Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво да правя, ако направя поръчка с нов имейл адрес на уебсайт, но когато вляза да проверя статуса й, ми каже, че няма такъв регистриран имейл?
Как мога да намеря удобни панталони или дънки за 3-4 годишно момиченце?
Каква е вероятността да получа поръчка с доставка 2-3 седмици и премахване на ограничението за изчерпване, като въведа френски адрес?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво да правя, ако направя поръчка с нов имейл адрес на уебсайт, но когато вляза да проверя статуса й, ми каже, че няма такъв регистриран имейл?
- Възможно е по време на регистрацията с новия имейл адрес случайно да сте дублирали информация (като имейл или име) от друг ваш акаунт. Поради това новата ви регистрация може да е била изтрита. Обикновено момичетата, които са изпитали това, в крайна сметка получават направените си поръчки. Изчакайте следващия курс на превозвача; ако не го получите, парите няма да бъдат изтеглени и банката ще ви освободи средствата.
-
Как мога да намеря удобни панталони или дънки за 3-4 годишно момиченце?
-
Каква е вероятността да получа поръчка с доставка 2-3 седмици и премахване на ограничението за изчерпване, като въведа френски адрес?
-
Какво означава код 15/29 при поръчка на дрехи от Laredoute?
-
Как мога да определя правилния размер на мъжката дреха, поръчана от Laredoute?
Даже да бързам не погледнах какво точно съм сложила да го мисля, та ако артиса нещо, ще свиркам
Моля се този път всичко да е наред с превозвача и да нямаме липсващи пратки.