♡~ Аромат на ягоди ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 12

• 33 385
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
[
Скрит текст:
quote author=Slawena link=topic=872703.msg31639114#msg31639114 date=1442948230]
Славе
Скрит текст:
това да не е тази катастрофа, за която пишат в новините?Две Пежа челно?

Да
[/spoiler]
Аз не съм разбрала ще ми обясните ли?Днес новини не съм гледала.
[/quote]

# 526
Славенаааааааааааа,много си жестока тази вечер...Първата снимка на Баръш,чок,ама чок акъшъклъ  тоз човек беее.Така брадясал с качулка и кожено яке ммммм мед мед.
После репортажа за космополитън е бива ли?Как ще затворя очи тази вечер newsm78 #Crazy

Веси,ако никой не отговорил да кажа аз с 2-3 думи.Тежка катастрофа на край Ловеч с един загинал журналист от БГНЕС.Има и ранени..

# 527
  • IT
Гупсе/Мерве рано сутрин

# 528
[
Скрит текст:
quote author=Slawena link=topic=872703.msg31639114#msg31639114 date=1442948230]
Славе
Скрит текст:
това да не е тази катастрофа, за която пишат в новините?Две Пежа челно?

Да
[/spoiler]
Аз не съм разбрала ще ми обясните ли?Днес новини не съм гледала.

[/quote]
Наистина не ценим живота си,както аз казвам-На нас война не ни трябва,ние умираме по пътищата за съжаление.

# 529
  • Пловдив
По непотвърдена информация, в Ашка влиза Дениз - синът на Трамба, който ще се запознае с Дефо на някакво модно събитие и Патронът ще избеснее леко.Не е като да не сме очаквали подобно нещо, добре да има и ревност, и трети човек, иначе няма да има динамика и ще изгубим и комедийната част  Mr. Green

Гупсе/Мерве рано сутрин

Гупсето е, по носа я познах  hahaha hahaha hahaha

# 530

Стара баклава с днешна дата
Туй за мен нали?
Оле аннем,жива да не бях,кво е тва чудо?
Мъжа ми епилира ли се? hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Весе що да не се епилира, кво ти се гледа холивудски бедър с каракачански косъм ли   newsm78

# 531
По непотвърдена инфомарция, в Ашка влиза Дениз - синът на Трамба, който ще се запознае с Дефо на някаква модно събитие и Патронът ще избеснее леко.Не е като да не сме очаквали подобно нещо, добре да има и ревност, и трети човек, иначе няма да има динамика и ще изгубим и комедийната част  Mr. Green
Имах си аз и той да се влюби в нея hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 532

Стара баклава с днешна дата
Туй за мен нали?
Оле аннем,жива да не бях,кво е тва чудо?
Мъжа ми епилира ли се? hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Весе що да не се епилира, кво ти се гледа холивудски бедър с каракачански косъм ли   newsm78
В смисъл няма да се занимавам аз да го епилирам,няма да се налага да го връщам  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Директно креватно джудо ще има Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 533
Гупсе/Мерве рано сутрин

Joy Joy Joy

Тогава Баръш се къпе повече от 5 мин Crazy

# 534
Aни, само мишниците, джанъм, ще изчистя  Crazy  За гърдите му - ще си затворя очите  Whistling

Взимам ги и двамата  Crazy

# 535
Гупсе/Мерве рано сутрин

Joy Joy Joy

Тогава Баръш се къпе повече от 5 мин Crazy
Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 536
Aни, само мишниците, джанъм, ще изчистя  Crazy  За гърдите му - ще си затворя очите  Whistling

Взимам ги и двамата  Crazy
Нежи  Hug Hug Hug Hug Hug
Ти си стопанката тука,ама кво е тва -как и двамата,спирка нямате като видите баклави hahaha hahaha hahaha hahaha

# 537
По непотвърдена инфомарция, в Ашка влиза Дениз - синът на Трамба, който ще се запознае с Дефо на някаква модно събитие и Патронът ще избеснее леко.Не е като да не сме очаквали подобно нещо, добре да има и ревност, и трети човек, иначе няма да има динамика и ще изгубим и комедийната част  Mr. Green

Гупсе/Мерве рано сутрин

Гупсето е, по носа я познах  hahaha hahaha hahaha
Гори  Hug Heart Eyes саол за информацията   bouquet Интересно кой актьор ще изиграе  Дениз ....... Адънъ ?

# 538
Hug Hug

Коя ще се среща с мен?

Скрит текст:

не знам коя ама мен две вечери подред ме спохожда в сънищата а след тази доза без милост и тези баклави май и тази ще е така  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
моля ви смилете се  Praynig (не че се оплаквам ама да не беше само сън)

# 539
Весе, баклавата ми действа еуфорично  Flutter  Нали знаеш, че сладко не бива да се дава на деца, че се превъзбуждат  Whistling  И аз така  Mr. Green  

Лаве  Hug

Общи условия

Активация на акаунт