♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 18

• 53 730
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
Нина, името на Из означава "следа, диря"  Peace  Ренка го сподели днес в темата  Peace

# 556
  • Пловдив
Дениз глас има, ама от към фасон го мяза на настъпана жаба. Ведат се позагуби миналия епизод, като нищи може да е обърнал резбата за аркадаш на Кориш hahaha

Казах ви аз, че Гюзлюкът никъв го няма  hahaha

# 557
# 558
Нина, името на Из означава "следа, диря"  Peace  Ренка го сподели днес в темата  Peace
Нежи,  Hug Hug Hug Hug  тъкмо се върнах да чета, щото днес съм #Crazy и видях, че в превод е следа. Тъкмо да се върне по следите си и маршова диря  от там дето дойде.

Дениз глас има, ама от към фасон го мяза на настъпана жаба. Ведат се позагуби миналия епизод, като нищи може да е обърнал резбата за аркадаш на Кориш hahaha
Сарде то и без това малко му трябва на очилатко, като си спретна оня ден кукуригу на брадата направо ме заби от всякъде. Пък и тъкмо ще разсейва Кориша та да не мисли само за конспирации и глупости ooooh!

# 559
Обаче, пък с Нера ще са си лика прилика и двамата такива грозници. Нежми бей да си гледа пашалъка с некое моме от офиса. Исо искам да е забременил Яса с тризнаци, че като я харзулнат от фирмата и Дениз я изхвърли кат мръсна котка да иде да живей в махалата. После да се цани сервитьорка в на Сердар кафенето, да вдигне алъш вериша. Бабата на Дафне и дядото на Йомер да се вземат, че да отгледат онуй малкото многознайче. Суде да си гледа Синан, ама да го заведе там от де дойде. Кориш го натъкмих с Ведат. Мине да излезе в заслужена почивка. Самоходния скелет Из пиис да потъне в Босфора, че тия вече да се вземат и строшат някоя спалня в първа брачна нощ, не само да лющят мазилките по стените.Казах.

# 560
Обаче, пък с Нера ще са си лика прилика и двамата такива грозници. Нежми бей да си гледа пашалъка с некое моме от офиса. Исо искам да е забременил Яса с тризнаци, че като я харзулнат от фирмата и Дениз я изхвърли кат мръсна котка да иде да живей в махалата. После да се цани сервитьорка в на Сердар кафенето, да вдигне алъш вериша. Бабата на Дафне и дядото на Йомер да се вземат, че да отгледат онуй малкото многознайче. Суде да си гледа Синан, ама да го заведе там от де дойде. Кориш го натъкмих с Ведат. Мине да излезе в заслужена почивка. Самоходния скелет Из пиис да потъне в Босфора, че тия вече да се вземат и строшат някоя спалня в първа брачна нощ, не само да лющят мазилките по стените.Казах.

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 561
  • Пловдив
Повтарям се, ама

Сарда ПРЕЗИДЕНТ !!!
 rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 562
# 563
rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop

# 564
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Смея се със сълзи,добре че съм сама

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Абсурд.....жена ще е новата приятелка на Кориш, нали се прехласва по някоя. Не харесва Ведат,от къде го измислихте точно пък него, козел

# 565
Смейте се вие, но аз тука направо в пред инфарктно състояние съм от тез фрагмани. То нито на Ашкъ' нито на Статуса е по мед и масло. То интрига, интрига, но хайде хепи енд и следващите моля.

# 566
Смейте се вие, но аз тука направо в пред инфарктно състояние съм от тез фрагмани. То нито на Ашкъ' нито на Статуса е по мед и масло. То интрига, интрига, но хайде хепи енд и следващите моля.

Joy Joy Joy JoyНе с е напрягай,на  Джан му идва акЪлЯ, а Патрона го друса Ашка Joy Joy Joy Joy Искам да са някъде сами на белите възглавници Laughing
Доста ще се напрегнем до хепи енда,, първо ще минем през някой тук-там хапещ

# 567

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Абсурд.....жена ще е новата приятелка на Кориш, нали се прехласва по някоя. Не харесва Ведат,от къде го измислихте точно пък него, козел

Може и да си права, но много се съмнявам, Корай да мине в правия път и да вземе да харесва жени. Ако пък се сдуши с бившата на Патрона, Нера ще го удуши-от една страна предава нея като я сменя с Из пиис, от друга тая е пречка за плановете й Дафне/Йомер.

# 568

Скрит текст:

Може и да си права, но много се съмнявам, Корай да мине в правия път и да вземе да харесва жени. Ако пък се сдуши с бившата на Патрона, Нера ще го удуши-от една страна предава нея като я сменя с Из пиис, от друга тая е пречка за плановете й Дафне/Йомер.

Не му трябва да харесва жена, няма и да се случи, на него му дай да клюкарстват и злобеят по някой. Интриги пед......и ще творят. Пеперудки Joy Joy Joy Joy

За Нера не ми се мисли как ще реагира,окото и съвсем ще изхвръкне
Joy Joy Joy Joy

# 569
  • Пловдив
Момичета, аз се оттеглям.
Четох сценария на нашата видна звезда Сарда  Flutter около 658675 пъти и се надявам да го сънувам, велико ще е, утре сутрин ще ви разказвам.
Айди лека  Hug

Общи условия

Активация на акаунт