♡~ Аромат на ягоди ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 15

• 37 007
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте!
Нежи Heart Eyes, снимките ги бях качила в Прикачи и явно от там идва проблема, аз също не ги виждам. Темпи, благодаря, че ги качи! Точно тези са!  bouquet Heart Eyes  Някои аватари също ми се губят  Thinking
Новите снимки от Статуса са супер, на първите с Джан и Айшегюл си мисля, че сигурно са някъде, за да обучават кученцето.
Голяма сладурана е Серен. Много я харесвам.(Как са й сложили възглавничка в ресторанта Laughing)

# 196
Диде  Hug  Благодаря ти, мила!   bouquet   
Къде се изгуби?  Laughing 

Симонка, аферим  Hug  Дори не бях забелязала възглавничката  Blush  И тя явно е към реквизита, също както и Пътят на Серен   Laughing 

# 197
  • Разград

# 198
Жу  Hug

Ето това е линк към корейската версия на Статуса"Пълна къща"
.       неЖност много благодаря !!  bouquet  bouquet  bouquet

# 199
.       Тези двамата направо ги оби4ам !!! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 200
Хай, дружки!  Hug Hug Hug Hug Hug
Виждам подписите само на Гори и Галя  newsm78 На другите аватарите си стоят, само на Нежи и Мама Сарда липсват ...
Вай бе, как ще дочакам съботата ... обещава да е интересен епизода  Laughing
А Йомерко пита какво ще правите с него  hahaha

Неж  Hug
Скрит текст:
Киво дълго сам не е бил никога  Laughing Винаги има по някоя мадама до себе си, но откак скъса с Флоранс си е все с Башак.Вече 2 години са заедно и сега се говори, че ще се женят в най-скоро време  newsm78  Тя не е универсална красавица, но е доста симпатична и има перфектна фигура. А и доста прилича на голямата му любов Азра Акън  hahaha

# 201
Много благодарим за превода на ягодкитеее,май само аз го гледам вече Simple Smile
Хубава вечер желая на всички   Simple Smile))

# 202
Куинче  Hug 
На Баръшко само хубави неща мислим да му сторим - да му изгладим ризата, да му изперем анцуга, ще помогнем в избора на бельо при покупки  Whistling  Flutter

Скрит текст:
Имах предвид, че не знаех, че Киво има сериозна връзка  Peace Иначе флиртовете какво да му ги броя  hahaha  За разлика от героите в турските дизита, турските мъже не са толкова целомъдрени  Mr. Green  Обаче верно, че Башак прилича на онази Мис - Азра  Crazy  Любов, съдба - какво да се прави  Mr. Green  2 години е с нея? Брей  Whistling  Да не стягат сватбата за 27.10  hahaha

# 203
озета
Семейно положение: Сложно време за любов и ревност !!
Джан научава че филма,в който ще се снима-Мурат ще е продуцент,а сценарист ще е Айшегюл.Джан е много учуден от това и търси начини да се отърве от този филм ,а в това време Айшегюл пита Мурат,защо се отказва Джан да играе ролята в този филм.Отношенията между Джан и Айшегюл се влошават,но неочакван гост в един момент променя цялата атмосфера.После Тахсин предупреждава Медиха да не се държи лошо с Айшегюл.Добрите отношения на Медиха удивлява Айшегюл.В това време Елиф пристига в дома на Айшегюл.Тя не толерира маниерите й,нещата не стават както е искала тя.След като всичко това се случи, Мурат прави сюрпризно предложение на  Айшегюл.

# 204
Онур и Елчин веднага ни завидяха значиии  Crossing Arms  Разбраха, че ще им ставаме колеги и Онурджим се оцъкли веднага, че и каква муцка е направил  Crazy

# 205
Сега да кажа и аз едно Здравейте куклички мои Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 206
озета
Скрит текст:
Джан научава че филма,в който ще се снима-Мурат ще е продуцент,а сценарист ще е Айшегюл.Джан е много учуден от това и търси начини да се отърве от този филм ,а в това време Айшегюл пита Мурат,защо се отказва Джан да играе ролята в този филм.Отношенията между Джан и Айшегюл се влошават,но неочакван гост в един момент променя цялата атмосфера.После Тахсин предупреждава Медиха да не се държи лошо с Айшегюл.Добрите отношения на Медиха удивлява Айшегюл.В това време Елиф пристига в дома на Айшегюл.Тя не толерира маниерите й,нещата не стават както е искала тя.След като всичко това се случи, Мурат прави сюрпризно предложение на  Айшегюл
.

Весиии   Hug Cаол, джанъм, саол    bouquet

Къде се губиш цял ден? Памирко от купон на купон, от мацка на мацка  Crazy

# 207
Весе  Hug Hug Hug Hug

# 208
озета
Скрит текст:
Джан научава че филма,в който ще се снима-Мурат ще е продуцент,а сценарист ще е Айшегюл.Джан е много учуден от това и търси начини да се отърве от този филм ,а в това време Айшегюл пита Мурат,защо се отказва Джан да играе ролята в този филм.Отношенията между Джан и Айшегюл се влошават,но неочакван гост в един момент променя цялата атмосфера.После Тахсин предупреждава Медиха да не се държи лошо с Айшегюл.Добрите отношения на Медиха удивлява Айшегюл.В това време Елиф пристига в дома на Айшегюл.Тя не толерира маниерите й,нещата не стават както е искала тя.След като всичко това се случи, Мурат прави сюрпризно предложение на  Айшегюл
.

Весиии   bouquet  Саол, джанъм, саол  Hug

Къде се губиш цял ден? Памирко от купон на купон, от мацка на мацка  Crazy
Нека си ходи,аз накрая знам в кой еве ще се прибере hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Нежи Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Нищо не пропускате значи...то не бяха Киво,Памир,Ибрахим,Баръш Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Прочетох ви,пак нямате спирка Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 209
Привет!

Нежи  Hug Heart Eyes аз не ти виждам аватара .

Ваня  Hug Heart Eyes и твоят подпис не виждам.
Веси  Hug Heart Eyes саол за озета   bouquet

За ягодите - ще им дам още един шанс, но ако и следващият епизод е като този /и ако го преместят в събота/  ще спра да го гледам. В събота ще си гледам "Статуса"  Heart Eyes

Гори  Hug Heart Eyes
Диде  Hug Heart Eyes гледа ли фрага за новият проект на Чачун?

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug за всички.

Общи условия

Активация на акаунт