X-Factor Bulgaria - Сезон 4, Тема 2

• 47 119
  • 921
  •   1
Отговори
# 555
Мда, кандидатите са малко тази година и няма етапите с танци, с груповото пеене, с дискотечните изпълнения в полунощ. След столовете директно отиват в къщите на съдиите.
Иначе тука се обсъждаше варианта да се направи нещо като Ол старс- участници стигнали до някой кръг в предишни издания, предвид, че и следващата година се очертава да е слаба от към кандидати, просто си трябва време да порасне следващото поколение, но не съм сигурна, дали лицензът го позволява. Това не ББ все пак и Саймън следи мн изкъсо за правилата.

От момчетата двамата Кристияновци са ми фаворити и противно на повечето, големият Кристиян повече ми харесва.

# 556
  • София
Значи по всяка вероятност етапа със столовете ще го разточат в 4 предавания. И в началото на всяко предаване ще дават по 5-6 минути от лагерите.

Сега като се замисля Маги наистина много неоправдано разточи кастингите, като на тях не даде почти нищо. Защото имаме още 3 предавания със столовете, после минимум още 2 в къщите на съдиите, което ще рече, че концертите ще почнат най рано на 27.10.2015 година. Ако се спази принципа да са по 3-ма в категория, това означава, че следват 9 концерта или сезона би трябвало да приключи в края не декември, освен ако Маги пак не реши да си починат 2 седмици преди финала.

# 557
Мирян си прави някакви кавър парчета, чат- пат има някакви участия. Той вече не е при саня за щастие, нещо с Графа щеше да прави.

Ако се сещате за мачото Траян, по който се прехласваха девойките, той работи като барман и мн са му потънали гимиите. След формата очакваше да продължи да се занимава с музика и да направи музикална кариера, но уви. Никой продуцент не прояви интерес към него, няма и заявки за участия и така.

Кристина Дончева се изявява на голяма звезда из Бургас. Тя имаше краткосрочен договор с Вирджиния, направиха парче с Невена и Михаела, взе участи в Кока- Кола тура. Руснакът Артьом й е гадже, тя го бута цяло лято из факторите от предния сезон, но както се видя това не му помогна. Иначе тя е болно амбициозна и ще продължи да се бута напред.

Братята Пламен и Иво, заедно с Михаела са най-често в компанията на Славин. Движат си се заедно, те са мн скромни и читави младежи. Заформиха си мн готина компания.

Невена- тя се е взела за голямата работа. Извън сцената е голяма простакеса, псува, ругае, никакви обноски това момиче. Сега има претенции, че песента й е най-великата, ама видиш ли не ставала хит, щото хората са прости.

# 558
концертите ще почнат най рано на 27.10.2015 година

И миналата година започнаха тогава. Но няма начин да не върнат по още 1-2 от изгонените. В трите сезона до сега винаги връщаха хора. Мисля, че схемата на излъчване ще е същата като миналата година. Голяма пауза за Коледа и последните концерти след Нова година.
Единственото нещо, което не бива да правят е тази година е да пишат песен за финала на евентуалния победител, защото се видя, че нищо не стана от това. "Ела", Славин я изпя на живо един път, когато беше на участие в родния си град в Провадия и то беше някаква негова подобрена версия, доколкото може това нещо да се подобри. И така го прецакаха с едно парче, защото в договора му пише, че за 5- те години договор с Вирджиния, те трябва да му направят две песни.

# 559
  • Berlin
Руснакът не каза ли, че много харесвал/ обичал Кристина от Sweet 16?
И благодаря за информацията. Simple Smile

# 560
Руснакът не каза ли, че много харесвал/ обичал Кристина от Sweet 16?
И благодаря за информацията. Simple Smile

Артьом е с Кристина Дончева, а за Христина от Sweet 16 беше едно момче, което мисля отива в една от сформираните групи. Те така и не ги дадоха как се образуваха тия групи  Crossing Arms

Последна редакция: пт, 02 окт 2015, 20:49 от Анонимен

# 561
# 562
.

Последна редакция: пт, 02 окт 2015, 17:27 от Анонимен

# 563
Мирян ще пуска авторска песен ноември месец. Сега работи с една малка музикална компания, която му дава свобода, сам си създава музиката, аранжимента, текстовете, всичко. Определено е много добре, че се махна от лапите на саня. Иначе тепърва ще чуваме за него Simple Smile

# 564

Бенчеееев  newsm51

Тази версия ми харесва много повече от ориганала на лигавата Майли. Ама нали съм рок фен е нормално.  Laughing
Дано този човек продължава да прави музика и то само рок, защото е талантлив и много си го харесвам.

# 565
  • varna
Бенчев - Президент! Някой да знае с какво се занимава сега, след като така обстойно ни информираха за другите? Сто процента ще има върнат и тази година.

# 566
  • София
Пффф,как ме е яд за Траян,много го харесвам,а въобще не съм девойка.
Такъв меден глас има,жалко...

Чакам с нетърпение негърчето,голям фаворит ми е,страхотен глас,пее с лекота,зарежда ме

# 567
Със сигурност ще са по 4 в група, нали излязоха имената на 4 момичета - значи ще връщат.

Loriyn - много интересна информация - благодаря   bouquet

При такова разтягане , да бяха дали малко повече от лагерите пък. Особено групите - никаква идея кой в коя група и защот така са решили. То е ясно, че групите не са фаворити, но все пак, голямо пренебрегване.

Радвам се за Мирян, че не се отказва - и най-вече че се е махнал от Саня. Траян - не го харесвах, имаше много депресарско излъчване. Но жалко за момчето. Изглежда, че на част от уастниците, тези предавания създават изкуствено самочувствие и надути очаквания. Пък доколкото се сещам, и от чуждите формати никой не е пробил сериозно - май само Джеймс Артър и One Direction (които май се разпаднаха). От американския - всичките победители са издънки до тук. Явно не е само при нас.

# 568
Бенчев - Президент! Някой да знае с какво се занимава сега, след като така обстойно ни информираха за другите? Сто процента ще има върнат и тази година.

С каквото и преди. Продава компютри, а вечер пее по пиано барове  Laughing

# 569
Славин в момента прави концерти заедно с Миахела, Невена и братята, които са част от предизборната кампания на ГЕРБ, около 20 концерта са с негово участие. Има и други изпълнители с тях. Графикът на турнето го има във фен клуба му във Фейса  Peace https://www.facebook.com/groups/fenovenaSlavinSlavchev/

Общи условия

Активация на акаунт