За Павел- Моля, помогнете със знанията си с информация за евентуално лечение !!!

• 62 040
  • 359
  •   1
Отговори
# 240
  • Русе
Желая му само здраве, другото ще му се случи с това прекрасно семейство около него. Прегръдки за малкия борец Hug

# 241
За тези, които нямат Фейсбук и не могат да отворят линка - днес е седмият рожден ден на Павел.
От все сърце му желая здраве! Praynig
Да е жив и здрав! Praynig

# 242
  • Телиш/Плевен

# 243
  • София
Често се сещам за Павел, а сега ме беше страх да отворя темата, но се оказва, че новините са добри. Дано да бъдат все такива!

# 244
Браво! Страхотни новини, радвам се че детенцето е добре.

Няма да е лошо родителите да споделят какво лечение са приложили, защото очевидно има резултат, дори при изключително тежката диагноза на Павчо, и ще е полезно и за други хора, търсещи спасение.

# 245
Чудесна новина!  bouquet

Поздрави на Павчо и борбените му родители от всички нас.  Hug

Наистина е хубаво когато се поуспокоят и имат време близките на детето да споделят кое помогна да се стигне до тази новина. Ще бъде от полза на много други деца и техните близки, както и на други болни.

Чакаме още хубави новини за малкия борец.

# 246
Да е жив и здрав и все така усмихнат големият юнак!  Hug
Олекна ми, и аз със страх отворих темата.

# 247
  • София
Прекрасна новина и много сладък, усмихнат Павчо  Hug
Дано да е все по-добре и по-добре, от сърце се моля.

# 248
И аз отворих темата със страх. Много се радвам, че новините са добри! Нека продължава все така. Praynig

# 249
Браво на Павел, да е здрав и цялата магия на света му желая от сърце!  Hug

# 250
Ето новините (от страницата във Фейсбук): Cry

"СКЪПИ ХОРА,

От снощи мисля как да поднеса новината и така и не мога да подбера подходящите думи.
Получихме резултата от биопсията – туморът е много агресивен и с най-висока степен на злокачественост (Мултиформен глиобластом IV ст.). Проблемът е първо размерът му и най-вече това, че е абсолютно невъзможно оперативното му отстраняване, тъй като е сраснал със здравата тъкан. Изключително рядко срещан е този вид тумор в гръбначния мозък, а още по-рядко – проявата му у деца.
Онколозите в клиника Шнайдер са категорични, че лечение няма. Прилагането на лъче- и химиотерапия само евентуално леко биха забавили процеса, но не могат да го спрат.
Прибираме се в България... У дома...

Припомням този пост с ОГРОМНА молба към родителите на Павчо да споделят как спасиха детето си!!

Това е истинско чудо, дайте информация,просто е задължително!

Толкова хора имат нужда, моля ви..... Praynig

# 251
Някой да знае как се развиват нещата при Павел. Не питам от нездраво любопитство и не искам да притеснявам семейството му. Просто ако някой от форума знае, моля да каже.  Hug

# 252
Не мога да си обясня мълчанието на родителите.....

# 253
  • Пловдив
Глас в пустиня е запитването как е Павчо....
Цитат на: viva_style 

[quote author=viva_style link=topic=872932.msg34007201#msg34007201 date=1478521010
+1 и не ми казвайте, че родителите нямат време, защото сигурна съм, ако им се наложи отново да събират пари ще намерят време. След всяка кампания ми се натрупва някаква горчилка, включвам се с желание и сърце и накрая ни стон ни звук...

# 254
Глас в пустиня е запитването как е Павчо....
Цитат на: viva_style 

[quote author=viva_style link=topic=872932.msg34007201#msg34007201 date=1478521010
+1 и не ми казвайте, че родителите нямат време, защото сигурна съм, ако им се наложи отново да събират пари ще намерят време. След всяка кампания ми се натрупва някаква горчилка, включвам се с желание и сърце и накрая ни стон ни звук...
Толкова грозен коментар...Малко човещина, съпричастност, усещане дали ще ти се намерят?

Общи условия

Активация на акаунт