Отговори
# 105
Вече съм към 150еп.на Цв.страсти...
Ейй развърза и връзчицата най-накрая,ама баш в сеното ли?
Ето пак сравнявам,но при Пътеките в сеното беше много силен момент,бягайки от бандитите,под влияние на силни емоции и адреналин...нямаше как да не се отдадът на страсти и въпреки,че Арни беше похитен от сумати дни ,не изкъпан и с мръсен потник,нещата бяха други.Рудрата ме уби с червеното елече,но пък ръчичките дето шареха по коремчето компенсираха Simple SmileЗа първи път виждам толкова еротични моменти в индийски сериал.
Някой знае ли на Иранито от кой филм е екраният и пъртньор за който ще се жени?

# 106
  • Варна
Вече съм към 150еп.на Цв.страсти...
Ейй развърза и връзчицата най-накрая,ама баш в сеното ли?
Ето пак сравнявам,но при Пътеките в сеното беше много силен момент,бягайки от бандитите,под влияние на силни емоции и адреналин...нямаше как да не се отдадът на страсти и въпреки,че Арни беше похитен от сумати дни ,не изкъпан и с мръсен потник,нещата бяха други.Рудрата ме уби с червеното елече,но пък ръчичките дето шареха по коремчето компенсираха Simple SmileЗа първи път виждам толкова еротични моменти в индийски сериал.
Някой знае ли на Иранито от кой филм е екраният и пъртньор за който ще се жени?

Miley Jab Hum Tum  -  Mohit Sehgal

Аз започнах да гледам "Песня никому неизвестная". Прочетох, че е много подобен на Пътеките. Между главните герои имало голяма химия.

# 107
И аз забелязах, че слугите са основно мъже, при това ги ползват за всичко, да вземат детето от училище, за шофьори, но явно домакинската работа се върши от снахите  Thinking Това за Пракаш - нямам обяснение, освен да се използва като синх  newsm78

Започвам да се изнервям вече с Куши и с всичко, на което я подлагат и което трябва да изтърпи. Поне на сестра си да беше казала защо го направи  Peace

# 108
Dulse, ти пък защо в сеното Joy, че то символ на романтика бре, пък и тези скрити и подтискани страти не питат като избият и... хайде връзката отиде.
Dream Team, и аз много се пуляна мълчанието на булките в Индия, ама май си е национална традиция да си търпят - пусто карма. Те точно това никоя европейка не може го разбра.
Lewis, страхотни са ти коментарите и все повече се убеждавам, че киното ти е поне малко професионален ангажимент. Може би литературният материал, по който се прави даден филм в повечето случаи е по-добър, ама според мен 2-те категории имат различно въздействие върху нас. В единия случай докато четем фантазията ни работи и изгражда своя зрителна представа, а в другия ни спускат реализирана илюзия съобразно нечии възприятия и разбирания.
Имам един любим филм , който покрива добре литературния материал - Out of Africa, но може би защото е автобиграфична книга и актьорите са невероятни, пък и е правен във време, когато box offica не беше основен параметър за успех.

# 109
newsm78 струва ми ли се, или е така - преди не го ли изговаряха джейсар само, без това Т, или не съм се заслушвала. а някой търсил ли го е, има ли го реално това населено място  Crazy ако знаете как се изписва на латиница ще ми е интересно да погледна
Разбира се, че съществува. Simple Smile Джейтсар (Jaitsar) е село, което се намира в щата Раджастан (Rajasthan) Северна Индия.

Последна редакция: нд, 04 окт 2015, 16:04 от kirionka

# 110
  • София
Аз го търсих, обаче забелязах, че е много далеч от Джейпур особено с техния транспорт, а те го изкарват все едно е на 1 час.

# 111
  • София
Трудно се гледат тези серии на "Пътеките..".  Малко се ядосвам и на семейството и Embarassed прекаляват, с драмите Mr. Green нали са по прошките, ами дъщеря им е дошла на крака- да спази традицията. Сръдните трябваше да приключат и да и простят. Хареса ми обаче, как Арнав си я прибра от храма  Laughingсърдит,покрай него буреносни облаци Joy ноо си я грабна на ръце, нали му е съпруга Wink..както им каза на зяпащите, нека го спрат...ако могат Joy понесе я като вълк агънце hahaha

# 112
newsm78 струва ми ли се, или е така - преди не го ли изговаряха джейсар само, без това Т, или не съм се заслушвала. а някой търсил ли го е, има ли го реално това населено място  Crazy ако знаете как се изписва на латиница ще ми е интересно да погледна
Разбира се, че съществува. Simple Smile Джейтсар (Jaitsar) е село, което се намира в щата Раджастан (Rajasthan) Северна Индия.

bouquet супер, много благодаря. раджастан е ясно

Аз го търсих, обаче забелязах, че е много далеч от Джейпур особено с техния транспорт, а те го изкарват все едно е на 1 час.

Joy сто дни път с камили

# 113
  • София
В google maps ми дава, че разстоянието е 450 км или 7 часа и половина с кола, а с техните може и да е повече. А така си ходят само да си купят нещо до Джайпур все едно е в съседното село, отиват сутринта и следобед вече са готови и с пазаруването и вечерята е сготвена, все едно не са пътували 900 километра Grinning

Затова и беше нормално Джаго да не е запознат с Джайпур, когато чичото на Гаури го разпитваше къде живее/докато лъжеше, че е от там/.

За мен е интересно, ама за индийците, които са в час с километрите сигурно е доста нереалистично.

# 114
Може ли да ми кажете скоро ли ще се изяснят нещата между Куши и Арнав относно Шиам?

# 115
Desy_Stz ,не не е скоро.

# 116
Привет банда  wavey wavey wavey wavey wavey wavey wavey

Кики Hug Благодарности за темата мац  newsm51

Миха Hug Има ли инфо как се представя Саная на танцувалното щоу  newsm78 

# 117
  • София

Миха Hug Има ли инфо как се представя Саная на танцувалното щоу  newsm78  

Привет  Hug Hug Hug На финал е тази седмица, във фен страниците призоваваха да се гласува Hug Последният танц беше мноого добър Heart Eyes за подкрепа на сцената излезнаха гаджето Мохит, Акшай/ Акаш и сестра му Ридхи Дорга

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 04 окт 2015, 21:32 от miha-

# 118

Миха Hug Има ли инфо как се представя Саная на танцувалното щоу  newsm78  

Привет  Hug Hug Hug На финал е тази седмица, във фен страниците призоваваха да се гласува Hug Последният танц беше мноого добър Heart Eyes за подкрепа на сцената излезнаха гаджето Мохит, Акшай/ Акаш и сестра му Ридхи Дорга

Скрит текст:

Благодаря много   bouquet Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Сега ще търся да видя как е танцувала, ако не успея ще те моля за помощ  Blush

# 119
В google maps ми дава, че разстоянието е 450 км или 7 часа и половина с кола, а с техните може и да е повече. А така си ходят само да си купят нещо до Джайпур все едно е в съседното село, отиват сутринта и следобед вече са готови и с пазаруването и вечерята е сготвена, все едно не са пътували 900 километра Grinning

Затова и беше нормално Джаго да не е запознат с Джайпур, когато чичото на Гаури го разпитваше къде живее/докато лъжеше, че е от там/.

За мен е интересно, ама за индийците, които са в час с километрите сигурно е доста нереалистично.

Така че едва ли този бар, от който изхвърлиха Джаго е бил в Джайпур

Общи условия

Активация на акаунт