Враца 38

• 96 193
  • 739
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте майки от Враца) И аз съм от Враца, но от много години живея в София, затова моля  да ми препоръчате сладкарски салони, в които да правят вкусни и хубави торти във Враца. СТава въпрос за торта за 50 гадишнина на мъж.) Благодаря предварително на всички, които ще се включат) Hug

# 316
Някой да е виждал някъде сладък соев сос/индонезийски/ из хранителните магазини? Търсих из всички вериги - няма и няма. Много ми трябва за едни спагети.   Sad

# 317
Здравейте майки от Враца) И аз съм от Враца, но от много години живея в София, затова моля  да ми препоръчате сладкарски салони, в които да правят вкусни и хубави торти във Враца. СТава въпрос за торта за 50 гадишнина на мъж.) Благодаря предварително на всички, които ще се включат) Hug

В търговски център Суми има Пастицерия, там може да видиш какво биха ти предложили.
Фейсбук страницата им: https://www.facebook.com/pasticeria.vraca?fref=ts

# 318
  • cloud number 9
Здравейте момичета! Някой дали знае разписанието на маршрутките във Враца?
Благодаря предварително

# 319
Хайде да се влюча и аз с въпрос в темата.

Търся логопед за детето, дали някоя от вас е водила своето, да ми даде координати?

# 320
Хайде да се влюча и аз с въпрос в темата.

Търся логопед за детето, дали някоя от вас е водила своето, да ми даде координати?

Ако ти е много важно, имам една позната, която водеше детенцето при една жена и детето имаше страхотен напредък, в смисъл ако искаш ще ѝ звънна , понеже е родител от градината и вече не я виждам. Нали си имам първокласничка вече  Laughing 

# 321
Mother of PrincesS, получих на лично телефон на една, но може и ти да ми дадеш координати.
Според мен не му се налага да ходи на логопед, но госпожата му не смята така. Затова най-добре да си направя среща с логопеда и той да прецени дали се нуждае.

# 322
Mother of PrincesS, получих на лично телефон на една, но може и ти да ми дадеш координати.
Според мен не му се налага да ходи на логопед, но госпожата му не смята така. Затова най-добре да си направя среща с логопеда и той да прецени дали се нуждае.

Ще се обадя утре и ще я попитам  bouquet

# 323
  • Враца
Много е добър един кожен лекар , който идва от София в студио Силви  Peace

Колко е добър, не знам,  но е мнооого .... привлекателен, да кажем  Joy
И от някой чух, че е гей Simple Smile Но е добър де. Не е многословен обаче. За тридесетте лева, които ни взе за 5 минути, можеше да говори повече, но по-важното беше, че има правилна преценка за това, което консултира.

В търговски център Суми има Пастицерия, там може да видиш какво биха ти предложили.
Фейсбук страницата им: https://www.facebook.com/pasticeria.vraca?fref=ts

http://kaneiacakes.com/ Канея преди време имаха сладкарница във Враца и във Враца си правеха тортите. Сега не намирам контакт за враца, но има телефони, може да се обадиш да попиташ. Тортите им са много вкусни, или поне бяха, не съм поръчвала отдавна, защото започнах да поръчвам от една жена във Мездра. Simple Smile

И аз с един въпрос. Знаете ли дали някъде във Враца продават фондан (захарно тесто)? Не ми се иска да поръчвам онлайн, пък да правя сякаш не смея, че имам един неуспешен опит.

# 324
За фондан мога да попитам една моя съседка, имат сладкарски цех, но не знам продават ли.
А този кожен лекар, за който става дума по-горе, с направления преглежда ли?

# 325

А този кожен лекар, за който става дума по-горе, с направления преглежда ли?

Не Wink

# 326

Оказа се, че и нямам номера. Телефона ми е на ремонт, а половината ми номера са там.

Някой ползва ли нет сърф? Телевизия и интернет?

# 327

Аз ползвам. Много съм доволна. Можеш да си връщаш предаванията и филмите, които са давали, също така да ти ги записва ако искаш. Има и доста HD канали. Интернета е доста бърз.

# 328

Аз ползвам. Много съм доволна. Можеш да си връщаш предаванията и филмите, които са давали, също така да ти ги записва ако искаш. Има и доста HD канали. Интернета е доста бърз.

Супер, мерси. Ние до сега бяхме на виваком, но договора ни изтича, а се оказа че цената на нет сърф е по добра, има по хубави канали и нета е по добър (поне на параметри), ако всичко е такова каквото обещават би било супер.

# 329
  • Враца
Пипи, питай за фондана.  Praynig  Hug

Общи условия

Активация на акаунт