VIP Brother - Сезон 7, Тема 2

• 122 428
  • 4 374
  •   1
Отговори
# 615
Мъчно ми е за Джордано.
Гъска проста как го унижава!
Как не я центрира с нещо, евала. Но пък не и остана длъжен, евала за което.
Може пет приказки да каза, но бяха навреме и на място.
Луна е изкючително злобна. Тия конски зъби ще рече човек, че сс пълни със змийска отрова.

# 616
Аз твърдя, че Джоджо е съпортващ образ на Луна. И двамата трябва да са вътре, за да може Луна по-добре да си представи образа  Peace

# 617
Луна има някаква стратегия, обаче доколкото виждам е простовата и няма да успее да я докара докрай.
Не мисля, че е обидила Джорджо, щото той показа, че има реална представа кой какъв е. Ще я видим тая драма.  Sunglasses

# 618
  • 2860 км северно от Екватора
Сега и аз се надявам Джорджи да остане.
Много номинации отнесе, а се оказа мега готин. Rolling Eyes

# 619
Какъв разум? Започна да обижда единствения човек, който се държеше добре с нея, озтърпяваше и капризите, че и чайче, кафенце, закуска и правеше.... Егати неблагодарната работа. Аз не разбрах от къде им тръгна точно скандала. Тя го пита 3 има ли гадже, той мълчи и тя го погна, може да се е разсърдила, че не иска да е с нея, да се целуват по вратлето  Joy

# 620
Аз чух дрегер не знам за вас.
Факт е,  че Джорджи явно не иска да продължава да е като прислужница на Луда и си показа истинската му същност.
Затова го поздравявам най-искрено.  Peace

# 621
Е какво като е без фланелка ? Не е като да е без гащи  Peace

Все едно да легнеш до мъж, който не ти е никакъв, дори любовник, само по сутиен и гащи. или без сутиен, само по гащи.

Айде стига сега - най-малкото са с отделни завивки...

# 622
Джорджи трябваше да я изгони от леглото си.
Нали тя е отишла да спи при него, а не той при нея.
Да й беше казал, че той си е на неговото легло и който има проблем с облеклото му по време на сън е свободен да го напусне.
Стана ми жал за момчето, изглежда добродушен, а на ЛуДа злобата й извира със страшна сила!

# 623
Джоджо, Джоджо  newsm20 То не било такова, каквото си мислех, то било хитро, бе  newsm47
Да бе, дано излети БогдАнов  Praynig

# 624
  • София
На Жени и било весело.... На колко ракии е?!
Има весели неща, ама моментите с Луна са трагични.

И още нещо, мразя хора, които за да се чувстват силни и могъщи унижават хора с проблеми. Джорджано си има проблем, ясно е, ама Луна е психично болна комплексарка.

# 625
Добре, ако Луна играе каква й е целта - да стигне докрая като най-големия дразнител ( Вулева, например)?

# 626

Нали и Люси му го каза, като беше мисията с прегръщането- ти си много готин.

# 627
Луна какво се запъна Джорджи да се облече ,ще рече човек че не е виждала гол мъж
Или е виждала ама  на възраст над 80

Изобщо не вярвам Че тази играе.Ако е така Спилбърг щеше вече да лети за Нови хан
Джордж пък много думи ,много нещо Браво на момчето

# 628
  • 2860 км северно от Екватора
Е какво като е без фланелка ? Не е като да е без гащи  Peace

Все едно да легнеш до мъж, който не ти е никакъв, дори любовник, само по сутиен и гащи. или без сутиен, само по гащи.

Различно е.
Не бих легнала по сутиен и гащи до непознат, но ако непознат се наложи да легне до мен и без тениска, няма да го навра на кучето отзад. Crossing Arms

# 629
Добре, ако Луна играе каква й е целта - да стигне докрая като най-големия дразнител ( Вулева, например)?

За мен Луна не играе самосиндикално. Тя е с мисия от ББ, по-скоро сценарий.

Общи условия

Активация на акаунт