♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 20

• 45 983
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
Скрит текст:

http://www.haberler.com/bir-kivanc-degil-ama-baris-arduc-neden-i … i-7792227-haberi/

Инфо от днес, споменават се Баръш, Къванч Тътлату ,Кенан Им.... Онур Коришов.....и за какво иде реч, да не са гости на сериала или те са били гласени за ролята на Йомер / баш/....интересни са коментарите под статията- чооооооок гюзел, чоооооок...

Не, не са били гости, няма общо с ролята.Всяка година се прави събиране със социална цел, продават билетите по 1000 лири, тази година единодушно са поискали Баръш за гост.Пишат, че не е типичен мачо като Киво или Кенан.

Същата информация която Ванчето сложи днес от рускините- защо Баръш е харесван. Различава се от горе споменатите имена,защото жените не искали вече да гледат мъже тип мачо, а той е с младешко излъчване.

Форумите само за фрагман питат и ето отговора
Фрагман ще има,потърпете, /нужно е търпение/

# 301
А рускините се шегуват

ИЗ: И что ты находишь в этой Дефне Омеррр...
ОМЕР: Поверь, глядя на тебя, мне не нужно ничего находить.

# 302
Нещо от човек, който е част от екипа на Статуса, за фрагман ли става въпрос или нещо друго, ако може някой да преведе Praynig bouquet

# 303
Търпение нямам вече  #Cussing out

# 304
За снимката на Джан според мен е плакал и молил Дребосъчка да не се развеждат.. А сега е доволен, защото тя се е съгласила.. Иншалах..  Praynig Praynig

# 305
Нещо споделено  Crazy  Crazy  Crazy

Скрит текст:
Голям е каръшик в темата, нещо което ми доставя истинска наслада когато чета. Статус на героите любовно объркан. Всеки някого гони, влюбени та чак загубени...гледам Йомер, мисля за  Джан, Дефо я мятат по дуварите в следващия момент снимка с Аиш която реве под дървото, че нея няма кой да метне даже и на дивана...замислен Мурад и Яса около него, Кориш мята белтъци на Елифа от съседния пост, деде Исмаил намига на баба Тюркян , Нериман хвърля око на Таксин Текин, Неджмиш виждайки маман  Медиха потрива доволно брада и " машаля,чок татлъ"... Синан се мъчи да сваля седналата Едже, която нагъва поредната щайга с ябълки, но виждайки корема, бяга при Дениз Транба да си оправи вкуса, Мине и помощничката от Статуса на чай от резене обсъждат синдиката на домашните помощници ,а Суде гледа шоу тв и изявлението на Джан Текин и си мисли " какво вълшебно дърво..."

...и за разкош тук там новите герои от Кара севда Бебо и сие чакат да дайде и техния ред в целия този каръшик....

Е, от мен лека! Всички сте страхотни!

# 306
За снимката на Джан според мен е плакал и молил Дребосъчка да не се развеждат.. А сега е доволен, защото тя се е съгласила.. Иншалах..  Praynig Praynig
Темпи, Hug Heart Eyes
Много ги харесвам и двамата, но според мен трябва да се разведат, да разбере Джан какво е имал и как му се изплъзва измежду пръстите, защото не е действал навреме. Много искам Елиф да се примири и да ги остави, да има развод, а после една прекрасна сватба за двамата сладури Heart Eyes (вече съвсем реален брак), ама Мурат какво го правим  newsm78 и той заслужава да е щастлив.

# 307

Като меденка" Любимка" ми е тука, много му отива това съчетание на костюм и риза. Flutter
Хайдаааа от баклавата на меденките преминахме,а?

# 308
# 309
  • Пловдив
Ахахах, Жани, ми като не е по татус, баклава йок.Ама беше много елегантен наистина Simple Smile

# 310
Тя и оная Из-киликанзер неден му се точеше на татуса..чуш йок артък!!! Mr. Green

# 311
Ей тоз татус  ама от 15 епизод не го е показвал... Joy Heart Eyes

# 312
Ей още няма фрагман , какво направиха тези хора...

# 313
  • Разград

17 серия на Ашка за 72 часа има 5.088.000 гледания

Хактан:
- И тем более такой фраг что...чудо..
- В этот раз будет не пожар, а землетрясение

# 314
Ей още няма фрагман , какво направиха тези хора...

Държат напрежението да е на висота #Crazy

http://www.startv.com.tr/dizi/kiralik-ask/fragmanlar/sayfa/1/kir … -bolum-2-fragmani   ето го

Общи условия

Активация на акаунт