С какво ви дразнят свекървите- 49

• 50 287
  • 747
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Ако беше малко повече в час, щеше да знаеш, че тази тема специално, въпреки, че я пуска Тарталета, сърцераздирателното не е от нея  ooooh!
Ама това ако си в час, де, иначе си пишеш само мнения да трупаш, незнайно защо

Не се излагай, какво значение има кой я е пуснал?
 И задължително само той ли може да пише " сърцераздирателно"!?
ПП. Ти като пишеш тук, какво освен мнения трупаш? newsm78

# 316
  • при късмета
Не се излагай, какво значение има кой я е пуснал?

Ами не знам, изложи се някой ама кой?  Joy

Та, на грубост с целувка няма как да се отговори и който го схване навреме, няма да пуска сърцераздирателни теми във форума. Peace

# 317
  • Бургас
Свекърите освен апартамента в който живеят, са построили и по една къща за децата си ( мъжът ми и сестра му). Обаче аз не искам да живея в чужда къща и мъжът ми е наясно с това. Казвам чужда, защото те няма да я препишат на негово име докато са живи. Притеснява ме факта, че те постоянно ще ни напомнят чия е къщата, че постоянно се намеква как ако им омръзне от апартамента ще си дойдат там( а в къща на 4 етажа няма как да кажа че няма място)  и най-много ме притеснява правната страна на въпроса т.е. аз ще вложа лични средства в обзавеждане и поддръжка на чужд имот и след време при евентуален развод оставам на улицата. Осъзнавам, че отначало финансово ще ми е много трудно, но съм решила да не правя компромис по този въпрос.
Много правилно разсъждаваш. Аз лично не бих допуснала да отида да живея в чужд имот, да му правя ремонти и да го облагородявам и някой ден собствениците или да ми се тръснат на главата или да ми покажат вратата. Чудесно е, че мислиш по въпроса, защото ми прави впечатление, че масово жените не си правят сметката, водени от хормони и наивност.

# 318
B.D.O много правилно мислиш за влагането в чужд имот ! Де да имах и аз същите разсъждение преди година .  Наистина е трудно отначало , та дори и с мъж да си . Ние сме с ММ така ,но пък хубавата поука на цялата работа е ,че ММ осъзна истинските намерения на родителите си , които хич не му харесаха .
Тарти туй със свесървата ме разсмя много 😂 знаеш ли колко пъти ми е идвало да и го кажа , но по повод другият и син , който си го гледаме като по - голямото ни детенце 😂😂😂

# 319
Тарти, по повод картинката, която пусна, аз като си знам синковеца, един ден само мога да кажа на евентуалната снаха "Мила ми снахо, мерси, че ме отърва от това прасе! Знам, че се набута, искрено ти съчувствам, прави го каквото щеш. Ако ще го биеш, викай ме да помагам!"  Mr. Green

# 320
Тарти, по повод картинката, която пусна, аз като си знам синковеца, един ден само мога да кажа на евентуалната снаха "Мила ми снахо, мерси, че ме отърва от това прасе! Знам, че се набута, искрено ти съчувствам, прави го каквото щеш. Ако ще го биеш, викай ме да помагам!"  Mr. Green
По този повод един виц, но за бъдещ тъст:
Дъщерята казва на баща си:
- Тате, сега като дойде приятелят ми, да ми иска ръката, моля те,  не падай на колене и не говори: Благодаря ти, спасителю мой! Ами просто кажи: Да.

# 321
Свекърите освен апартамента в който живеят, са построили и по една къща за децата си ( мъжът ми и сестра му). Обаче аз не искам да живея в чужда къща и мъжът ми е наясно с това. Казвам чужда, защото те няма да я препишат на негово име докато са живи. Притеснява ме факта, че те постоянно ще ни напомнят чия е къщата, че постоянно се намеква как ако им омръзне от апартамента ще си дойдат там( а в къща на 4 етажа няма как да кажа че няма място)  и най-много ме притеснява правната страна на въпроса т.е. аз ще вложа лични средства в обзавеждане и поддръжка на чужд имот и след време при евентуален развод оставам на улицата. Осъзнавам, че отначало финансово ще ми е много трудно, но съм решила да не правя компромис по този въпрос.
Много правилно разсъждаваш. Аз лично не бих допуснала да отида да живея в чужд имот, да му правя ремонти и да го облагородявам и някой ден собствениците или да ми се тръснат на главата или да ми покажат вратата. Чудесно е, че мислиш по въпроса, защото ми прави впечатление, че масово жените не си правят сметката, водени от хормони и наивност.

твоят съпруг разговарял ли е с техните, да му припишат етажа, или каквото е предвидено? Друг вариант би бил да сключите договор пред нотариус, за подобренията, които ще направите. Е, това е ако искате да живеете в къщата.
Ние отскоро живеем в къща - няма място за сравнение пред апартамента. Къщата е върхът, но само ако се чувстваш добре в нея, и на своя територия. И деца се гледат много, много по-лесно.  Hug

# 322
  • Оптимист по принуда
Румка, мъжът ти нищо ли не предприе след онзи имейл?

# 323
Ами, каза, че не е постъпила добре, и видимо му стана неприятно. Смятам, че са разговаряли по въпроса, защото тя спря всякакви контакти с мен, което преди не се е случвало, въпреки че бяхме пак скарани. Спря да иска да се сдобрявам с нея, и спря да предлага тя да гледа децата в апартамента ни. /В къщата, където тя живее, е много нехигиенично, и там никой не иска да пуска децата. Преди спрягаше като вариант да ги гледа в апартамента, където живеехме преди да се преместим. Там е много хубаво, бяхме направили голям ремонт. Обаче няма ТВ, интернет, има климатик и камари с играчки Wink / Сега спря да предлага и този вариант, казах му, че с приказките си ще вземе да ни урочаса децата, и на ММ много му домъчня. Но, смятам, че той все пак трябва да се оправи с майка си. Аз как съм намерила начин да направя така, че моята собствена майка да не се меси с нежелани мнения в нашата връзка? И то тъй трябва да намери вариант, макар неговата да е по-трудна за разбиране, да намери начин.

# 324
Румка, със свекърва като твоята, до сега да съм я отучила да ми звъни и пише мейли. А деца ще вижда само в мое присъствие. Никакъв компромис, дори и заради хората.  Peace

# 325
С моята всеки ден се джафкаме че не съм била обличала детето достатъчно и щяло да се разболее. Не мога да й обясня, че тя просто е много зиморничава. Детето досега не съм го разболяла  ooooh!

# 326
Всеки ден се убеждавам,че скарани ли сме с моята и да не си говорим нещата в къщи са спокойни.Почнем ли пак да си говорим и караниците и те се подновяват.Едно време ми беше тягостно като си мълчим,а сега така ми е най-добре.Мълчим си,разминаваме си се все едно никой няма ,тя с нищо не ме занимава......

# 327
Котаранка,
един прост съвет от мен: Тези неща ги пропускай покрай ушите. Винаги съм живяла отделно от свекърва си, тя не е лоша, нито се бърка, нито се караме, нито като дойде у нас ми дава съвети за обзавеждане, чистота и т.н. Но от пуста загриженост, все ни съветва да обличаме децата и себе си, да не ги претоварваме - всяко допълнително знимание в училище, на което детето ми се е записало и без оценка, тя смята за претоварване, отделно всеки път пита дали децата се хранят добре, защото дъщеря ми си е направо кожа и кости. Сега сме в чужбина, виждаме се по скайп само. Като тръгнем за Бг и на море се почва - купете си слънцезащитен крем, вземете си и якета, на морето духа и т.н. Мислиш ли, че и се връзвам. Не. Знам, че го прави от добро сърце. С почти 10 г. брак и две деца, отдавна знам и какво ми трябва и какво не и от какво боледуват децата и колко ядат и т.н. Тя си изкаже приказката, ние и кажем добре и си правим каквото си знаем. С майка ми е по същия начин. Действа безотказно и не ме натоварва.

# 328
Аз нямам нищо против да изказва мнение, но едва ли не ми се кара колко съм безотговорна да не обличам детето. Постоянно. "Ама защо не си я облякла."

# 329
Ами защото така съм решила да облека МОЕТО СИ ДЕТЕ-и кажи и хич да не се меси......ей все много знаят.

Общи условия

Активация на акаунт