Търся електронна книга - тема 17

• 157 205
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте!
Търся поредицата "Сирена" на Триша Рейбърн, поредицата "Гриша" на Лий Бардуго
 и ''Сълза'' и ''Водопад'' на Лорън Кейт.

e-mail : weronika_dikowa@abv.bg
виж в читанка
https://chitanka.info/person/tricia-rayburn

# 601
здравейте ..търся трета книга от поредицата Хотел на Нора Робъртс .. казва се ''Oт пръв поглед''

Здравей, имам я на български в doc формат и на английски в pdf. Ако те устройва ще ти пратя.

# 602
  • Великобритания
здравейте ..търся трета книга от поредицата Хотел на Нора Робъртс .. казва се ''Oт пръв поглед''

Здравей, имам я на български в doc формат и на английски в pdf. Ако те устройва ще ти пратя.

Съфорумка ми я прати вече  ..мерсиии

# 603
Здравейте,може ли да ми изпратите биографията на Стив Джобс на български?
Благодаря предварително!
E-mail: gergana.mihneva@gmail.com

# 604
Здравейте Simple Smile

Дали може да се намери вече "Гондолата на времето" Ева Фьолер?

Peace Peace Peace

# 605
Търся от Симон Берто "Едит Пиаф".

Благодаря предварително!

# 606
Здравейте,търся -Момичето в паяжините(Онова което не ме убива) на Стиг Ларшон.Не знам точно как се казва книгата,но така ми я казаха,не е за мен и за това питам и с двете заглавия.Предварително благодаря-suzigr_71@abv.bg. 
"Онова което не ме убива" е книга от Давид Лагеркрас. Стиг Ларшон няма книга "Момичето в паяжините". И така какво  търсиш, за да може някой да ти помогне?

Всъщност "Онова, което не ме убива" е продължението на "Милениум", но не от Стиг Ларшон, а от Лагеркранс. Имам я на руски език в epub. Ако някой има желание да се измъчи - да пише на лс.

# 607
etoile80, дай ми мейл.

stelich@abv.bg

Благодаря предварително!

# 608
Здарвейте отново, търся Кристин, дъщерята на Лавранс, трилогия. В Читанка пише, че се обработва. Някой да я е срещал другаде? Във всичко осве ПДФ ме устройва.  bouquet

mimijaki@abv.bg

# 609
Здравейте.
Търся електронна книга " Малки мъже " на Луиза Мей Олкът. Много е важно да я намеря, ако я има някой, моля да ми я изпрати. От отдавна търся и продължението " Синовете на Джоу ", но така и не го открих.
ladychar86@gmail.com

# 610
Здарвейте отново, търся Кристин, дъщерята на Лавранс, трилогия. В Читанка пише, че се обработва. Някой да я е срещал другаде? Във всичко осве ПДФ ме устройва.  bouquet

mimijaki@abv.bg
Изпратих ти ги. Ако искаш друг формат ми пиши.

# 611
  • Русе
Здраейте, търся всяксква литература за кино и кинематография. Elan_sity@yahoo.com

# 612
Здравейте, търся книгите от поредицата "Чарли Дейвидсън" на Датинда Джоунс:

Четвъртият гроб под краката ми
Петият гроб през светлината
Шестият гроб на ръба

Благодаря! iveto0310@abv.bg

# 613
търся СЕКРЕТ 3

# 614
Търся книги на Дебра Диър, освен Сянката на бурята и Мечтание  Peace

Общи условия

Активация на акаунт