Отговори
# 525
Според мен Дефо не каза,защото се притесняваше  Peace тя от мислите си се плаши,камо ли да говори открито за това  Mr. Green  показаха ни я неопитна в това отношение,но ето,че болката развързва езика на човек...което е за добро понякога  Heart Eyes

Края на фрага го слушах няколко пъти без да гледам картината и така се личат гласовете,че са различни  Wink първия е на Дефо,но другите два не мога да кажа кой на коя е,защото са мн къси...мисля си,че в средата е Суде,пък накрая Иза ли беше,ама не съм сигурна... Peace

# 526
Сега Яса ще го отнесе от Суде  Mr. Green Ма по-добре  Laughing

# 527
охх,Тери,мерси  Hug  аз още си я пускам тази песен  Crazy като чуя отначало инструментала и се разтапям  Crazy Crazy Crazy...  интересно,че не я свързвам с конкретните сцени,а с други от сериала - пр.когато Йо отиде до дома на Дефо вечерта да я пита за книгата...когато я изгони,заради обувките...простичкото му "извинявай" тогава... Heart Eyes

тук сякаш очите на Йо казват - обичаш ли ме наистина  Heart Eyes

# 528
# 529
Ще гледаме женска война. Тя за това Дефне застанала до Патрона.Бившата ме разбива карали се като мъж и жена.Те италианците сега е времето да дойдот а по скоро те двамата с багажа,на самолета и у Италията.

# 530
Mr. Green Crazy Crazy  ако Шоколадката прекали,може да очакваме подобни действия пак от Дефо  Mr. Green ама този път Йо няма да й вика "йетер",ами направо ще й прасни един целуфан,за да спре  Joy Joy Joy

От мен лека  Hug Hug Hug

# 531
Няма да останат на Йомер чаши покрай чупенето на Дефне ама нищо.Комер си го заслужава.

# 532

Mr. Green Crazy Crazy  ако Шоколадката прекали,може да очакваме подобни действия пак от Дефо  Mr. Green ама този път Йо няма да й вика "йетер",ами направо ще й прасни един целуфан,за да спре  Joy Joy Joy

bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop

# 533
Да повдигна  ooooh!

# 534
Laughing Laughing Laughing

Теро  Hug Heart Eyes Видя ли Несли и Бу  Whistling

Добро утро на всички  Hug Hug Hug

# 535

Еви  Hug  Heart Eyes , къде? Пак съм изпуснала  ooooh! Joy

# 536
У Фатиха ги пущих  Laughing Laughing Laughing
Много хубави  Heart Eyes

# 537
У Фатиха ги пущих  Laughing Laughing Laughing
Много хубави  Heart Eyes
Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Аз щях и до там да се разходя, ама първо тук се намърдах  Mr. Green Мерси, че ми каза  Heart Eyes

# 538
Гюнайдън Hug Hug

# 539
Добър ден  Hug Hug Hug

Тери,Еви,Верче  Hug

Общи условия

Активация на акаунт