Ето есента дойде, а МАЙчето расте, расте! Тема2

• 25 848
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
Аз също си позволявам от всичко по малко,като разбира се не пуша и рядко се случва да пия по половин чаша бира или бяло вино.
Мимси,ако искаш направи такава табличка и я качи в групата,наистина сега нямам сили да правя каквото и да било,дори и тв-то ме дразни и не ми се гледа,но съм го пуснала колкото да не стоя като ку-ку.
Само тук влизам да си ви чета,че разбира се немога без вас...привързала съм се. Whistling

По принцип не съм много чат в тез работи ама по-късно ще се пробвам

# 481
Няма нищо страшно, ако се загубят няколко кг в началото. Има достатъчно хранителни вещества за бебето. Наистина, докато на човек му се гади да си хапва по-малко е важно. Ако ще и само бисквити да са. То при гадене автоматично човек не може да прекали. Черния шоколад не е никакъв проблем по няколко парченца на ден.

Момичета,аз от скука се побърках и взех да си мисля разни ГЛУПОСТИ  ooooh! Joy Понеже терминът ми е 14.05  ,взех да се "панирам"   да не взема да родя на 06.05 ,че не мога да измисля име  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy      smile3555 smile3555 smile3555 rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Ще стискаш Simple Smile)) А и никой не може да те принуди да си кръстиш детето Георги, ако не желаеш. Аз и майка ми сме родени на ден със светия, но не носим тези имена.

# 482
Аз доскоро живеех на геврек от лидъл и някакви плодове. От 3-4 дни започнах да си позволявам и нещо сготвено, малко месо. Пържено днес успях да хапна и то малко...за пръв път от август насам (август бях в болница с някакъв стомашен вирус и после започнаха и другите неразположения).
Аз хапвам по-често, но по малко. Обикновено на обяд не успявам да изям 1 чиния и 1 хлебче, ама пък следобед хапвам някакъв плод и вечерта съм прегладняла. Първоначално бях на -2кг, на последното ходене даже се учудих,че съм качила, но вечерта вкъщи се измерих и пак си беше същия резултат. Сега съм на +1 с подут корем (вероятно от подправките).

хаха, посмях се с DoNkOvA. Аз съм с термин 1.5, пък свека има РД на 6.5. А познай дали няма да стискам...  Laughing Laughing Laughing

# 483
  • Cтраната на чудесата
Няма нищо страшно, ако се загубят няколко кг в началото. Има достатъчно хранителни вещества за бебето. Наистина, докато на човек му се гади да си хапва по-малко е важно. Ако ще и само бисквити да са. То при гадене автоматично човек не може да прекали. Черния шоколад не е никакъв проблем по няколко парченца на ден.

Момичета,аз от скука се побърках и взех да си мисля разни ГЛУПОСТИ  ooooh! Joy Понеже терминът ми е 14.05  ,взех да се "панирам"   да не взема да родя на 06.05 ,че не мога да измисля име  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy      smile3555 smile3555 smile3555 rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Ще стискаш Simple Smile)) А и никой не може да те принуди да си кръстиш детето Георги, ако не желаеш. Аз и майка ми сме родени на ден със светия, но не носим тези имена.

Joy   Права си ,но и аз съм родена на ден със светия,обаче съм кръстена на деня,а пък съм и суеверна....  smile3518 tooth

# 484
моят термин е 8.05, бащата е Георги, Heart Eyes а бабата- рожденничка на 06,05- и както се очертава момче- грях ще е да не е Георги, ако дойде на 6ти  Mr. Green ,ама троен празник, ако стане така- какво да се прави

# 485
  • Cтраната на чудесата
Ами Георги е мнооого хубаво име,но аз не съм по традиционните имена  Rolling Eyes    сега докато си мислих се спрях на едно момичешко име  Joy   ами аз малката и мъжът ми празнуваме на Димитровден   Peace  а аз съм и рожденичка тогава...... Joy

# 486
Алтернатива на Гергана е Джорджия....имам познати, които си кръстиха така детето.

# 487
  • Cтраната на чудесата
Аз съм се спряла на Галатея   Whistling

# 488
Здравейте момичета. Включвам се по темичката и аз ....с първа бременост  и термин 30.5.2016г.  Grinning
Леко бременеене на всички мами и техните ангелчета   Heart Eyes

# 489
Не ми се говори за имена,защото точно снощи леееко се счепкахме с ММ относно името.

# 490
  • Cтраната на чудесата
Аз съм казала " АЗ ГО НОСЯ,АЗ ГО РАЖДАМ,АЗ РЕШАВАМ   tantrum newsm62 и той се съгласява,ама нали мир да има   Joy Joy Joy Joy Joy Joy   да не си помислите,че съм властна   rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 491
  • София
Ние за мъжко име сме единодушни, но за женско хич...
Освен 06.05 на 01.05 е Великден.....

# 492
Охо...Великденче...даже не се бях замисляла как се падат празниците тази година.
В крайна сметка всичко да е наред до края, пък имена-много.

# 493
Ние с ММ сме измислили име за момиче.И първата буква ще е неговата  Simple Smile Имам вътрешно усещане,че ще е момиченце Heart Eyes

# 494
Добре дошли и на новите две майки!  Hug
Роси, да се оправяш бързо и да забравиш Simple Smile
Малчо, не се притеснявай за теглото, има време да се навакса.
Аз съм измислила имена и за момиче, и за момче. За щастие, таткото не протестира. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт