Ясновидци/врачки - тема 29

• 164 850
  • 786
  •   1
Отговори
# 510
Въпреки изчистването имах паник атака и то на 31-ви. Май отговорът не е в ясновидките...

# 511
fanito83, отиди да ти леят олово ( куршум ). Освен че може да ти помогне, няма да ти навреди.
Някой от хората, които се занимават с това гадаят по оловото какъв ти е проблема и какво се е случило ( не говоря само за уплаха ) ! 
Пожелавам ти успешна 2016, с по-малко нерви и много здраве и късмет !  Simple Smile

# 512
Благодаря ти! Дай Боже и за теб да е добра! bouquet
И аз се замислих дали да не отида да ми леят куршум, но като че ли все по-малко предлагат тази услуга. А и като гледам мненията няма много доволни. Аз съм от София и тук май вече никой не лее, само гадаят и "чистят". А леенето на восък помага ли както оловото?

# 513
Не се замисляй ами отиди. Няма начин да няма такъв човек, който да лее олово в София или в близката околност ! Потърси и поразпитай наоколо. Другото което може да ти помогне е така нареченото "весене". В едно село близо до нас имаше такъв човек, мислех да ходя, но днес ми казаха, че е получил инфаркт и вече не практикувал. С повечко вяра в собствените си сили тръгваш да търсиш и повярвай ми ще намериш лек!  За леенето на восък - аз лично съм скептично настроен. В нашия край всички баби, които имат тази дарба да помагат срещу страх и болести леят олово.
Колкото до врачките и гледачките - сигурно има такива които помагат, но повечето така са го обърнали на печелбарство, че нямам думи. То за това и дарбата им стига до там Wink  НЕ се отчайвай ! Все още има ( и ще има ) хора които помагат и имат дарбата. Техните имена не са по интернет страници и нямат сайтове за реклама, но пред домовете им от ранни зори има опашки от хора търсещи помощ. Те нямат такси - каквото ти си прецениш им оставяш. Търси и не се отчайвай ! Ще се оправят нещата !  Simple Smile 

# 514
А по снимка правят ли леене на куршум дистанционно? По принцип не живея в БГ и не съм си често тук и затова питам. Не, че вярвам много, от всички лутания само химията даде резултат. Всичко друго - и чистенето на Боряна Ангелова и гаданията излязоха напразни надежди и преливане от пусто в празно.

# 515
А по снимка правят ли леене на куршум дистанционно? По принцип не живея в БГ и не съм си често тук и затова питам. Не, че вярвам много, от всички лутания само химията даде резултат. Всичко друго - и чистенето на Боряна Ангелова и гаданията излязоха напразни надежди и преливане от пусто в празно.

За снимка не знам, но на мен са ми леели куршум върху дреха.

# 516
Някой може ли да каже нещо за Джемиле от Пловдив?

# 517
fanito83, мисля че леят но не по снимка а върху дреха. Но трябва да попитам. Но съм сигурен, че на малки деца се лее върху дреха - поне като ходих преди една майка носеше дреха на детето си понеже било много малко.

# 518
fanito83, мисля че леят но не по снимка а върху дреха. Но трябва да попитам. Но съм сигурен, че на малки деца се лее върху дреха - поне като ходих преди една майка носеше дреха на детето си понеже било много малко.
Може и по снимка,аз съм носила Peace

# 519
Пуснах SMS в сайта на Евелина Лютова. Само по малко име и рождена дата феномена рече че имам магия, обаче аз нещо не съм склонна да и дам пари да я разтури.  Съвсем се оляха тия феномени! Ще речеш, че чиляк без магия не остана на тая грешна Земя! Laughing

# 520
Някой може ли да каже нещо за Джемиле от Пловдив?
Лъжа и измама е !!!

# 521
Така като гледам май никоя не става. Laughing

# 522
Писах мейл на Елвира преди няколко дена, но още нямам отговор. На вас за колко време ви отговори?

# 523
Има и добри , лично на мен винаги ми познават на карти Индийски и Леорман или нещо такова беше .

# 524
Отностно Елвира и аз чакам оъговор по имейла

Общи условия

Активация на акаунт