ремонт на пътя до вас Joy Joy Joy и по точно кой ви прави ремонта Joy Joy Joy Joy

# 528
Темпи, Аиш е писател има богата фантазия, но май с Джан са и в телепатична връзка...тя сънува, пък той....чувства Joy

Змия това е обида за животното, жива патка си е ЕлифчИ

# 529
Шака, шака, ама току виж тази вечер ми се присъни Джан бей да кърпи дупки по улиците У наше село  Crazy

Потурчили са версията галиба  Party 

# 530
Фрагмана за 14 епизод

Чаала -  всички били чули ,че бил влюбен Бурак
По Чаала  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Лава благодаря за превода и фрагмана.

Май след аромата на Ягодките  се втурнахме към ремонтните дейности на Айш и Джан
Joy Joy Joy Joy

# 531
Темпи, Аиш е писател има богата фантазия, но май с Джан са и в телепатична връзка...тя сънува, пък той....чувства Joy

Змия това е обида за животното, жива патка си е ЕлифчИ

Аааааа, не.. за мен си е змия- студенокръвна и хлъзгава.. а и както имам фобия от змии, смятай как гледам на нея..  #2gunfire #2gunfire hahaha hahaha
Относно телепатичната връзка- видяхме фантазиите на Айшегюл анъм.. ама и Джан бей се надигна в леглото с една доволна физиономия... явно и той няма да ни разочарова..  Joy Joy Joy А като знаем как мислят мъжете, чак не съм сигурна дали ще му видим фантазиите... или само ще подозираме какви са били...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 532
...А като знаем как мислят мъжете, чак не съм сигурна дали ще му видим фантазиите... или само ще подозираме какви са били...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Май ще е второто ooooh!

Лека момичета и с Джан полека

# 533
Хандан да е жива и здрава  Mr. Green  ама Елиф и Мурат ще го отнесат в събота като куцо пиле домат  Twisted Evil

Елиф си умря права като видя Айш и Джан влюбени  Mr. Green

Славе, четат ни, джанъм, и черпят идеи от нас  hahaha

# 534
Куинче  Hug лека.

Чаят не е виновен hahaha той само подпомогна Джан да прекрачи прага към Айшето.

Елиф ще сътвори поредната простотия,само че ще предизвика бомба, която ще я отдалечи окончателно от Джан

И сега като сънувате не мислете за баници и баклави, а за ремонт на пътя до вас Joy Joy Joy и по точно кой ви прави ремонта Joy Joy Joy Joy

Ели  Hug Heart Eyes страхотно гифче.  bouquet

Лека нощ!

# 535

-Ало пресата ли е, имам бомба за вас...не истинска бе, информационна.. Актьора Джан Текин ми изневерява с жена си, дето не му е жена, но пък са женени..А!?!...И обаждането е анонимно да знаете, анонимно от Елиф....Ох, че съм патка... Не. Не е от патката Елиф... Оф я... Май се поизлижих...Ало.... И що ми затвориха!?!?!

# 536

-Ало пресата ли е, имам бомба за вас...не истинска бе, информационна.. Актьора Джан Текин ми изневерява с жена си, дето не му е жена, но пък са женени..А!?!...И обаждането е анонимно да знаете, анонимно от Елиф....Ох, че съм патка... Не. Не е от патката Елиф... Оф я... Май се поизлижих...Ало.... И що ми затвориха!?!?!

smile3501 smile3501 smile3501

Тъпо, по-тъпо, Елиф  Mr. Green

# 537

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 538
Честит празник на всички с имената София, Вяра, Надежда и Любов!   bouquet

Софи  Hug Ако си именичка днес - Честит празник, скъпа!   bouquet  Бъди жива и здрава, и много щастие и късмет!  baloni

# 539
Славена, талант си Peace

И от мен поздрав за всички именици

Ягодови са много сладки.

Лека нощ и умната със сънищата

Общи условия

Активация на акаунт