Забременели след инвитро - тема 15

• 54 416
  • 722
  •   1
Отговори
# 495
Добре дошли на новите момичета. Много близначета се очаква да се появят 2016 година! jumpuu jumpuu

# 496
Добре дошли на новите близнашки мами. И аз съм от тях, но трябваше повече да почакам, успях в петият опит.
Да се похваля след двумесечно чакане се запознах с д-р Димитров от Токуда. С чисто сърце мога да кажа, че това е човек в чиито ръце бих била спокойна за девойките, както и за себе си. Добре, че не чаках да мина още време, защото е много натоварен и щеше да ми откаже да ме поеме.
Миналата седмица мина и втората фетална, както и феталната ехокардиография, всичко е както трябва да бъде. Видяхме и двете муцунки, едната беше усмихната, а другата се беше намръщила, сигурно сме я събудили и не беше никак  доволна.
 Simple Smile  smile3516

# 497
Добре дошли! Лека и спокойна бременност ви желая!

# 498
  • София
Много благодаря за топлия прием! Ще се радвам да си споделяме само добри новини за развитието на нашите малки чудеса newsm17

# 499
  • На остров
И аз да кажа добре дошли на всички нови мами  bouquet !
Много ме радват всички близнашки мами, аз толкова исках ама не успях да ги убедя да ми сложат двечки  Crazy .

Ивии чудесно звучи за срещата ти с доктора  Hug

# 500
Здравейте мамчета, бъдещи и настоящи.
Отдавна не съм влизала, ако трябва да бъда по-точно от раждането на шушулките.
За да не стоят така безименни на първа страничка, ще кажа, че младежът носи името Даниел, а малката госпожица Белослава.
Използвам момента да драсна няколко реда, докато спинкат, защото с два бебешока си е направо тра-ла-ла  Crazy
Бързам да честитя на мама Estlar, жив и здрав да е Симеон, вие двамата с таткото и всички около вас  bouquet
Имах планове да разкажа малко как мина раждането, но май пак си правя сметки без кръчмар. От другата стая се чува "меденият "глас на Бела  Laughing.
Запазвам си правото да пиша по-късно.
Целувки на всички и успешна седмица.

# 501
Вeellaa, много се радвам за теб. Да са ти живи и здрави дечицата и да ви носят много радост и усмивки! Избрали сте хубави имена.

# 502
  • София
Добре дошли на новите попълнения! Лека бременност, здрави и доносени бебета ви желая!   Hug
Бела, много хубави имена, наистина сте им избрали.  Heart Eyes
Саб, същите с плодовия вкус, да... по 2 мисля беше предписал.
Днес си взех 45-дневния болничен и всички документи за раждането, лелеее не остана... Crazy
Предполагам 3-те момичета с термини до 23-ти ноември вече за родили, така че май до края на тази год. сме ние 4-те: Диаманда, Флайниг, Франи и аз... Simple Smile

# 503
Добре дошли, на всички нови мацки! Лека и успешна до финал! Малеее кога станах и аз ветеран-домакин и от юни насам посрешнах толкова  много в големия ни отбор. Пък и колко много бебоци се родиха. Пу пу пу. А, ей ме на и аз сега смело нагазила в 28 седмица.

Честито и на мамите за добрите резултати от наскоро отминалите им фетални морфологии. Няма такова спокойствие да излезеш от кабинета с усмивка.

Дандиела, не знам дали има нови родили, дано да се обадят ако са, по-бързо.

Белла, много хунабави имена имат децата.

Безкрайно се възхищавам на бъдещите и настоящи близнашки мами.

Последна редакция: пн, 16 ное 2015, 17:16 от lolr

# 504
Добре дошли и от мен на новите момичета, колко хубаво е да се сбъдват мечти!

# 505
  • София
Добре дошли на всички нови момичета Hug
Найсина 2016 год. се очертава много близнашка.

Аз от повръщането не мога нещо да се отърва и в болница на системи полежах премина за няколко дни и после пак.Момичета как се справяте вие с повръщането?

# 506
Макси, на мен добре ми повлия Sepia 30 Ch, 2 пъти на ден по 5 гр.

# 507
Честито на новите бременелки и щастлив пухкав финал  Hug

Аз така и не се отървах от повръщането до средата на 5-ти месец, свалих около 5 кг и така..... Имаше дни, в които не можех да стана от  Sick, но бебчето се развиваше нормално и бях спокойна. Предупредиха ме, че в последните месеци от притискане на хранопровода може да се върне, е върна се, но по два - три пъти в седмицата  Tired Ама пак стискам зъби и така .....

Момичета, ходи ли сте на Бебемания предни години и дали ще има нещо интересно ?

# 508
При мен повръщането е голям зор,от 6 седмица няма спиране,някои дни малко намалява и на следващите наваксва, много се надявам като влезна в 4 месец да спре. Пробвах какво ли не и все още без успех,най тежко е вечер положението.

# 509
  • На остров
Дано ви отмине повръщането, аз нито 1 път нито сега не съм повръщала. Явно си е до храносмилателна система.
Мамите, които сте с едно бебче и повръщате момченца или момиченца иамте?

Общи условия

Активация на акаунт