Против акне/пъпки по лицето 4

• 114 223
  • 746
  •   1
Отговори
# 465
# 466
  • Карлово
Включвам се да споделя, че нещо не ми действа този Red Out на Фитокод. Вече минаха 3 седмици. Когато се намажа в следващите няколко часа малко ми избледняват червените петна и после пак се връщам на същото положение
За флуида ли говориш?
Скрит текст:

Zlatna_ribkе,

Това не сме точно ползвали, понеже от друг сайт отказаха да доставят, намерих подобна маска тук
http://www.himalaya.bg/product/114/maska-za-litse-s-badem-i-krastavitsa.html

Ами не, че не чисти, ама не е кой знае какво. Гледах тубата се подмяташе в шкафа, без някой да напира да се чисти с нея.

# 467
  • Бургас
Не, за крема става дума.

# 468
  • София
Не съм чела темата и се надявам да не е обсъждано два поста над моя  Whistling
Каква би могла да е причината, за появата на болезнени пъпки по лицето и гърба, на дърти (36) години?  Shocked

# 469
  • САЩ
Мацки, този Panoxyl наистина е магически крем, за една седмица ми изчисти лицето, не мога да повярвам просто  Heart Eyes

Обаче всичките му странични ефекти и те ме удариха. Хидратиращия крем ме спаси от сухата кожа, но сега драмата е, че цялото ми лице е зачервено и много ме дразни - някакви идеи за крем/маска/продукт да махна зачервяването в комбинация с паноксила?

И още, комедоните ми се поизчистиха, но разширените пори остават... да търся ли други продукти да затварям порите или да изчакам още малко да подейства паноксила  Thinking

# 470
Каква би могла да е причината, за появата на болезнени пъпки по лицето и гърба, на дърти (36) години?  Shocked

Алергична реакция към някаква нова козметика?

# 471
Някой ползвал ли е серията на AKNICARE ?
За дете на 11 години ми трябва.

# 472
Да споделя,че все пак си купих сребърна вода.Добре ми се отразява,вече изхабих едно шишенце и пак ще си купя.

# 473
Аз ползвах Акникеър и бях доволна. Ползвах ролер, лосион, крем и измиващ гел, но са много агресивни и страшно изсушават кожата. Sad То всъщност лосиона е много силен. А ролера нанасях само върху пъпките.
Измиващия гел и крема мисля може да ползвате, но другите неща не знам дали са подходящи за малко дете.  Много ли е сериозно положението?

Ирене, аз с крема нямам опит, а ти защо не взе флуида? Все пак мисля, че трябва да му дадеш шанс, нали био козметиката действа по -бавно. Rolling Eyes

За зачервяване след паноксил може да ползваш Ла рош Цикапласт или друг подобен медицински. Peace

# 474
Да споделя,че все пак си купих сребърна вода.Добре ми се отразява,вече изхабих едно шишенце и пак ще си купя.
Как я ползваш ?

# 475
Обтривям сутрин и вечер,на почистено лице с памучен тампон.Не съм пила от нея засега.

# 476
Обтривям сутрин и вечер,на почистено лице с памучен тампон.Не съм пила от нея засега.
Благодаря , не знаех ,че става за лице , аз за детето съм я ползвала.

# 477
  • София

Алергична реакция към някаква нова козметика?
Thinking Не бих казала, че ползвам нещо ново - нито козметика, нито препарати.

# 478
  • София

Мис Бингли, изсушава ли кожата? И разреждаш ли я или не? Купих едно шишенце за моята тийнейджърка, че от време на време й излизат пъпки, но се чудя как да й кажа да го ползва. На самото флаконче пише, че за пиене се разрежда 1:2 или 1:4, но за външната употреба не пише нищо.

# 479
  • Бургас
Мацки, този Panoxyl наистина е магически крем, за една седмица ми изчисти лицето, не мога да повярвам просто  Heart Eyes

Обаче всичките му странични ефекти и те ме удариха. Хидратиращия крем ме спаси от сухата кожа, но сега драмата е, че цялото ми лице е зачервено и много ме дразни - някакви идеи за крем/маска/продукт да махна зачервяването в комбинация с паноксила?

И още, комедоните ми се поизчистиха, но разширените пори остават... да търся ли други продукти да затварям порите или да изчакам още малко да подейства паноксила  Thinking

Щом за една седмица си се изчистила значи си била доста лек случай. Явно 10-ката ти идва твърде силен. Разреди ползването му. Например през вечер или две. Като ти свърши по-добре мини на по-нисък процент. Например 2,5%. И аз имах зачервяване първата седмица, но не съм правила нещо по-специално. Мина ми от само себе си. То даже си го пише в листовката, ако се получи зачервяване да се разреди ползването. Моите комедони също се изчистиха. Причината е че бензоил пероксида намалява продукцията на себум. За свиването на порите обаче нищо не мога да те посъветвам. Някои хора просто имат такава кожа. Моята е такава - дупчеста. И на майка ми и на баба ми също.  Cry

Общи условия

Активация на акаунт