Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~137

• 29 115
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
  • Русе
Добро утро!  Hug

Хубава и много успешна да ни е цялата седмица!  Peace

Аз поне имам нужда от това, след натовареният ми уикенд.
Дано следващите дни, въпреки че са работни  Wink - да ни спори повече и да не се натоварваме толкова, че да ни тежи  Simple Smile, а и... да срещаме повече усмивки и прекрасни новини, защото настроението е много важно  Peace

Ани  Hug много хубаво си наредила различните моменти от епизода   bouquet, само дето аз така и не успях да напиша нещо, а довечера...  newsm78 дори да мога, вие ще сте на кино, та... няма да е на място, но...  Wink когато - тогава.  Peace

Прекрасен ден ви желая!  Peace

# 226
Цвети хубав ден и седмица  Hug
Моята седмица ще бъде много натоварена и тъжна. Дано да се справя  Praynig

# 227

Е това не мога да го приема. Вече 37 епизода Дафа едва ли не се прави на жертва. Безочието й е безгранично....А сценаристите по този начин правят Кахраман глупак....Горката убийца Дафа...Разтревожила се за Топрак...Ако мислеше за него нямаше да поръча убийството на родната му майка.
Кога Кахраман ще разбере това....В последния епизод...А до тогава Дафа ще плете интриги, Елиф ще се прави на интересна и обидена....
Дано по-скоро тази боза свърши....че вече вкисна.....

# 228
Добро утро! Hug Hug Hug

Днес е Международен ден на учителя! Peace

Понеже и аз съм упражнявала тази професия.... Laughing

Скрит текст:

Ани HugЦвети Hug

Довечера ни чака това.....

Приятен ден и лека седмица! Hug Hug Hug

# 229
Злати - Честит празник  smile3525
Благодаря за почерпката  Hug

Семейния съвет...Къймет чак се запени...Двете змии се поддържат...Защото и на двете ще излязат кирливите ризи....

Как пък двете вещици мислят по един и същи начин?..Взаимно се допълват...

Къймет дали разбра, че камъните се хвърлят в нейната градина?
Не съм убедена, че ако Якуп не беше узнал, че Къймет не му е родна майка щеше да подкрепи Кахраман...

# 230
Добро утро и от мен, момичета!
Този уикенд много бързо ми се изниза и нямах време да се включвам в разискванията... Само ви четях от време на време.
Злати, честит празник! Много здраве и железни нерви ти пожелавам! Като гледам мамчетата на 9-токласниците /покрай сина ми/, понякога ви се чудя на вас , учителите как издържате?
Ани, Hug! Цвети, Hug!
Спокойна и успешна седмица !

# 231
Здравейте  Hug
Злати - честит празник на теб и на всички учители  Hug

Не искам да изказвам мнение сценаристите какъв направиха Кахраман, ще го запазя за себе си. Но от мен успяха да направят  кръгъл безволев глупак. Нямам воля да кажа край, повече не искам да гледам как една егоистка и безскруполна жена постига всичко с хитрост и измама.
Дефне много се тревожи за психическото състояние на Топрак. Разиграва драма колко е загрижена за детето. И получи утеха от Кахраман - "Ти винаги ще бъдеш майка на Топрак"  #Crazy
Не мога обаче да подмина един факт, който ме накара да се замисля за ролята на педагожката.
Дефне каза на Топрак, че тя го е отгледала и много го обича и така ще бъде винаги. Веднага след като му каза, че друга жена го е довела на този свят се направи на нещастна и най-демонстративно се отдалечи и остави детето объркано. Педагожката каза, че това е нормално.
За мен това не е нормално, защото Дефне следва своите цели и обърква детето. Не Кахраман разстройва Топрак, а Дефне. Сценаристите да бяха включили указания на педагожката, кой какво да говори. Защо Дефне трябваше да каже на Топрак, че има друга майка, която го е родила. Защо Кахраман не разговаря с детето, а това го направи Дефне. И тя каза, това, което е в нейния интерес.
Разочарована съм и от Елиф. Тя също използва Кахраман за своите цели. Иска да си вземе детето и така да му отмъсти, че не я е чакал до края на дните си - "Когато човек обича, обича до последния си дъх" - или близки до тези думи каза Елиф при първата им среща.
Кахраман се опитва да направи най-доброто за сина си и да угоди на всички. Но тези всички искат да постигнат своите цели на гърба на Кахраман.
Кахраман е жертвения агнец на всички - Къймет, Дефне и Елиф. Нито една от трите жени не го обича истински и безрезервно. Трите преследват своя цел.
За съжаление Елиф е една от тях. С мълчанието си тя помага на Дефне.

# 232

yeni ‪#‎KYG‬ sette

# 233
Първият сезон: Kahraman завтече от Елиф
Сезон двама: Елиф тичам след Kahraman  Joy Joy

Първият сезон: Положителни Герои: Gulseren, Cihan, Cansu, Ozan, Canan
                          Положителни  отрицателен: Ozkan, Dilara, Hazal
Сезон двама: Те си размениха ролите  Joy

В заключение Най-интересната серия е съдбата  Peace   bouquet

# 234

Дилаханъм, това е от времето, когато двамата са били приятели...или  сега са имали среща   Thinking

Възможно е да се срещнем отново..без Джихан се знае  че Харун дойде да  отмъщението

# 235
  • Варна
Здравейте, сладурани! Hug Hug Hug Hug
Първо да честитя празника на Злати  bouquet и на други колеги,  bouquet ако има в темата. Пожелавам Ви здраве и търпение, колеги!  Разбира се и удовлетворение от работата с будни, жизнерадостни и можещи ученици!
Почерпете се и за мое здраве- някой момичета знаят, че имам нужда от моралната ви подкрепа по отношение на здравето- и нека наистина да ни очакват светли дни и творчески успехи!
Второ:
За любителите на „Съдбата“,
Бризка, клипче тука мята.
В него има ревност дива!-
Естествено, Елифче се навива!

http://vbox7.com/play:bd7adb7d6e

Скрит текст:
Бизнес-дамата кола подкара,
с тоалети шик, се издокара.
В холдинга е първа дама,
спорни точки тука няма .

В асансьора смело влиза,
но не знае где ще слиза.
Асистентка я посреща,
нова сила тя усеща.
Тя е шефа най-голям
и ще смачка Кахраман.

Кабинета шефски е от класа,
но Елифче, с друга е нагласа.
Папките? … Да чакат!
Други мисли в нея щракат-
първо с мама ще говори,
после тях ще ги отвори.

Заседание ли? Кой го казва?
Как? Не може да и заповядва!
Заседанията ще насрочва тя,
да не е тук лукова глава,
че да слуша Кахраман?!-
тя си има бизнес-план!

И след час разходка-модно дефиле,
в кабинета гордо ще се прибере!!!
Оппааа, Ках не искал съвещания сега!
Хм, кой му дава право на това?
Тя ще му покаже кой е шефа!-
Тюх, егати и човека!

Бясна, скърца зъбки и нарежда
ала мацка някаква съглежда.
Ках подава и ръка???
Вай, Аллахъъъм, к ва е таз жена!
Ех, направо се смрази,
Ках отново я срази.

Той, вратата не затвори
и Елиф се там кокори,
мята гневен поглед тя,
ревноста я завладя.
Ках напук и прави,
Как с това да се оправи?!

Ето, срещата приключи.
Ей сега Елиф ще го научи!
Гневно в кабинета влита,
без да чука, без да пита
и започва да нарежда,
правилата да изрежда.

Ках, с усмивка под мустак,
обясни на гневния ортак,
срещата каква била
и Елифче онемя.
Хвърли му се на врата
и забрави ревноста.

Хайде, да е хайрлия!
Нека стане таз магия-
Ел да спре да се чумери,
Любовта отново да намери!

И накрая, но не на последно място – да защитя гилдията пред Мади- Мадлен Hug :
Педагожката реагира правилно!- по отношение на Дафа, защото с такива факти разполага. Тя получи информация от Ках, че е отгледала и възпитавала детето с много любов. В нейните представи, тази самоотвержена майка се чувства зле, че откъсват нещо много свидно от нея. Точно на базата на чистата и свещенна майчина обич, се позовава давайки съвет точно тя- най-близката, най обичаната от детето да му съобщи непривичната вест. Нормална е и реакцията на обичащата майка. Между другото точно така реагират осиновителки/истинските разбира се/, които се налага да споделят истината с любимите си осиновени деца. Нека не осъждаме колежката- тя няма как да знае и да познава истинското лице на Дафа, нито пък подозира за намеренията и. Написах всичко това на базата на опита, който имам- 20 год съм работила с изоставени и разсиновени/жестоко е, но има и такива/ и повярвайте ми- точно на разсиновените се налага най-често да съобщаваме неприятната вест, че осиновителите го изоставят, защото не е тяхно дете, а майката обикновено се казва, че е неизвестна/това е пък формула на психолозите/ дори, когато знаем истинските причини. Та покрай нашите деца ми се е налагало да присъствам и на подобни сцени с вече напуснали ни деца, живеещи в нови семейства. Когато внезапно майката се появи, обикновено осиновителите ни търсят за съвет. Често предпочитат и самото „събитие“-срещата с рождената майка да се осъществи при нас- пиша за възраст до 10 г – след това схемата е друга. Та според мен и това, което съм наблюдавала, реакцията и на Топрак и на Дафа бяха адекватни за случая. Друг е въпроса, че това е така за непредубедения- като педагожката, а ние знаем какво изпитва Дафа- не болка, а безсилна злоба. А Топрак? Той пък не се бори да приеме новото, а се бори със страха пред неизвестното, страх, който му втълпява вещицата.

Благодаря Ви за вниманието и простете за „фермана“! ooooh!

# 236
Привет и от мен...за днес! Hug Hug Hug
Злати, Бризче...Честит Ви Празник! Бъдете най-вече здрави..за да Творите!    bouquet  bouquet  bouquet
Довечера сме на "Парчетата", нали? bowuu
Ама се смях с тези куплети, благодарим...Бризче, както едно време...много е хубаво! Naughty Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 237
Привет! Hug

Ани HugДеси HugМаги HugБризче Hug,благодаря! Hug

Бризче Hug,да си жива и здрава,скъпа!(Зная за проблема,продължавай да се бориш! Flowers Four Leaf Clover) Пак си се развихрила в стихотворението! newsm10 smile3501 Чакам и други,както правеше в темата на КПА! Wink Благодаря и за клипа и споделеното за работата с такива деца! Peace В това нямам опит,но съм учила психология и логика! Peace
Съжалявам за Топрак,защото Дафа тотално го обърка с въпросите си и с предварителните приказки за Елиф! ooooh! Детето трудно ще свикне с нея,но дано прекарат повече време заедно! Peace

ПП Кралице Hug,благодаря! Hug

# 238

https://instagram.com/p/8dNsetvtpX/?taken-by=kaderiminygstartv

...лошата новина, за която подозирахме.. newsm78
Още 2-3 епизода с такъв рейтинг и адиос..на сериалчето...пише! ooooh! ooooh! ooooh!

има коментар:
kaderiminygstartv
Bir kaç gündür dizimizin final yapacağı söylentileri vardı bunlara inanmayın doğru değil. Ekipten birşey duymadığınız sürece bu tür söylentilere kulak vermeyiniz.‼️

От няколко дена излизат разни съобщения, че сериалът ни ще прави финал..не вярвайте, не е вярно..това! Докато някой от екипа не каже, нещо по въпроса...не обръщайте внимание на писаниците..демек! newsm78

Последна редакция: пн, 05 окт 2015, 16:34 от KraLeva♥66♥

# 239
Бризче Честит празник  smile3525
Пожелавам ти здраве и още здраве, за да се чувстваш както ти искаш  Hug
Благодаря за почерпката  Hug
Клипчето Ревност е много весело и забавно  newsm68
Сега прочетох поста на Маги и твоя отговор.
Педагожката знае това, което знае Кахраман. И това й е казал. Друг е въпроса, защо Кахраман все още не знае истината каква е Дафа, какво е истинското лице на вещицата.
И аз съм съгласна с нея, че нито една от трите жени в живота на Кахраман не го обичат безрезервно.
Всяка от тях има цел, която иска да постигне.
Къймет иска Дафа за снаха, иска сина й да запази семейството си, въпрос поради какви причини. Дали вижда в Дафа себе си и ще умре спокойно, че е оставила сина си в сигурни ръце - Дафа ще го върти на пръста си, както е правила Къймет със Зия, или поради други причини.....
Дафа минава през трупове, защото Кахраман е любимата й играчка и никой не трябва да й го отнеме....
А за Елиф.......  smile3505
Както и да е. Дано по-скоро свърши сериала. За първи път откакто гледам турски сериали искам да свърши, колкото може по-скоро.

Общи условия

Активация на акаунт