Остров Тасос /Тема 8/

• 122 106
  • 755
  •   1
Отговори
# 165
Блед, на мен ми изпратиха същото писмо, за снимките ми писаха че по късно ще ги качат на сайта.
Изпратиха ми оферта от 657  евро за без басейн  и 700 евро с басейн за 01.09. за 10 дена.
Вчера приведох капарото от 210 евро през TransferWise /2,88лв./ и днес очаквам да го получат и да ми изпратят
документа за резервацията. Вече приключих с търсенето и от 01.09. сме там. Да се надяваме че времето ще
е хубаво.
 2016г. ще им е първия сезон, така че всичко ще е ново, което е прекрасно.

# 166
Ще очакваме отзиви за там. Доколкото разбрах това са само апартаменти без храна и подобни? Или не съм разбрала newsm78

# 167
Това е апартамент на два етажа на втория е спалнята, а на първия са кухнята и хола / едно помещение/ и малък басейн пред входа.Най добре е да отворите сайта .Това са няколко апартамента на една редица на по 2 етажа /мисля че 6 на брой,но на два реда, не знам точно/. Важно че всичко е ново. Ние сме 2 + 1 момче на 7г. и това ни харесва за самостоятелния басейн. Помещенията са 2+ 2 деца /децата не ги таксуват/ и са различни и добре изглеждат. Цената е добра, според мен за сезона. Хората ми отговарят на всеки е мейл веднага, в същия ден.Сега получих е майл , че са получили парите и са ми изпратили ваучера.
Надявам се всичко да е наред. Изглежда добре и е близо до морето /250 м./ . Според карта е близо / но все пак сме с кола / и ще обикаляме плажовете.
Поздрави на всички които четат форума. На  мен ми помага.

# 168
Shimbiteq , само нощувка. Но цена от 70 евро за 2+ 2 деца е напълно нормална за тези условия които предлагат. Има барбекю, има кафе машина за еспресо и изглежда много добре. Като се върна ще пиша точно как е.

# 169
  • В полите на Витоша :)
Звучи доста добре това, което чета, decho68. Дано и на живо да е така и чакаме отзиви Simple Smile

# 170
Наистина звучи супер! Хубаво да си изкарате!

# 171
И ние резервирахме за Тасос-Скала Потамя от 20.07. Предишни години сме ходили винаги в неактивния сезон и е било много спокойно. Да попитам почивалите там края на юли-началото на август-как е навалицата по плажа, да се надяваме ли пак на спокойна почивка или ще е много нагъчкано?

# 172
  • Stuck in a moment
Здравейте,бих искала да попитам някой ходил ли е в това студио и има ли впечатления от него
http://www.annmari-thassos.gr/index.php/en/image-gallery

И дали може да ми кажете на Тасос като остров от 28/06 какво би било времето?Дали ще е ок за почивка с деца?
Здравей!
Никой не може да ти даде гаранция за времето, но ние миналата година ходихме от 28.06 и беше чудесно, даже горещо на моменти. Хубавото е, че вечер става прохладно и не се налагало да ползваме климатик.

# 173
И ние резервирахме за Тасос-Скала Потамя от 20.07. Предишни години сме ходили винаги в неактивния сезон и е било много спокойно. Да попитам почивалите там края на юли-началото на август-как е навалицата по плажа, да се надяваме ли пак на спокойна почивка или ще е много нагъчкано?

В края на юли това не е най-спокойния плаж на Тасос, почти като по нашите е. И все пак е хубаво!  Simple Smile

# 174
  • Варна
Привет, момичета!
за бунгалата на Макриамос ще ми кажете ли нещо? четох, четох, но не видях много! Резерверали сме супериорна стая, имате ли впечатления дали са хубави? Благодаря ви!

# 175
Била съм там преди години, и до днес си остава най-готиното място, на което съм ходила (в Гърция). Храната беше супер. Отивате на едно прекрасно място!

# 176
Привет момичета...не е по темата, но завърнах се днес от остров Самотраки, разкошееееен!
Много добре изкарахме, ставаше за плаж на тераската, вчера беше 23 градуса, хотелът също много ми хареса , Самотраки вилидж хотел!

# 177
  • София
Здравейте! Харесала съм си Tarsanas Studios в Лименас, някой има ли отзиви? Планираме почивката септември месец, с дете на годинка.

Последна редакция: пт, 06 май 2016, 10:23 от kashmir

# 178
  • Пловдив
Здравейте! Виждам, че темичката доста се е раздвижила (отдавна не съм влизала). Simple Smile
Ние резервирахме още през февруари тук: http://www.studios-athina.gr/
Малко се попромениха плановете и по време на почивката, живот и здраве, ще съм в 5-я месец от бременността си. Затова съм малко притеснена и моля за отзиви за тези студия, ако са Ви познати.

Благодаря предварително!

# 179
Бунгалата Макриамос изглеждат чудесни наистина, ама в сезона, когато сме ние, 200 евро е двойното настаняване и ми идва малко множко.

Ние сме се насочили към Лименас. Някой има ли отзив за този хотел?

https://www.booking.com/hotel/gr/vournelis-limenas.en-gb.html?ai … d0a3845034;dcid=2

Ние ще сме от 2 до 9 юли, цената, на която резервирах е 794 лв за двойна стая за 7 нощувки.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт