За тези, които четат любовни романи - 19 тема

• 79 624
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Книгата на Коул не ми хареса, за Хана беше по-хубава. А на Логън най-ми хареса  Mr. Green

Ооо, значи ще прочета за Коул и Логън. Peace

# 91
Аз лично я харесах, въпреки че малко ми напомня на Кръга на седемте. Ама става.
(серията Знакът 7, не серията Кръгът  Simple Smile)
На мен ми напомняше серията Наследството на Донован https://www.kaldata.com/forums/blog/781/entry-5137-%D0%BD%D0%BE% … 0%B8%D1%86%D0%B8/.

# 92
  • в сърцето на един мъж...
Домързя ме да стана да видя как точно й беше заглавието Embarassed Мерси за уточнението!

# 93
Добро утро!

Момичета, кажете Хана,Коул, Логън, от коя поредица бяха?
Познати имена са ми, но не се сещам за книга-може и да съм ги срещала само в коментарите ви тук преди...
Вече е такава каша в главата ми-поредици,книги, автори, герои....Sad

В МБ си бях поръчала Завръщането на негодника, но сега гледам, че е изчезнала от списъка...
В спасете.ме я няма, да я има някой и да помогне???
Не почвам първа част, че  чакам и втора.

# 94
  • Варна
Добро утро!

Момичета, кажете Хана,Коул, Логън, от коя поредица бяха?
Познати имена са ми, но не се сещам за книга-може и да съм ги срещала само в коментарите ви тук преди...
Вече е такава каша в главата ми-поредици,книги, автори, герои....Sad

В МБ си бях поръчала Завръщането на негодника, но сега гледам, че е изчезнала от списъка...
В спасете.ме я няма, да я има някой и да помогне???
Не почвам първа част, че  чакам и втора.

Дъблин стрийт, Лондон роуд и ...

# 95
Снощи подхванах поредицата на Нора Робъртс "Сестрите Калхун", още съм в началото но започва интересно. Аз съм си фенка на Нора де  Heart Eyes

# 96
  • София
Някой тук беше препоръчал Софи Кинсела "Можеш ли да пазиш тайна?".
Ще я започна, пък да видим.

# 97
 Simple Smile Днес успях да завърша ,,Бърз триумф,, книга ми хареса.Мисля да започна да чета поредицата, че съм чела само ,,Разбирач на сърца,,.
За ,,Можеш ли да пазиш тайна,, четох я преди 1-2  месеца,но лично на мен не ми хареса въобще Simple Smile

# 98
  • Стара Загора
Simple Smile Днес успях да завърша ,,Бърз триумф,, книга ми хареса.Мисля да започна да чета поредицата, че съм чела само ,,Разбирач на сърца,,.
За ,,Можеш ли да пазиш тайна,, четох я преди 1-2  месеца,но лично на мен не ми хареса въобще Simple Smile
Списък с убийства ми е любимата на мен!

# 99
  • София

И на мен  yes  И въобще в началото ми харесват повече.

# 100
 Peace значи днес я почвам щом като ми я препоръчвате Simple Smile.Като цяло много ми допадна авторката и мисля да прочета цялата поредица Simple Smile

# 101
  • Плевен / София
yes И след това "Сладки приказки"......"Сензацията" обаче не ми пасна много в поредицата но както и да е нали има ФБР агент... Joy Joy Joy

# 102
  • Бургас
Нещо ви изтървах, но така се бях окопала в къщи с книжки, че не остава ред да включа компютъра  Mr. Green
прочетох "Оковите на миналота" хареса ми, ще си купя и втората. Минах и "Прокълната целувка" - 2кн- ама главната Аня /Анархия/ така ме дразнеше, че направо едвам изтраях книгата. Чакам с нетърпение продължението на Стражите на Шотландия, чете ми се нещо шотландско/ирландско или може би индианско  Laughing- приемам препоръки.
,Сега съм на Хард Инг- 2кн. но нещо бавно ми се движи.

# 103
  • София
Скрит текст:

Уфф, тъкмо я започвах. Ще почета малко, ако не ми хареса, ще я оставя, макар че избягвам да правя така.

# 104
Скрит текст:

Уфф, тъкмо я започвах. Ще почета малко, ако не ми хареса, ще я оставя, макар че избягвам да правя така.
Аз я прочетох скоро. Хареса ми. Лека , не натоварваща идеална за четене преди сън!

Общи условия

Активация на акаунт