Ето ни и нас сега с малки ЮЛСКИ слънчица (2)

• 38 703
  • 662
  •   1
Отговори
# 90
  • срещу двата комина :)))
аз го слагам в чувалче и го обличам добре и пак сме навън по няколко часа, ако вали в моловете  Joy

# 91
Днес бяхме на преглед. Не се чуват хрипове, антибиотика го спираме и само пръскаме капки в нослето.
За на вън обличаме едно по тънко космунавче, че от сега ако сложим дебелото с какво ще се обличаме на - 15. Само да не вали дъж друго не ми пречи. Витамин Д не й давах че си имаше слънце ма сега трябва да го почнем. От 2 капки няма да се предозира споко.

# 92
Мамита ,вие слагате ли бебоците в кенгуру или раница.Аз сериозно се замислям за кенгуру ,защото тези ранички май ми идват по-скъпички и при  това  незнам дали ще се хареса на моята бебка да стои вътре.Аз харесах на Чико(щях да пратя линк ,но от таблета ми е трудно) Simple Smileтова ми хареса ,че може и с лице и с гръб към мен да се слага.А раничките мисля,че могат само с лице към мен ,а моята беба не обича изобщо така да стои.
.

Ние взехме на Крисия таковаhttps://www.google.bg/search?q=кенгуру&oq=кенгу&aqs=chrome.2.69i57j69i39j0l2.6716j1j4&client=ms-android-htc-rev&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#q=kenguru+hauck&imgdii=GRSdDfo39e2KwM%3A%3ByuvBdWLRS44jwM%3A%3ByuvBdWLRS44jwM%3A&imgrc=yuvBdWLRS44jwM%3A
 От хипо ленд заспива на втората минута Simple Smile

# 93
И Алекс е на две капки от самото начало и по цял ден навън дори и в момента. Обличам плюшен гащеризон, отдолу боди с дълъг ръкав,  чувалче.

Вашите бебоци хващат ли предмети вече? Моят още не, ама дано скоро успее, че да чеши зъбките. В четвъртък е прегледа и ужасната ваксина. Дано го опазим здрав.

# 94
Моята бебка сега си разглежда ръцете и докосва играчките, когато и подам някоя я хваща, но съм сигурна, че не го прави съзнателно, но пък успешно си маха бибата с ръка или я придържа.

# 95
Привет от мен.

Бебка я нося успешно в май тай слинг. Взех го от ОЛХ за 19 лева, за да не ме е яд, ако беба не ще в него. Сигурно са някакви китайски, не се отличава с качество, но върши работа. Ако почна много да я нося, ще инвестирам в ерго раница.

Витамин Д не давам, защото беба е на АМ (както можете да се сетите кърменето не върви с химиотерапия Sad ) и док каза, че в АМ имало достатъчно витамин Д за през лятото. Ще видим на следващата консултация какво ще каже.

Бебка хваща разни неща все по-успешно. Много си разглежда ръчичките и си ги хваща. После ги яде.  hahaha 

Нещо ми се разболя тия дни с хрема, киселост и липса на апетит. Сега уж се поправя, но яде по-малко от преди. А вече стана на 4 месеца. Яде по 90-120 мл през 3-4 часа, и прави две паузи през нощта по 6-7 часа. Май ще си отглеждам второ злоядо дете.

# 96
Добро утро... на нас пак ни тръгва зъбче явно.. милото дете не спира да плаче. Взех и пастичка и по напипване горния венец е цели надут а педито усилено не си вдига телефона...
Посягаме и ние към играчки вече и всичко си го бутаме в устата.

# 97
  • срещу двата комина :)))
здравейте, и моя момък посяга вече към играчките Sunglasses и да се почерпите, виртуално, вече не сме в графа новородени- Сами днес става на три месеца  Laughing

Скрит текст:

# 98
  • Варна, кв. Аспарухово
Честито на наборчето, Търнарче  Hug
За да се почерпим за днешния празник на бебо с баща му ходихме на дискотека събота  Sunglasses
Нашият тримесечко хваща играчки чат-пат, но ръцете на мама са му по интересни.
Умира да си играе с пръстите ми  Whistling
Сега се забавлявам как от време на време си държи сам шишето.
Абе вече са си интересни малчовците.
Бибата върви към пенсия защото ръцете са по-сладки. Лапа ги целите, а не само палците за това съм спокойна  Flutter

# 99
Здравейте bouquet

Честити месечинки на всички Hug
Ние сме добре-спим, гукаме, бърборим, смеем се. Хваща играчки, чеше се с гризалките и ръцеете яде, но му ги бутам, че после няма отърване, а и не е добре за челюстта Peace Най-новото е, че се мъчи да става като е в люлката, а като го изправя за 5 сек. му е много интересно само оглежда Crazy
Витамин Д- по две капки Peace

# 100
Привет и от нас. Днес бяхме на ортопед. Всичко е наред и каза от 4 месечна възраст да я слагам да седи /вече бебетата не били като едно време newsm78 /. На вас така ли ви казаха за сядането? Дали пък не е твърде рано? Каката я слагахме от петия месец облегната и от шестия я пробвахме да седи. Каза и в кенгуру да я слагам от тогава, сега можело в слинг. Не му казах, че вече няколко пъти съм я слагала за по 15-тина минути, но иска да е с лице навън и да гледа. За ходене до близкия магазин така ще продължавам, защото е мъка с количката.
Вигантола и на нас ни е даден по 1 капка на ден, а с ръцете положението е страшно-яде ги все едно са от захар. Нищо не хваща обаче с тях или поне не целенасочено. Иначе вече ги държи доста време отворени, а не в юмруче като преди. Затова я слагам в активната гимнастика често и в количката съм окичила играчки, за да се упражнява.
Слава богу времето ще се пооправи и ще можем да излизаме. За съжаление София спи точно 30 мин. в количката и се събужда и реве. Затова сега смених кошчето с порт бебе та поне да гледа.

# 101
  • София
Здравейте и от нас мами! newsm51

Бебка вече не е със запушено носле и Слава богу е добре  Praynig, но аз й баща й отново сме. Sad ... От тази сутрин отново ме гепи хремата и имам леки болки в гърлото. ooooh! ... Започнах тонзилотрен и искрено се надявам да помогне, защото в четвъртък или в петък трябва да й бият ваксината, въпреки че мисля поне до другата седмица за всеки случай да я пропуснем. ... Вие какво ще кажете по въпроса? Thinking ... Не съм сигурна, че ще ми мине до тогава. Naughty ... А пък на ММ отново му се появи алергията, която я има всяка година / хрема и оттам кашлица / и ще кара цяла зима #Crazy и това дали ще се отразява на ваксините?! Shocked ... Дъщеря ми лежи почти всеки ден за малко под една активна гимнастика, на която или се смее или плаче. baby_neutral ... Прави опити да сяда и да се набира и иска да стои права. ... Ръчичките са много сладки Mr. Green, а Вигантола от самото начало си й давам по две капки. Peace

Лека засега от нас! smile3525

# 102
И аз слагах каката някъде от 4м да сяда (по снимки се ориентирам) всяко бебче е различно. Някой са по мързеливи и предпочитат да си лежат други нямат търпение да пораснат. Мое мнение е че ако имат желание да правят нещо не трябва да ги спираме и обратното ако не са готови не трябва да ги насилваме. Има бебета който до 6м не се обръщат и други като каката който на 6м и нещо вече лазеше. Общо взето трябва да се водите по бебето то ще покаже готово ли е или не.
Ние още не хващаме играчки. Слагам й в ръчичката и тя стиска , но не съзнателно и след малко я пуска. Когато е по корем прави опити да се обърне. Понякога й се получава но рядко. Прави ми впечатление че когато я слагам на краката ми в полу легнало положение понякога така се извива че се катурва на спалнята. Ма ние сме и още малки де та не бързам.

# 103
Мария, аз бих изчакалас ваксината Peace И на нас ни предстои, но големия със сополи и вместо да минава ми каза днес, че и гърло го боли Sad

# 104
 newsm51 newsm59 sling Честит рожден ден на Сами! Още малко и ние се включваме в третия месец!
Носих го в слинг нколко пъти, но адски ми тежи на лявата плешка, защото открай време си имам слабост в нея. Даваха ни трикотажен слинг шал 6 метра, ама постоянно увисваше. Имаме кенгуру на Чико от др. бебе момиче,ама май е рано, иначе ми подариха Caboo слинг на Close и е супер!!! Не се развлича и е от две части. Силно препоръчвам.
В началото само висеше на цица в слинга и като я изпусне ставаше гневен. Blush

Общи условия

Активация на акаунт