Остров Тасос /Тема 8/

• 121 196
  • 755
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Блед,  благодаря!
Как разбираш средно ниво изхранване?  Знам,  че е далече от турския Ол инклузив и все пак?  Била съм в Океания и Гривас Ин.  Разликата е космическа,  за това ми е интересно какво да очаквам.

gerka
Ти сама го каза космическа.
Това все пак беше в самото начало при пускането на хотела, те още все нещо правеха.
Запомних, че персонала беше вежлив, но храната не ми е направила особено впечатление/но аз съм така, не обръщам голямо внимание на храна/.
Да кажем по десетобалната, някъде 4-6.
Интернета беше критичен, дано са го оправили, както и всичко останало.
Наблизо е и манастира  Архангел Михаил, гледката е голям плюс...

# 31
Ок, благодаря,  ще мисля варианти,  като и тези не отхвърлям на 100 процента все още.

# 32
  • София
Здравейте! Моля за помощ, защото трябва да взема много бързо решение. Ние сме 5 човека - 2 възрастни и 3 деца (на 15, на 12 и на 5). Даже големият син го броим за възрастен, защото си е голям. Насочили сме се към Скала Потамия/Скала Панагия. Имам няколко предложения:

Posidonia apartments - апартамент, не панорамния на последния етаж, а по-долу
Studios Kostas - апартамент
Spitakia bungalows
Elisavet studio - апартамент с 5 легла
Studios Yanna- студио за 5 човека
Ifigenia apartments - студио с 5 легла
Mouraki Stella studios - апартамент

Ако някой от ходилите там се включи със съвет ще бъда много благодарна. Интересува ме как са стаите/апартаментите - къде е по-просторно за 5 човека и как е плажа в близост. Цените са различни, но всички се вместват в бюджета, който сме определили.

Моля, помагайте, че да резервирам вече!

# 33
Bled, а какво мислиш за НВ Аеолис ?
На обяд има ли къде да се хапва?
http://www.aeolis-thassos.gr/

# 34
  • София
Bled, а какво мислиш за НВ Аеолис ?
На обяд има ли къде да се хапва?
http://www.aeolis-thassos.gr/

Не, ако не се храните в хотела, трябва да ходите до Potos.
Или си взимате пак от там нещо да си имате за обяд.
За мен специално, не е фатално....

# 35
  • София
Здравейте, изчетох последните две теми. За мен определящо е хубав пясъчен плаж и изхранване НВ. Ако може някой да препоръча нещо от личен опит. Иначе гледах Аеолис, но там май са камъни, Родон хаус, Трипити бунгалос, Марантон бийч.

# 36
  • София
Здравейте, изчетох последните две теми. За мен определящо е хубав пясъчен плаж и изхранване НВ. Ако може някой да препоръча нещо от личен опит. Иначе гледах Аеолис, но там май са камъни, Родон хаус, Трипити бунгалос, Марантон бийч.

Да, на Aeolis плажа отговаря само романтично...

Ако наистина търсите хубаво място и бюджета отговаря:
http://www.royalparadise.gr/
Цените в сезона не са ниски, но ние сме били в него през май за 50 евро, двойна, само закуска.

# 37
  • София
Няма ли никой ходил в посочените студия или апартаменти в Скала Потамия да помогне с инфо, мнение, съвет, впечатление?

# 38
  • София
Сега си харесах още един - Калисти Апартментс хотел. Някой почивал ли е там?

# 39
Тази година и ние сме се наканили да отидем на Тасос, ако не ни мине котка път Simple Smile Та да попитам май месец дали е рано за там? И ако отидем на място дали ще си намерим място за настаняване на разумни цени -имам предвид до 35 евро за студио? Не ми се иска от сега да запазвам, а и знам ли какво време ще уцелим.
И кои плажове са с пясък, накъде да се насочим?

# 40
Джина, май месец си е много рано за Тасос, поне по отношение на температурата на водата. А свободни места ще има със сигурност-май месец там си е направо пусто.

# 41
Да, май не става, най рано началото на юни, ние за Великден запазихме за остров Самотраки, но не се надяваме на плаж... Simple Smile Просто искам да видя гърците как го посрещат! Simple Smile

# 42
  • В градината...
Не е по темата, но бях проверявала за Самотраки - доста скъпо ми се видя. Ако не е тайна, за какви пари става дума  Thinking

# 43
За Самотраки студио за трима, около 850 лв. за 6 нощувки, фериботът е скъп 140 евро за кола и 30 евро на човек отиване връщане, той е по далече от брега, около 2 часа
Хотелът ни е Архондиза, нищо особено, три звезди, залагаме на малко дива, спокойна почивка Simple Smile

# 44
  • В градината...
да, скъпичко е. Особено като се има предвид, че е извън сезона.

Общи условия

Активация на акаунт