Ето есента дойде, а МАЙчето расте, расте! Тема2

• 25 848
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Пипилота, честито и от мен Simple Smile и добре дошли на новите Simple Smile
Скрит текст:
аз да се оплача, вчера водих майка ми на профилактичен преглед за крака, че преди два месеца счупи тазобедрена става и я оперираха и тя се оплака че се изморява, та и снимаха и белия дроб и се оказа, че й е пълен с вода и ако не бяхме настояли да я снимат, сега може би нямаше да я има, правиха и пункция и сега лежи с дрен. Пооплаках се, извинявам се, ма ми поолекна.

# 406
Пъпешче, незнам какво да кажа? Важното е, че сте  оправили нещата на време. Как сте се досетили да направите това изследване? Дано се оправи бързо майка ти!

# 407
  • София
Много бързо се изморяваше и много държеше на снимка на бял дроб, понеже и баща ми почина от рак точно на белия дроб. Наистина добре, че не закъсняхме. Благодаря Карина Simple Smile
Аз вторник съм на ендокриноложка, а сряда пак на АГ би трябвало да съм 6седмица и ще ме записват за ЖК, да се надявам ли на сърчице или ще е рано? Simple Smile

# 408
Рано е за сърце мисля, за записване за ЖК също е рано според мен.

Добре, че сте установили проблема при майка ти и дано бързо се оправи  Praynig

# 409
  • На остров
Пипилота, честито  bouquet !
Голямя дружина станахте  Simple Smile близнашки мами  Heart Eyes .

Пъпишче, дано се оправи майка ти  Praynig

# 410
Пъпешче,рано е за ЖК.

# 411
  • София
Ем рано е, но доктора иска направление за сряда и аз взех, де да знам...
Благодаря за подкрепата Hug

# 412
Здравейтееее!
Как сте в този мрачен и дъждовен неделен ден?
Пипилота,каква изненада само...честито!Живи и здрави да сте,пък другото ще се нареди.И аз на всеки преглед съм със свито сърце да не ми каже,че са двечки,защото има такава вероятност,но все пак каквото-такова.
Относно гледането на колички и аз си позволявам от време на време да ги гледам и съм си набелязала две,но все пак има доста време.
А за зъболекар,аз преди да разбера,че съм бременна трябваше да отида да си направя рентген на един разрушен зъб,но го отложих малко и тооо...Говорих с Аг-то каза нека мине 3-я месец и ще видим,а имам и 2 в окаяно състояние,които задължително трябва да се извадят,но да видим кога.Няма да изтърпя на болки,ако ме хванат.
Amandine,честито влизане в 3-ти месец...а за коремчето ще чакаме снимка в албумчето. Hug
Пъпешче,радвам се,че всичко с майка ти е наред...скорошно възстановяване. Hug А за ЖК мисля,че е раничко,както и за сърчице,но ще споделиш после. Hug
Някой да е ползвал или да мисли да ползва такава възглавница?Аз си мисля да си поръчам сега за спане,а по-нататък живот и здраве да се роди живот и здраве да се кърмим отново да я ползвам.

# 413
  • Пазарджик
Пъпешче бързо възстановяване на майка ти  Hug

# 414
Роси, ако си поръчаш такава възглавница, напиши сайта.

# 415
Росита аз си купих такава възглавница, но моята е с микроперли стиропор.

# 416
Амини, доволна ли си от нея? Каква в цената?

# 417
За рентген на зъб - допустимо е по принцип. Особено ако зъба е разрушен и има риск от инфекции. Лъчите на апарата са фокусирани и в зависимост от положението на тялото т.е. ако главата е далеч от корема няма да се получи никакво облъчване на бебето. Допълнително, може да си поискате оловна престилка да сложите върху корема.

Аз имам такава възглавница. Много е удобна за спане с напредването на бременността. Може да се сложи пред корема и между краката, ако спите на една страна за по-добра стабилност. Когато спях по гръб в по-късните месеци много добре ми повдигаше гърба за да не ми се качват стомашните киселини в гърлото. После си я ползвах за кърмене или подпора на бебето.

# 418
Такава е моята, с котки Simple Smile

Не знам още дали съм доволна Simple Smile

Последна редакция: нд, 11 окт 2015, 21:16 от amini

# 419
Добро утро,тумбачета!
Карина,аз мисля тук от най-близкия бебешки магазин да си я взема.Надявам се,че във всеки един такъв ще я има.Прочетох доста положителни коментари за тези възглавници,но и истината е,че не мисля да влагам много пари в нея.Ще видим в крайна сметка коя ще е печелившата.

Общи условия

Активация на акаунт