Re: Най-гадна/коварна за мъжете женска зодия

• 51 286
  • 656
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Следователно на девата квадратът е риби, нали?  Или пък бяха противоположни?
Скрит текст:
аз някъде четох, че кардиналните знаци, никога не променят своите възгледи и мнение. За неподвижните -че веднъж решат ли могат да променят себе си, преценката си, мнението. А подвижните, всъщност са тези, които не се променят,т.е., , те променят десетки малки нещица в ежедневие,преценка, но винаги си остават същите. И за това когато те /подвижните/,кажат, еха изобщо не си се променил за 10 години, го казват,защото те не се са променили.

Последна редакция: сб, 09 апр 2016, 22:55 от Wind .

# 511
А на Везни опозиция е Телец , така ли е  или греша?

# 512
  • Тра-ла-ла
А на Везни опозиция е Телец , така ли е  или греша?
Овен Peace

# 513
  • ❌❌❌
Wind ., Дева образува квадрат с Близнаци и Стрелец, а с Риби са в опозиция. А за непостоянните/подвижните/променливите знаци (Близнаци, Дева, Стрелец, Риби) - да си непостоянен винаги също е постоянство. Mr. Green Много е лесно да кажеш за някой развейпрах (метафорично казано), че не се е променил. Sunglasses

Преди години съм с (тогавашната ми) най-добра приятелка и срещаме някаква моя стара позната и тази позната ми казва: "еее, ама ти си си същата бе, само малко по-уравновесена си, преди беше по-луда", при което чувам момичето, с което бях, да си мънка под носа: "боже, колко повече..." Laughing
 Определено мисля, че се променям, но основата е заложена още в пренатална възраст, когато се е разбрало, че ще съм Стрелец. Flutter

*Камея, на Везни опозицията е Овен, а е в квадрат с Рак и Козирог.

# 514
Квадратът, казват, че е най-отрицателният аспект в астрологията.
Извинявай, Фаинка, виждам, че се интересуваш от Астрология и доста на "Ти" обясняваш нещата. Simple Smile
В какъв най-отрицателен аспект е квадрантът?.. Като съвместимост на характери, пълни противоположности или..? newsm78
Чела съм, че опозициите се привличат по някакъв начин, както в случая Дева-Риби. Simple Smile Пълни противоположности сме като характери, но ни е "писано" да се харесваме. Simple Smile За връзка - едва ли.

От написаното на vihrogonche излиза, че никога не бих имала успешна връзка с Близнаци или Стрелец.

# 515
  • София
Хаха, съглсна съм, че да си непостоянене, също си е постоянство  Grinning
Дева съм по принцип с асцедент стрелец, благодаря за инфото

# 516
  • ❌❌❌
В какъв най-отрицателен аспект е квадрантът?.. Като съвместимост на характери, пълни противоположности или..? newsm78
Ммм... и да, и не Mr. Green "Да" за "съвместимост на характери". "Не" за "пълни противоположности". Тъй като ти си Дева, а аз съм Стрелец, ще ти говоря за нас (аууу, колко романтично прозвуча! tooth). Чисто хипотетично, ако ти си една типична Дева, а аз съм един типичен Стрелец и ако нямаме други силни аспекти в картата (няма как да няма, но все пак говорим за слънчевите ни знаци), на нас ще ни е много, много трудно да мелим брашно. Девата и Стрелецът имат коренно различни виждания за света, съвсем различен подход към него, към детайлите (за педантичната Дева Стрелецът, който гледа винаги мащабно на нещата, би било изключително дразнещо Mr. Green) и т.н. и т.н. Но това са два подвижни знака, силно адаптивни към промените и към обстоятелствата. Ако те намерят обща цел и правят много компромиси един с друг, нещата биха могли да сработят, че даже и да се получат.
За мен, от гледна точка на Стрелец, Девата е прекалено различна на емоционално ниво, прекалено ѝ е "в ред" всичко, прекалено подредена мисъл, действия, без динамика в съществуването си. Mr. Green НО! обратно на последното казано, за мен би било изключително голямо предизвикателство и динамика да съжителствам (например) с Дева. Предполагам така би било и за Девата. И именно това е квадратът в астрологията - нещото, което ни кара да се чувстваме живи, динамиката, промяната, "съперничеството".
Същото при мен важи и за Рибите. Тях пък ги чувствам изключително близки емоционално, но прекалено монотонни, меланхолични, статични. Съжителствала съм с Риби - душицата ми с перце вадят. Twisted Evil Не динамика, ми направо динамище! Mr. Green
Чела съм, че опозициите се привличат по някакъв начин, както в случая Дева-Риби. Simple Smile Пълни противоположности сме като характери, но ни е "писано" да се харесваме. Simple Smile
Баща ми беше Риби, много видна Риба и много виден Водолей едновременно. Mr. Green Изключително муден, откъснат от реалността, живее си в негов собствен свят, винаги трябваше да му говориш смирено, да не го обидиш, да си подбираш внимателно думичките, после да внимаваш как ще ги кажеш, че да не го нараниш, бягащ от проблемите и задълженията си, не понасяше дребни свади, забележчици, вмятания и подмятания от нищото и т.н. и т.н. Колко от това би изтърпяла една истинска Дева, която е всичко обратно на Рибата? Ти колко би изтърпяла от това? Mr. Green
Лично за мен опозицията Дева-Риби е доста интересна. Направило ми е впечатление, че мъжете Риби и жените Риби са коренно различни едни от други, както и жените и мъжете Дева. И четиримата помежду си също са коренно различни. Laughing
От написаното на vihrogonche излиза, че никога не бих имала успешна връзка с Близнаци или Стрелец.
Разбира се, че не! Най-малкото, че ти имаш Луна в Стрелец, а Луната сама по себе си е изключително силен аспект от наталната ни карта. Sunglasses

# 517
  • Пловдив
Дефакто стрелецът е в квадрат с Дева и Риби, а в опозиция с близнаци? Следователно трябва да стоя далеч от Дева и Риби  Blush а всички сериозни отношения са ми с представители риби ooooh! и ми излиза през носа след време  hahaha

# 518
  • Sofia
Квадратът, казват, че е най-отрицателният аспект в астрологията.
Извинявай, Фаинка, виждам, че се интересуваш от Астрология и доста на "Ти" обясняваш нещата. Simple Smile
Чела съм, че опозициите се привличат по някакъв начин, както в случая Дева-Риби. Simple Smile Пълни противоположности сме като характери, но ни е "писано" да се харесваме. Simple Smile За връзка - едва ли.

Квадратурата показва конфликтност и неразбирателство, да. Но наистина тук обсъждаме само Слънцата, тоест зодиите. А астрологията взима предвид и Луната, и Лунните възли, и другите планети, и Асцендентите. Така че един човек зодия Риби би могъл да си партнира успешно с човек зодия Близнаци или Стрелец, стига двете им Луни или двата им Асцендента да са съвместими  Peace

Опозициите се привличат, да  Peace  Много често се срещат устойчиви и дълги бракове между партньори със Слънца в опозиция.

Иначе в астрологията за най-труден, тежък аспект се смята куинконсът - това за зодиите, които се намират на 150 градуса един от друг - като например Рибите и Лъва, и Рибите и Везните.

# 519
  • ❌❌❌
 Peace
Аз и преди го бях писала подробно в някоя тема. От мен на 150 градуса стоят Телец и Рак. Обаче имам асцендент Рак и смея да кажа, че изключително много харесвам Раци, както и те мен. Mr. Green Дори Раците понякога ги чувствам по-близки от огнените знаци, каквато съм и аз самата. С най-добрия ми приятел (Рак е) буквално си четем мислите, само с поглед се разбираме и общо взето сме супер хармонична "двойка", затова ако не ни познават, пък и тези, дето ни познават, често ни мислят за такава. Аз съм Стрелец с асцендент Рак и Луна в Овен, а той е Рак с асцендент Дева и Луна в Лъв.

Нооо... с Телци... Mr. Green Въпреки че имам доста планети в Козирог, тези просто не мога да ги изтърпя. Laughing В началото ме привличат, но по някое време Стрелецът в мен се обажда и си иска хаоса, емоцията, динамиката.

Нищо не опира само до зодиите. Това не трябва да се забравя! Naughty

# 520
Е, аз точно по моя лаишки начин  като изчислявах 150 градуса, се спрях на Телец- Везни- и наистина не ми харесват  тези телци,особено жените.

# 521
  • Пловдив
Е как ги изчислявате тези луни  newsm78 аз съм стрелец, с асцендент Стрелец

# 522
  • ❌❌❌
*Камея, коя зодия си? newsm78 Не е възможно на 150 градуса от теб да стоят и Телец, и Везни. Mr. Green И аз много трудно търпя жени Телци. Blush Много са ми изкуствени. Laughing

Деси, виж тук Simple Smile

# 523
Прави сте, наистина често се караме. #2gunfire

# 524
Фаина, благодаря за линка  Hug
Как да тълкувам Стрелец с асц Стрелец, слънце в Стрелец и луна в козирог?

Общи условия

Активация на акаунт