♡~ Аромат на ягоди ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 16

• 42 403
  • 758
  •   1
Отговори
# 135
Джан Текин чете сценария

Скрит текст:

Приликите са случайност

Ъ....ъъъъъ....изУбщЕ ни сЪ случайност .....на точния адрес сЪ...... Joy Joy Joy

# 136
Джан Текин чете сценария

Скрит текст:

Приликите са случайност
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 137
Охх вече съм на компа, ще пиша спокойно.. че и аз с тоз телефон, луда станах...  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

Джанжим... джанъм беним.. как е възможно чак такъв ИДИОТ да си бе, олум..   #2gunfire #2gunfire #2gunfire Всеки път един и същи въпрос, ама отговор йок..  ooooh! ooooh! ooooh! Няма да го разбера никога тоя човек- обича я, осъзнава го /вече/, само се дразни и ядосва с оная, чуди се как да се измъкне по- бързо, когато е с нея.. ама пак там тича... и наранява малката сладурана..  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire Оххх ако го подхвана, не на клечки за зъби, не на трески, ами направо на сол ще го стрия това дърво неземно...  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Медиха анъм, кучката му с кучка, и тя номера върти.. ама хак й беше и на нея, без да се усети..  hahaha hahaha hahaha Джан с каква доволна физиономия излезе от спалнята й..  Whistling Whistling Защо е такъв страхливец това момче, защо го е страх да докосне нашето момиче.. все едно огън ще го изгори..  ooooh! ooooh! ooooh! Не че няма, ама то от този огън не се бяга..  Laughing Laughing Laughing Амсалак, абдал, кво друго да кажа..  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
За Елиф няма да коментирам.. тая вече само като я видя и жумям.. тия сцени ги карам само на звук, че  Sick Sick Sick Ама тука Айшегюл отново показа колко ни е глупавичка- защо върна картината на мястото й...  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Да я беше оставила прибрана, че да пита Джан бей кой и защо я е махнал... да видим Елиф анъм какво щеше да обяснява..  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Тя щеше да се извинява тогава, ама на.. нашето глупаче пак я спаси, без да иска..  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Ефе и Едже... противни са ми и това.. във всичко се месят, всичко объркват, после Айшегюл си пати..  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Дори сега да изглежда, че Едже я "спаси" с това заминаване, е точно обратното според мен.. ама нейсе, ще почакаме, ще видим..  Thinking Thinking Thinking Иншалах, може и да греша..  Thinking Thinking

Отивам на повторение, ама само на избрани моменти... че после ни д-р Синан, ни Патрона ще ме успокоят... а утре ще ставам барабар с петлите, с които обикновено лягам...  hahaha hahaha

Иийгеджелер, къзлар!  Hug Hug Hug Hug

# 138
Добър вечер!  Hug

Не можах нито да гледам онлайн, нито да ви чета  ooooh!  Сега наваксах  Flutter

Лаве Hug Страхотна си, джанъм!   bouquet  Да се оправяш бързо и да се оттървеш час по-скоро от настинката Praynig

Чета, чета и нищо ново - Елиф е все същата тъпанарка, Медиха също  ooooh!  Мурат е рицарят на бял кон  Flutter  Само май Джанджим се осъзнава и ще иска прошка  Thinking  Ще трябва да го изгледам, че да ми се изясни, пък после и с превод  Crazy  
И какво излезе - кучето не е било подарък за Айш ни от Мурат, ни от Джан  Whistling  По такава пързалка ни пускат от екипа с фрагманите и снимките, че чак съм им обидена и огорчена  Naughty  За маймуни ли ни взеха  Naughty Crossing Arms

# 139
  • Разград

Фрагмана утре ще го правели

Айш заминава с Мурад, нали днес пусках клипчетата от рецепцията в хотела.
От тук нататък вече няма да е по корейска версия, а по турска щом имат намерение за сега да продължът сериала.

Ваня, тези клипчета са от 1 еп,когато Аиш отиде на почивка уж и се мъчеше да разбере обясни защо няма стая, Мурат там я видя за пръв път и и помогна, ако е друг клипа извинявай , но тези от вики които гледах са стари сцени

Вярно, че от там, а се чудех защо са ми толкова познати.

# 140
Здравейте, не зная дали е поствано, но все пак го слагам - рейтинга на КА от снощи

# 141
Чудесна игра на Памир Пекин ,много го бива в тази роля на силно влюбен мъж , четец на женската душа ....съпричастен  с  преживяванията на любимата жена ....

# 142
  • IT
Чудесна игра на Памир Пекин ,много го бива в тази роля на силно влюбен мъж , четец на женската душа ....съпричастен  с  преживяванията на любимата жена ....
Играе роля на мъж, а не на пубер.

# 143
Чудесна игра на Памир Пекин ,много го бива в тази роля на силно влюбен мъж , четец на женската душа ....съпричастен  с  преживяванията на любимата жена ....
Мен пък не ме кефи ни Мурат, ни Памир. На единия ролята, на другия суратя

# 144
Славе, право в десятката си с Джан и сценария  Hug

Темпи, много готино заключение   bouquet  Лека нощ  Hug

Ваня  bouquet Дано е вярно за утрешния фраг  Praynig

Марти, още днес сабах-сабах Лавето публикува рейтинга, но остана в другата тема  Peace

+1

# 145
  • IT
Ще си пусна и аз преди сън избрани моменти- Айш с едната вежда и как си повдига потурите до подмишниците онзи, като и подарява пасатора и как се заклещи с роклята

# 146
Така като гледам снимката на Ваня, дали
няма да се оформи една авантюра между Айш
и Мурат и сериала да се проточи във времето... newsm78

щом започва турската версия newsm78
Време е Джан да страда, да ревнува, да му е гадно...
да разбере какво е изгубил...

На Мурат му ставам все по-голям фен...страхотен пич
във всяко отношение

# 147
Скрит текст:
Така като гледам снимката на Ваня, дали
няма да се оформи една авантюра между Айш
и Мурат и сериала да се проточи във времето... newsm78

щом започва турската версия newsm78
Време е Джан да страда, да ревнува, да му е гадно...
да разбере какво е изгубил...

Скрит текст:
На Мурат му ставам все по-голям фен...страхотен пич
във всяко отношение

Емс  Hug  
И аз взех да си мисля за това - Мурат да е известно време с Айш, че на Джан барем му дойде от нейде акълЯ  Whistling
Но все пак са турци, дали ще си позволят такива фриволности  Thinking

Песента наистина е хубава  Heart Eyes

# 148
# 149
İlişki Durumu Karışık 13 bolum - http://www.showtv.com.tr/dizi/tanitim/iliski-durumu-karisik/1434

Нежи  Hug Heart Eyes благодаря за пожеланията .

Общи условия

Активация на акаунт