Еркан Петеккая-филми ,изяви,колеги,"Paramparca-Счупени парчета "~Тема 105

• 67 215
  • 737
  •   1
Отговори
# 390

Да ,но при мен точно тогава запецна ,Джи го арестуват май

# 391
Нищо чудно Софиииииииии Hug...и аз си го помислих...да натресат Джан на Гюлл.... #Crazy

Лека...на теб и Арфииииииии... smile3524 smile3524

# 392
Привет, мили момичета!  Hug Heart Eyes Grinning

Заповядайте преведен на руски фргмента от 37 епизод, ужасен  е #Crazy #Crazy #Crazy:

http://vk.com/studiyaperevoda

Ето и 36 епизод:

Момичета, сетих се за онова убийство, което Рахми направи за да защити Хазал, дали не ги арестуват заради него двамата с Хазал...... newsm78 newsm78

Май и във фейса са направили подобни предположения:

Ето и още снимки:

Последна редакция: вт, 13 окт 2015, 19:26 от arpha

# 393
wavey   Heart Eyes Hug  #Silly

TOTAL - 2 Место 6.44%.
AB - 2 Место 6.78%.
ABC1 - 2 Место 7.74%.

Арфиииии...мерсаж...за серийката...Дано сестричока я види... bowuu Rolling Eyes Joy Joy Joy

Харун дали е доволен Thinking...от постигнатото...сигурно разказва на Хаял... newsm78 ooooh! ooooh! ooooh!...идиот...ами ако истината е другааааа...разбирам ,че Хаял е била влюбена в Джихан ,ама тойййй...нееееее Naughty...насила хубост не става...както и сегаааааааа...и какво  ...всеки ако вземе да отмъщава за несподелена любов...ами той света ще се затрие...явно Хаял е била с по лабилна психика...незнам...може би по нататък ще стане ясно още нещо ... newsm78 newsm78 newsm78

# 394
Светлииииич, когато видяха онова момиченце Хаял в ресторанта, Джи разказа на Гюл, че е имал връзка със сестрата на Харун, около два семестъра или два месеца, или две години, не запомних, но не се получило нищо, после преспал една нощ с Дилара и така се оженили, защото тя забременяла .....

Много красива Нурги!  Hug Hug Hug

# 395
Еееей къзларки lovekiss lovekiss lovekiss dancing dancing dancingЧок сааол за болюма Hug HugНо го гледах вече Hug HugТова беше епизода на Дилара Mr. GreenИ смея да кажа,че игра великолепно PeaceДобър урок,и адекватно отношение към Хазал PeaceКато гледам фрагмана и Гюла няма да и прости този път StopКрайно време беше NaughtyПресолиха малко с манията за мъст,ама нейсе Grinning

Последна редакция: вт, 13 окт 2015, 20:56 от agatotita

# 396
ОООООООООООО...сестричок родноййййййй Hug...появи сееееееее... Party Party Party
Ебру наистина се справи идеално...но Дилара...Дилара е една самовлюбена женаааааа...която не обича никогооооооо...само себе си...като се сетя как се хранеше само на масата едва едва докосвайки върха на лъжицата и после пребъърсвайки се със салфетката...всъщност какво бършеше така и не разбраххххх... #Crazy...ми се повдига от неяяяяяяяяяяя... #Cussing out...и това насосванееееееее...все Гюл и е виновна....а веднж не потъърси вината у себе си... Naughty Naughty Naughty Crossing Arms
Афиччччччччч Hug...доколкото разбрах майй  Джи е имал връзка с Хаял поседният семестррррр newsm78

Сори но не ми излизат някои букви...явно лаптопа е за смяна bowuu ooooh! Joy Joy Joy

# 397

Дай боже това да е началото на промяната на Хазал... Praynig Praynig Praynig

Дилара много есно се отказа от своята плът и кръввввввв #Crazy ooooh!...и пак..."онази жена" е на топааааа...

# 398
Еееей къзларки lovekiss lovekiss lovekiss dancing dancing dancingЧок сааол за болюма Hug HugНо го гледах вече Hug HugТова беше епизода на Дилара Mr. GreenИ смея да кажа,че игра великолепно PeaceДобър урок,и адекватно отношение към Хазал PeaceКато гледам фрагмана и Гюла няма да и прости този път StopКрайно време беше NaughtyПресолиха малко с манията за мъст,ама нейсе Grinning
Оф, не знам, мила Тоти  Hug Heart Eyes Grinning и като преспах, още ми е жал за Хазал.... То нашият народ добре го е казал: и убиец да е, майка му го жали.... За мен Дилара не е майка, нито един проблем не анализира, не обмисли, прибързваше с решения.... и сега така, нито изслуша Хазал, нито говорѝ с нея.... "Да си ходи!", толкова пъти постъпваше така тази студена Дилара..... Изобщо не оправдавам Хазал, дори не я обсъждам, но освен Джи и Гюл, никой не се помъчи да разбере това дете.....

Последна редакция: вт, 13 окт 2015, 21:19 от arpha

# 399
Сестричок Hug HugЕбру,нали е йога,затова хапва така деликатно,защо се дразниш Grinning

# 400

Колко нещо се струпа на главата на нашто момче...НО...сигурна см ...той ще се справи... bowuu Peace

Това е най лесното за Дииииии...от инат и злоба прикотка Хазал...но нито веднж не поговори като майка с нея...нито веднж не я гушна...само дето на алъш вериш я водешееее... bowuu Joy Joy Joy....явно това е силата на лейди Диииииии...

# 401
Сестричок Hug HugЕбру,нали е йога,затова хапва така деликатно,защо се дразниш Grinning

Йога  тяяяяяя #Crazy ooooh!...кльоща отвсякъдееееее bowuu...нищо женственно няма у нея Naughty...добре че напоследък и спестиха ходенето с панталонииии...изглеждаше ужасноооо #Cussing out Joy Joy Joy

# 402
Не мога да рзабера защо не ми изписва вашите постове, ами все се пъхам в моя последен и после правя нови....

Дилара и Джансу пренебрегва, но все пак при нея имаше някакъв напредък, помъчи се да ѝ угоди, като прие, кръвните ѝ роднини, като се сетя какъв тормоз ѝ налагаше, че не е спечелила първото място в началото на филма.....

Последна редакция: вт, 13 окт 2015, 21:27 от arpha

# 403
Прекрасни споменииииииииии... newsm53 newsm53 newsm53

# 404
Арфиииииии...Тотиииии...сетих се за трея...за кого да освободят викаше Харун ...да не би да са отвлекли Озан newsm78...защото Джансу беше при Ди в ресторанта...какво мислитееее newsm78

Общи условия

Активация на акаунт