Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са някои препоръчителни летни парфюми?
Как мога да подобря трайността на парфюма Eau de Merveilles?
Кои са някои популярни зимни парфюми?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са някои препоръчителни летни парфюми?
-
Как мога да подобря трайността на парфюма Eau de Merveilles?
Форумът предлага съвети за подобряване на трайността на парфюма Eau de Merveilles. Някои потребители предполагат, че кожата може да изяде аромата, особено при първоначалния взрив от черен пипер. За да тествате дълготрайността, се препоръчва да го приложите върху една-две приятелки и да наблюдавате как ще се развие.
-
Кои са някои популярни зимни парфюми?
-
Как мога да се справя с разликите в цените на парфюмите в различните магазини?
-
Как мога да избера подходящ парфюм за покупка?

Снощи, мислейки си за хладното време и за парфюми със зластисти оттенъци, се осмелих да го нося. След първоначалното пачули, парфюмът разцъфтява, затоплен от кожата и след толкова цветни и цитрусови аромати през лятото, дъбовият мъх и ветиверът са прекрасен контраст на розата и жасмина.
Зелените ноти ги няма в Еликсира, който е по-мекичък.
Имал съм го,но ми свърши.Мислех да го купя пак това лято,но така и не го взех пак.И аз не усещам никакъв карамфил.
От години никога не съм плащал за Private Blend повече от 145лв/50 мл , а с някои условности може да слезеш на 125лв/50мл .Tabac Rouge е само 100-ца,като до преди малко повече от половин година можеше да се намери в Ензо за 245лева .В момента може да се намери в Ибей в Германия и Люксембург за 125 евро,но ако искаш сигурна доставка си плащаш 16 евро.Реално цената на 100мл Tabac Rouge за мен в момента е по-висока , от това,което бих платил за 100мл Tobacco Vanille.