Balea, Alverde, Catrice, Essence - 21 (Козметика от ДМ и Лили)

• 93 074
  • 762
  •   1
Отговори
# 615
Притеснявам се, че и аз трябва утре да ходя за боя.. Crazy
Бижунке отчет на спиралите ако обичаш, и коя е тази нещо си черно си... newsm78
Mr. Green  Mr. Green
Ето такава е, само че пише ultra black,  а не volume glamour. Тази е с някакво прозрачно дънце, защото има и като бялата, но черна и пак пише ultra black. Открих я
А Мейбълин е жълтата от брошурата. Като ги пробвам ще разкажа.

Тайга,  ppp Hug

ПП. Жълтата спирала на Мейбълин от брошурата е чудесна!

# 616
  • София
ПП. Жълтата спирала на Мейбълин от брошурата е чудесна!
Ъъъ неможа ли да го кажеш довечера, като се върна от Лилито. #2gunfire Mr. Green
И кво са разроши ли мигли а?А? Хаотични ли са? Laughing

# 617
Бижу,пробва ли вече спрея за къдрици на Джон Фриеда?Моля те да споделиш мнение,че и аз го умувам като покупка с 30% намаление....Слепва ли косата ,става ли на клечки и как се усеща на косата този спрей?Ако къдриците са леки,меки и оформени,без слепване и втвърдяване  да прибягам да го купя....За този спрей става дума,нали?

# 618
Такава съм патка! Реших да си взема спиралата Фюжън на Макс Фактор - да видя дали поне една тяхна ще успея да харесам (и да, ползвала съм прочутите 2000 калории, ефектът при мен беше минимален) и едва у нас видях, че съм взела кафявата:(

# 619
Бижу,пробва ли вече спрея за къдрици на Джон Фриеда?
Не. Купих крема за оформяне, в тубичка е. Имам подобен спрей(то е като вода на вид) на Бабария и не ми харесва, затова не взех от този. Крема всъщност не е лош. Снощи прибързах, но косата ми беше още мокра. Оформя чудни къдрици, като станах не бяхя мръднали.

*Coraline*, върни се да ти я сменят де.

# 620
За съжаление съм изхвърлила бележката, а и усетих чак, когато я отворих, така че е с махнат маркер (имам предвид твърдия етикет, който задейства алармите). Вероятно мога да го лепна обратно, но пак си остава проблемът с касовата.
Бижу, а косата ти по принцип къдрава ли е? На мен ми се иска да намеря нещо което да ми засили чупливостта на косата освен спрея с морска сол...

# 621
Да, къдрава е.

# 622
Тъкмо реша, че съм избрала спирала и вземете да пишете... ОБВИНЯВАМ ВИ  Mr. Green Heart Eyes
Ще стане пак като последния път като ходихме с една позната за носни кърпи в лили и 1 час по - късно казаха, че затварят мола.
Гледам тук някаква нова спирала на Мейбълин пуш ъп драма (ей много драми станаха напоследък) и се чудя има ли я вече и дали има доволни от нея.
Тази на Буржоа с прозрачното дънце хубава ли е?
Аз си търся някаква, на която четката да има и по - къси косми (дано ме разбра някой)

# 623
  • Варна
И аз купих хаотичната спирала на Мейбълин. Ако ме питате за какво ми е - не знам. Имам шест други и уж все няма да ги отварям, а сърце юнашко не трае.

Прозрачното дъно на Буржоа е страхотна при мен, по-добра от някои от високия клас.

Не можах да си харесам червило на Макс Факор, нито един нюанс не ме заинтригува. Но пък видях, че СС крема на Буржоа е намален на 10-тина лева, тоя път няма да му простя вече.

# 624
  • Пловдив
Сигурно сте разбрали, но все пак, ако някой още не е - в Пловдив откриват ново Лили /до новотела/! smile3508

# 625
  • София
...Но пък видях, че СС крема на Буржоа е намален на 10-тина лева, тоя път няма да му простя вече.
Къде, къде, къде?  Crazy

# 626
  • Варна
В Лили.
Буржоа имат много намалени продукти този месец, някои до -40%

# 627
  • София
Аз пък днес, влязох в Лили, купих си боя и с поглед в земята та право на касата....Ееее мернах само този коректор на Мейбълин дет все за него ревете Ирейзъра Crazy. Има го в Красна поляна да знаете.

# 628
  • София
В Лили на Витошка си е 18 и нещо.

# 629
Такава съм патка! Реших да си взема спиралата Фюжън на Макс Фактор - да видя дали поне една тяхна ще успея да харесам (и да, ползвала съм прочутите 2000 калории, ефектът при мен беше минимален) и едва у нас видях, че съм взела кафявата:(
Ползвай си я - за през деня е супер Peace Тя е много тъмно кафява, като черно, но една идея по-ненатрапчиво - дълго време я ползвах паралелно с черната.

Общи условия

Активация на акаунт