Ето есента дойде, а МАЙчето расте, расте! Тема2

• 25 848
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
Ха, каката беше с термин Великден - роди се на Цветница, това е с термин около Гергьовден сега ще вземе да се появи на Великден. Joy С таткото сме избрали мъжко име още от предния път. То си има и женски вариант, който обаче явно не се харесва особено на татито.(сигурно заради възможен съкратен вариант. Той затова и беше твърдо против да кръстим каката София.) Имена и време бол.

# 496
Привет, майчета Simple Smile

Добре дошли на новите мами в редиците ни - всичко да върви по вода Simple Smile

MALCHO11, не се тревожи, ще отмине и това и всичко ще е наред.
Колко си висока, че се притесняваш за 51 кг. ? И аз съм толкова, висока съм 164 см. Даже тук последните дни мира нямам и се меря всеки ден - шашава работа. Един ден ме показва 51, един ден 52. При всички положения обаче съм качила поне 1-2 кила, аз се усещам. Бях 49-50 кг.
По принцип много държа на храненето си и сега малко деликатно подхождам към новия си режим.
Гледам да хапвам полезни неща, но повечко и по-често. Добавих ръжен хляб - преди ядях хляб веднъж на 2 месеца Simple Smile А иначе ям много плодове и зеленчуци, сурови ядки. Още отпреди си купувам ей този шоколад, хапвам си по един ред на ден :

http://bg-outlet.com/%D0%BD%D0%B8%D1%81%D0%BA%D0%BE%D0%BA%D0%B0% … 2%D0%B8%D1%8F-80/

# 497
  • София

MALCHO11, не се тревожи, ще отмине и това и всичко ще е наред.
Колко си висока, че се притесняваш за 51 кг. ?
Ами 168см и се притеснявам, защото в началото на годината бях 58 и благодарение на режим и разделно хранене свалих 7 кг, та като ми правиха режима диетоложката каза, че за ръстта ми 51 кг е минималното здравословно тегло.... Аз знам, че бебока ще си вземе каквото му трябва от моите запаси, но все пак трябва да се грижа и за себе си. Нали и аз трябва да съм здрава, за да го износя и да имам сили да го гледам... Най-вече се притеснявам за апетита, които хич го няма, даже вече се чудя дали някога ще се върне.... Weary

# 498
Какъв ти един ред ниско калоричен шоколад?!....  Joy Ела да ме  видиш мен ако ми се хапва дали ще се въздржа  Joy Достатчно ми е ,че не пия, даже по чаша вино не си позволявам, а така  обичам с вечерята....

Истината е, че не ми се яде шоколад, което е странно, но не отказвам когато мъж ми го навре под носа  Joy

Добре дошли на новите момичета, лека бременност на всички!

Малчо, спокойно, по-добре, че не си качила, не е нужно в първите месеци, по нататък ще наваксаш Аз предишната бременност качих 13кг, което по всички таблоци е нормално. Ами след бременността ми останаха 6-7кг, с последните 2 така и не се преборих допреди да забременея отново. Ако имаш нужда от храна тялото ще ти го подскаже  Wink

# 499
Малчооо,силно те гушам.Горе главата,убедена съм това си е временно състояние и ще видиш как ще ти се възвърне апетита бързо и ще се чудиш от къде ти е дошло.На мен днес ми е много странно как може да нямам апетит и да съм яла толкова много малко,но съм убедена,че утре ще съм пушка и бягай хладилник,че ида.
Днес звънях 3 пъти в офиса да разбера какво се случва по моя въпрос и никой не благоволи да ми вдигне...еййй побеснявам вече,а времето си тече ли тече. #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Последна редакция: вт, 13 окт 2015, 17:43 от rosit@

# 500
Аз съм се спряла на Галатея   Whistling

А аз на Габриела  Whistling Whistling

# 501
  • На остров
Малчо не се притеснявай ще качиш колкото е нужно  Hug ! Сподели сега за режима много добре ми звучи да няма човек апетит  Simple Smile

Шоколад  сладки неща не обичам, но за кисело и солено винаги съм била за сега особено много.

# 502
Малчо,не се притеснявай,всичко ще е наред.Ще дойде и времето да качваш килограми.Обаче после трябва да ни препоръчаш твоята диетоложка Simple Smile Hug

# 503
  • София
Здравейте мамчета и добре дошли на новите.
Мен вчера след свиждането при майка ми много лошо ми стана едва излезнах от асандьора. Бях приближила двете граници на кръвното- причерня ми, заглъхнаха ми ушите и едва не се свлякох, добре че леля ми беше с мен.
Днес бях на ендокринолог- щитовидната е ок, утре ще изследвам тсх, фт4 ПКК кръвна захар, и креатинин или нещо такова не го разчитам. Simple Smile отчетох се утре след 12 като мина прегледа пак ще дойда на отчет Simple Smile

# 504
Пъпешче и на мен вчера ми се случи, бях в метрото  ooooh! и после като премерих 142/88 Сега уж се нормализирах, според мен е от затвореното пространство.

# 505
  • София
Момичета, много благодаря за подкрепата и дай Боже да сте прави и да се оправя скоро... Относно диетоложката нямате проблем, като стигнем до там живот и здраве, ще давам контакти и на мен тя ми е надеждата за след раждането....
Относно честото хранене и аз съм така от малкото неща които мога да ям, ги хапвам на често и по-малко иначе ми става още по зле....
Роси, защо не отидеш до инспецията по труда? Тези твоите прекаляват... #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 506
Мимс,направила съм табличката,но трябва да се пооформи.Погледни я и,ако имаш някакви предложение за по-добър вид-насреща съм! Hug
Момичета,дано повече нямате проблеми с кръвното,че адски е неприятно! Hug
Малчо,казаха ми,че тя вече ги е посетила и някой бил им подшушнал и за моя случай и тез мойте идиоти били казали,че уж ще ме върнат на работа,но от тогава до сега е минала една седмица и още ни вест,ни кост.

# 507
  • На остров
Аз да подсетя за другата тема да ме вкл на 1 страничка, че тази сте ме пропуснали, а се представих при записване  Flutter

# 508
Две в едно Wink,добавихте с каквито данни си оставила,ако искаш погледни и ако има грешка пиши ще ги поправя.Принципно,за да добавя някого в списъка трябва да ми пише на ЛС,защото на своя глава не го правя,а и е записано на 1-ва страничка. Peace

# 509
  • На остров
Росита, благодаря  bouquet  пропуснала съм, че трябва да ти пиша на лични  Peace .
Години сега съм на 37, но ще стана на 38 след месец Simple Smile , вместо град можеш да напишеш Швеция, и понеже 2 та ми бременост не беше успешна, тази ще я броим за 2, иначе остава погрешно впечатление, че имам 2 деца вече Simple Smile .

Общи условия

Активация на акаунт